حرف شما رو کاملا قبول دارم
خودمم دلم پیش d90 گیر کرده
ولی خیلی از اطرافیانم میگن برای شروع بهتره با یه دوربین beginner تر مثل 450d یا 500d شروع کنم و اگر دیدم واقعا دوست دارم و می خوم ادامه بدم برم یه سری بالاتر بخرم
واقعا نمی دونم کدوم کار درسته :(
Printable View
سلام.
اگر در مورد کلیت موضوع و علاقمندی خودتان اینقدر تردید دارید بهتر است فعلا عکاسی را با یک کامپکت خوب با قیمت مناسب مثل Canon SX200is تجربه کنید.
در مورد اینکه 500D دوربینی biginner تر ! از D90 است نظری ندارم.
ولی این دو بدنه آنقدر ها تفاوت قیمت ندارند که بخواهند شما را در انتخاب دچار تردید کنند.
به فرض اینکه شما اساساً در مورد ادامه فعالیتتان در عکاسی پشیمان شدید و خواستید دوربینتان را بفروشید، در هر دو مورد باید 200 الی 300 هزار تومان ضرر را تحمل بفرمایید.
تصمیم با شما... :think:;
اگر انتخاب تان بین این دو دوربین و لنزهای مورد اشاره باشد، من هم برای شما D90 + 18-105 را توصیه می کنم.
سلام دوستان. من هم تا حدودی بین همین دو انتخاب مردد هستم (بیشتر دنبال عکاسی landscape و حیات وحش و کمی هم پرتره هستم و در حال حاضر هم فوجی S100 دارم)
آیا این درست هست که Crop factor در d90 برابر 1.5x و در 500d معدل 1.6X هست؟ این یعنی 18 میل نیکون در نهایت نزدیک 2 میل وایدتر هست، درسته؟
سوال دیگه اینکه من هم در همین انتخاب به دلیل وجود لنز با کیفیت 15-85 در طرف کنونی تا حدود زیادی دارم از خرید D90 منصرف میشم. آیا لنز با همین کیفیت و میزان wide-angle و تله توی نایکانها میتونم پیدا کنم؟چون من حد اقل همین چند روز توی این فارم اینو فهمیدم که لنز با کیفیت مهمتر از بدنه هست.
با تمام این اوصاف نمیدونم چرا حسم بهم میگه از توی دست گرفتن یه D90 خیلی حس بهتری خواهم داشت تا 500D یا 550D.
یه سوال دیگه اینکه همه اینجا میگن لنز های نیکون ارزونتر هست. ولی به نظر من جور دیگه ای میاد. برای مثال 18-200 کنون 600 و نیکون 780 قیمت دارن. شاید هم من اشتباه میکنم چون هر چقدر بازار Slr-like ها رو خوب میشناسم از این بازار بی اطلاعم.
از یه مقدار در هم نوشتنم هم عذر میخوام، الان ساعت 8:50 صبحه و من هنوز صورتم رو نشسته دارم اینجا کامنت میگذارم!
سپاس:::happy:::
بله. استاندارد APS-C در نیکون یعنی کراپ 1.5 و در کنون یعنی 1.6. اما این را هم به خاطر داشته باشید که لنزهای 18mm هم آنقدرها که فکر میکنید یکسان نیستند. یعنی آن تفاوت در حالت واید ممکن است آنقدرها کم باشد که اصلا ارزش ورود به معیارهای انتخاب را نداشته باشد.
به خاطر وجود یک لنز؟ :::waw:::نقل قول:
سوال دیگه اینکه من هم در همین انتخاب به دلیل وجود لنز با کیفیت 15-85 در طرف کنونی تا حدود زیادی دارم از خرید D90 منصرف میشم. آیا لنز با همین کیفیت و میزان wide-angle و تله توی نایکانها میتونم پیدا کنم؟
نگاهی به این لنز بیندازید:
Nikkor AF-S DX 16-85mm F/3.5-5.6 VR
بله. البته به خاطر یک لنز و دو لنز نباید انتخاب دوربینتان را (در این سطح) عوض کنید، اما پیشنهاد میکنم نگاهی به لنزهای نیکون و کنون از نظر تنوع و قیمت بیندازید و ببینید کدامیک بیشتر به کارتان می آید. این هم یکی از معیارهای انتخاب برند خواهد بود.نقل قول:
چون من حد اقل همین چند روز توی این فارم اینو فهمیدم که لنز با کیفیت مهمتر از بدنه هست.
اگر دستان کوچک و انگشتان کوتاه دارید، 500D و 550D هم مناسب هستند. اما برای یک فرد عادی، ارگونومی D90 چه از نظر گریپ، چه از نظر وجود دو غربیلک و چه از نظر جایگذاری دکمه ها با 550D و 500D قابل مقایسه نیست.نقل قول:
با تمام این اوصاف نمیدونم چرا حسم بهم میگه از توی دست گرفتن یه D90 خیلی حس بهتری خواهم داشت تا 500D یا 550D.
در مورد قیمت لنزها هم نمیتوان نظر قطعی داد، حداقل من نمیتوانم بدهم. نیکون هم نسخه اول لنز 18-200 اش تقریبا هم قیمت 18-200 کنون است. نظری که من شخصا میتوانم بدهم این است که تنوع لنزهای رده پایین و ارزانتر در کنون بیشتر است.
در نهایت خودتان باید تصمیم بگیرید دوست عزیز. فقط این موضوع را مد نظر داشته باشید که D90 از نظر امکانات یک رده از 500D و 550D بالاتر است.
درود
البته فقط در رنج تله چون در مید رنج ها تنوع و انتخاب های بسیار بهتری در نیکون هست زنج 18 تا 85 یا 105 برحسب کیفیت و قابلیت نسبت به قیمت .
کنون فقط دو عدد 70-200 f4 دارد که بخاطر دیاف بسته اش قیمت کمتری دارد و همینطور یکی دو لنز فیکس تله مثلا 400 پرایم اما در باقی موارد آنچنان تفاوت قیمتی وجود ندارد ، و دیروز متوجه شدم که 70-200 جدید کنون قیمتش 2800 است :eek: جالب اینجا بود که بخاطر قیمت بالای 70-200 نانوکریستالی جدید نیکون که قیمتش 2400 است به نیکون انتقاد میشد !
موفق باشید
انوش
سلام.
d90+18-105 چون به قیمت رسیده است و ترکیب باکیفیت و قیمت مناسبی است همه جا توصیه میشود طوری
که بعضا احساس میکنم نیکون همین دوربین را دارد,و آنقدر کنن 15-85 توصیه میشود که باز هم فکر میکنم کنن
همین یک لنز را دارد(بله بهتر است فکر نکنم:biggrin:)
دوست عزیزی که کنن داری,یا نیکون داری,یا تازه میخواهی انتخاب کنی,بیشتر این نقد و بررسی های مو شکافانه
فقط و فقط باعث بالا بردن اگاهی نمیشود,گاها باعث شک و تردید و عدم اعتماد به نفس میشود,و اینجاست که
خلاقیت و هنر عکاسی جای خود را به ابزار میدهد...
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
از شارپنس 18-105 تعریف میشود,از کیفیت ساخت پایین و اعوجاج آن کمتر گفته میشود.از 15-85 تعریف میشود
ولی کسی نمیگوید قیمت این لنز به نسبت بسیار زیاد است.از 17-85 با موتور USM و مونت فلزی و کیفیت ساخت
نسبتا خوب و کیفیت اپتیکی معمولی,فقط بد گفته میشود!در حالی که با قیمت 250-300 به صورت کارکرده بسیار
هم مناسب است.به این 18-55 کارراه انداز با کیفیت/قیمت هم کسی نگاه نمیکند!
هر دو برند 18-200 دارند.هر دو برند 18-135 دارند.هر دو 70-200 دارند.هر دو 10مم دارند.هر دو 400 مم دارند...
عرض بنده فقط این است که دوستانی که تازه میخواهند انتخاب کنند,سعی کنند از خرید خود لذت ببرند و عکاسی
را ادامه دهند نه بازی با ابزار را.
سر درد شد.ببخشید.موفق باشید
نیکون D90 دو ایراد داره:
1: نداشتن جک ورودی میکروفن برای فیلمبرداری
2: وایت بالانس در حالت Auto نسبت به دوربین D300 و بالاتر زردی داره که با انتخاب حالت دستی و یا کلوین این مشکل حل شدنیست.
دیگر هیچ مشکلی نداره، حتی من میتونم این دوربین رو با نیکون D300 مقایسه کنم و بگم هیچ تفاوتی تو کیفیت نداره.
در ضمن در مقایسه لنز 18-105 و 18-200، لنز 18-105 از شارپنس بهتری برخورداره.
فیلمبرداری این دوربین در روز فوق العاده میباشد ولی در محیطهای داخلی و کم نور چندان جالب نیست.
درود
کلا حق باشماست به جز نکته فوق ، همین ها وقتی جمع بشود میتواند باعث یک ذهینت کلی شود که از واقعیت دور باشد.
و آن پایین بودن کیفیت ساخت لنز 18-105 با قیمت 350 هزار تومان است برای چینین قیمتی حتی کمی بیشتر هم کیفیت ساخت خوبی دارد
اتفاقا شارپنس 18-105 در حد نرمال است و عملا خاص بودن این لنز بخاطر روزولوشن آن است و نمودار های MTF آن است که از سقف چارت در حال بیرون زدن است معمولا لنز های بالای یک میلیون تومان چینین کیفیت با این وسعت رنج دارند اما وقتی لنز 350 هزار فقط قیمت دارد حتی کیفیت ساخت آن هم با توجه به قیمتش عالیست و حتی اگر گرانتر باشد باز هم جذاب خواهد بود. اما اگر این لنز را با 24-70 2 میلیون تومانی مقایسه کنیم آنوقت میتوانیم فرمایش شما را در مورد آن بکار ببریم: کیفیت ساخت پایین تر.
کلا آیتم های اصلی ارجح بودن یک لنز برحسب قوی بودن و یا ضعیف بودن است در
1-کیفیت ایپتیکال
2-کیفیت مکانیکال (ساخت )
3-قیمت نسبت به دو فاکتور فوق
با خوب بودن و یا بد بودن هیچ کدام از سه عامل فوق به تنهایی نمیتوان در مورد هیچ لنزی نظر دارد. بلکه در ریویو ها این موارد را آزمایش کرده و نتیجه نهایی صادر میکنند.
که در مورد لنز 18-105 نیکور خیلی خوب بوده تا حدی که جالی خالی چینین لنزی در برندهای دیگر احساس میشود.
موفق باشید
انوش
با سلام دوست عزیز
من هم موقع خرید ، انتخاب بین این دو مدل برایم سخت بود .
اما در نهایت بخاطر اینکه اولین تجربه ام در عکاسی با SLR بود و با در نظر گرفتن این نکته که برای خرید d90 با لنز کیتش حدود 50% بیشتر از خرید 500d با لنز کیتش باید پرداخت مینمودم و جنبه مالی قضیه برایم مهم بود از خیر d90 گذشتم.
500d+kit lens+memory 16g+uv filter = 800.000
d90+kit lens+memory 16g+uv filter = 1.200.000
در آخر اینکه اگر مشکل مالی ندارید حتما انتخابتان باید d90 باشد (حداقل بخاطر با کیفیت تر بودن لنز کیتش) در غیر اینصورت 500d حتی با لنز کیتش انتخاب بسیار خوبی خواهد بود که حداقل بنده را چندین وقت است که سرگرم خود کرده و از عکاسی با ان لذت میبرم و تا زمانی که به آن درجه از هنر عکاسی برسم که احساس کنم 500d در زمینه خاصی کم می آورد زمان خیلی زیادی باقیمانده است .
پس زمان را از دست ندهید و بروید برای خرید ....
ممنون از کامنت عالیتون. حق کاملا با شماست. من هم از این به بعد اصلا خودم رو درگیر تفاوتهای میلیمتری برندها نخواهم کرد. احتمال فراوان D90 رو بر میدارم و فقط میمونه یک سوال. با توجه به اینکه من همیشه با دوربین های سوپر زوم عکاسی کردم ترجیح میدم دسترسی به تله بالایی داشته باشم. به همین دلیل لنز 18-135 رو واسه خودم مناسبتر می دونم. فکر میکنین کیفیت 18-135 نسبت به 18-105 خیلی تفاوت داره؟ از خیر 18-200 هم مجبورم به خاطر قیمت بالاش بگذرم تا شاید روزی روزگاری دوباره رفتم تو فکرش.
سپاس از همه دوستان
در عمل کادر این دو لنز چنان تفاوتی ندارد که شما لنز شارپ و مجهز به لرزشگیر 18 105 را با 18 135 تعویض کنید مگر 18 200 باشد که خوپ بحثش جداست حتی ممکنه اگر من جای شما بودم لنز عالی 18 70 را میخریدم با لنز 70 300 که آن هم نسبت به قیمتش عالیست . 18 200 یک لنز به اصطلاح همه کارست . ولی 70 300 لنز تله زوم خوبیه و تفاوت کادر 300 و 200 هم نمیگم خیلی زیاده ولی مشهوده . در کل از لحاظ انتخاب لنز من فکر میکنم 18 105 یا اگر میخواهید دامنه را اور لپ هم نکنید 18 70 و 70 300 میتونه انتخاب خوبی باشه البته من قیمت الان 18 70 را ندارم باید بگیرید و ببینید که آین کار در نهایت از لحاظ اقتصادی درست است یا اگر نبود 18 105 گزینه برنده میدان است .
درود
بنده به عنوان کسی که لنز 18-135 را به مدت یکسال داشتم آنرا بجای لنز 18-105 اصلا توصیه نمیکنم.
ببینید لنز 18-135 لرزش گیر ندارد کمی هم شارپنس آن از 18-105 بیشتر است اما در سایر موارد اپتیکی 18-105 بهتر است. از آن مهمتر ان چند میلیمیمتر تله اضافه ترش اگر بنا باشد شما لنز دیگری داشته باشید مثلا 70-300 اصلا تعیین کننده نخواهد بود. خصوصا اینکه 18-105 روی D90 برای شما 270 هزار تومان می افتد ( قیمت جدااگانه اش ( 350 است ) اما لنز 18-135 قدری گرانتر از 350 است شاید 380 باشد در نتیجه این مبلغ بیشتر از 270 هزار تومان اصلا و ابدا نه تنها توجیه نخواهد داشت بلکه اگر هم هم قیمت بودند باز هم انتخاب بهتر Nikkor 18-105VR بود.
18-135 ممکن است لنز بدی نبوده باشد اما در مقابل لنزی مثل 18-105 جای مقایسه ای ندارد.
موفق باشید
انوش
سلام
من حدود 6 ماه 500D داشتم با 18-55 بعد از این مدت که با نیازم آشنا شدم. نیازم لنز توی رنج تقریبی 24-105 بود
خوب 24-105 کانن که قیمت بالایی داره میمونه 28-135 که اگر اون رو با 18-105 نیکون مقایسه کنی میبینی که نیکون بهتره قیمتش هم 460 هست من دوربنم رو فروختم و همون مبلغ رو گزاشتم روش و d90 با 18-105 گرفتم .
ولی الان خیلی راضی ترم.
بدنش که خیلی خوش دست تره
اولش یکم داخلش گیچ بودم همه چیز بر عکس هست و لی وقتی بهش عادت کردم می بینم که اصلا خیلی راحت تر از کانن هست
خیلی با هاش حال میکنم کلا نیکون ...:dream:
حالا اینجا چه اتفاقی بیفته نمیدونم:biggrin:
در برتری D90 نسبت به 500D شکی نیست 2 عامل میتونه در انتخاب شما دخیل باشه
اول اینکه به امکانات کدوم بدنه احتیاج بیشتری دارید و دوم چقدر میخواین هزینه کنید
500 دی کانن یک entry level است در حالی که دی 90 یک بدنه mid range
بهتره لنزهایی که مورد نیازتون هست و مقدار هزینه ای که میخواین برای لنز بدید هم در انتخابتون دخیل کنید
با سلام خدمت همه عزیزان
قصد خرید 1000 دی کانون را داشتم اما کمی بعد علاقه به خرید 500 دی پیدا کردم
پولم به دی 90 که اصلا نمی رسد
پس می ماند همان گزینه کانون
حال می خواهم بدانم که آیا با انتظار کشیدن تقریبی 3 ماه که شاید مدل جدید کانون بیاید آیا قیمتهای دیگر مدلها پایین می آید
هم اکنون قدرت خرید 1000 دی را دارم اما 500 دی برایم سنگین است
نمی دانم منتظر بمانم که شاید قیمتها پایین بیاید یا خیر ؟ و اگر قیمتها پایین نمی آید هر چه سریعتر همین 500 دی را تهیه کنم
از راهنماییهایتان سپاسگذارم
سلام.
اولا اینکه مدل جدید کنون در رده XXXD ار چند ماه پیش وارد بازار شده.(550D)
ضمنا تا اونجایی که اطلاع دارم قیمت 500دی هم تا 720 پایین اومده بود که دیگه فکر نمی کنم به این زودیها از این پایین تر بیاد.
در مورد انتخاب شما هم ، شما مزایا و معایب هر دو مدل 1000و 500دی رو دقیق مطالعه کنید و ببینید ایا مزیتهایی که 500دی نسبت به 1000 دی داره ایا انقدر براتون ازرش داره که بیشتر هزینه کنید.
(در ضمن سوالتون هم خداییش با موضوع تاپیک زیاد مرتبط نبود);)
فکر نمیکنم با صبر کردن افت قیمت چندان قابل توجهی اتفاق بیفتد و به شرطی که اصلا اتفاق بیفتد. عوامل زیاد دیگری در این قضیه دخیلند از قیمت ارز تا مسایل دیگر . اگر قیمت فعلی 500دی برایتان سنگین است میتوانید یکی از دوربینهای کم کارکردی که اعضای سایت برای فروش گذاشته اند را بردارید و یا سراغ 450دی بروید.
سلام
با توجه به اینکه حدود دو ماه از آخرین پست شما که در ممورد انتخاب بر سر 1000d و یا slr like بود میگذره و با توجه به راهنمایی های خوب دوستان فروم در همون زمان و بی دوربین ماندن شما تا این لحظه بنده فکر میکنم که شما در اون وضعیتی قرار دارید که مثلا 1000d رو کافی میبینید اما با خوندن امکانات بیشتر مثلا 500d یا d90 ته دلتون میخواین اینا رو داشته باشید بدون توجه به اینکه شاید عملا همون 1000d هم نیازتون رو رفع میکنه.
پیشنهاد میکنم هرچه سریعتر دوربین بخرید وگرنه بعدش که سر مثلا 500d دلتون رضا داد و قصد خرید پیدا کردین یه دفعه امکانات 550d یا 7d براتون جذابیت پیدا میکنه. و این خطرناکه چون :
1- همچنان بدون دوربین میمانید و
2- در صورت خرید 1000d رضایت کافی از خرید نخواهید داشت و به سرعت دلزده میشید یا در صورت خرید دوربین بالاتر و گذشت مدت زمانی از خرید ممکنه پشیمان شوید که چرا وقتی میتونستم دوربین ارزونترو بخرم اومدم پولمو جای امکاناتی دادم که برام بی استفاده است (البته با فرض این موضوع که شما با شناخت نیازهاتون 1000d رو کافی میدونستین که قصد خریدش رو داشتین)
همون موقع هم خدمت شما عرض کردم که برای یادگیری عکاسی خیلی روی انتخاب دوربین حساس نشید و بیشتر وقتتون رو روی یادگیری اصول و مفاهیم عکاسی کنید. دوربین تنها یک وسیله است و عکاسی هنری است که بسیار نیاز به تمرین داره ( یه فوتبالیست برای پرورش استعدادش هم میتونه با توپ 20 دلاری تمرین کنه و هم با توپ 1000 دلاری. وجود توپ برای یادگیری و پرورش استعداد اون فوتبالیست لازمه اما قیمت بالای توپ در تبدیل اون به ستاره بی تاثیره)
در پایان:
پیش از اینکه در این ورطه انتخاب بین توپ بیشتر سردرگم بشین هرچه سریعتر برای تمرین هاتون برنامه ریزی کنید. اگه مشکلی با خرید جنس کارکرده ندارید با بودجه خرید 1000d نو هم میتونید یه 500d کارکرده تمیز بخرید. نمیدونم الان ایران تشریف دارید یا خیر که امکان خرید دوربین کارکرده از بچه های سایت براتون مقدور باشه. اگر همچنان بر خرید 500d تاکید داشته باشید و الان در ایران هستید میتونید یه سر به تالار خرید و فروش بزنید اونجا 500d برای فروش دیدم.
امیدوارم موفق باشید
ببخشید طولانی شد
پ.ن: اگه به بحث تاپیک بی ارتباطه لطفا مدیران زحمت انتقال چند پست پایانی به محل مناسب را بکشند
با سلام خدمت دوستان
من زمانی که این Kiss X3 رامی خواستم بگیرم به همین فکرمیکردم
البته برایه این که در حق X3 ظلم نشه باید به گم این یک دوربین بین Entry level و mid-range هست ونیم لول ! از D90 کمتر است
من به شخصه خیلی با اندازه ان راحتم اگر بزرگتر می بود به این خوبی نبود (این عقیده من است)
یکی از مهمترین تفاوت هایی که بین این و D90 دیدام این است که با بالا رفتن ایزو نویز D90 کمی کمتر افزایش می یابد ولی من این نکته را در نظر گرفتم که 200 الی 300 تومانی اختلاف در بدنه را می توان با یک لنز خوب کاملا پوشش داد (بسته به کاربرد مثلا برای من یک 85mm F1.8 با سرعت بالای که داره نیاز به ایزو بالا را ازبین می بره) البته این لنز حدود 450 قیمت دارد ولی 50mm F1.8 هم با 100 تومان یافت می شود و در نهایت اگر هر وقت خواستید دوربین را بفروشید این لنز است که همراه شما می ماند و تقریبا قیمت ان افت نمیکند (با این تورم !! )
ازطرفی 2 سال از زمان معرفی این دوربین می گذرد وبه این قیمت مناسب نیست تا چند وقت دیگر قیمتش افت می کند و آن وقت بهتر خواهد شد
به هرحال باید هر کس بنا به کار برد و سلیقه خود تشخیص دهد
این لینک برای شما مقایسه بین عکس های دو دوربین دلخواه را انجام می دهد
عکس های این سایت راهنمای خوبی برایه عکسان آماتور تا حرفه ای است
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
موفق باشید