نوشته اصلی توسط
hamzy
سلام مجدد دوست عزيز چند نکته يادم اومد گفتم شايد از تجربيات کم اين حقير به کارت بياد اول اينکه انتخاب ساعت مناسب براي عکاسي از زير آب که نزديک ظهر بهترين وقته دوم اينکه حتما بايد براي عمق زياد از دوربين canon استفاده کني که در ايزوهاي بالا نويز کمتري داره سوم اينکه حتما لنز خوب با سرعت مناسب که دست کم بايد f2.8 باشه چهارم فکر زوم بالا تو يه آب را از سرت بيرون کن چون نور به هيچ وجه اجازه عکس خوب نميده چون لنزي که زوم خوب با کمترين حد افت نور را داشته باشه اونم تو زوم بالا بايد دهنه بزرگ و وزن سنگيني داشته باشه که عگس گرفتن باهاش سخت ميشه . بيشتر از 4x زوم به کارت نمياد مگر با استفاده از فلاش ها اهرمي مخصوص زير آب که ميتونه نور مناسبي داشته باشه البته گران است . فکر کنم ارزونترين slr براي اين کار کنون 500d و اگر قيمت مهم نيست صد البته 5d کنون قابش را هم ميتوني تو دبي تهيه کني فلاش را هم همينطور . در مورد تنظيمات هم قبل از گرفتن عکس ميتونيد زير آب چند تا شات يادگاري از خودتون بگيريد و تنظيمات را روي همون شرايط ميزان کنيد (البته تا اونجا که من يادمه روي f2.8 و سرعت 1/125 عکس هاي خوبي گرفته بودم ) از همه مهم تر وايت بالانس که بايد حتما سوال کنيد که زير آب بايد چند کلوين باشه تا عکساتون آبي يا سبز بيش از حد نشه .