/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سیاوش جان , 500D چیزی به عنوان اتوفوکوس در حین فیلمبرداری ندارد (مثل اغلب DSLR ها) فقط با هر بار فشار دادن دکمه AF-ON دوربین میتواند فوکوس کند (مثل لایو ویو) ولی اتوفوکوس پیوسته مثل دوربینهای فیلمبرداری یا کامپکتها در کار نیست!
Auto focus during movie recording works in the same way that it does in normal live view mode, meaning that if it is activated in live view mode, it is available during movie recording (press the AF-ON button to focus)
وحید عزیز اگر قرار بود که مثل دوربین های فیلمبرداری عمل کنه که بهش نمیگفتن دوربین عکاسی .... و نکته دوم اینکه منظور ما از آتو فوکوس همون زدن کلید روی دوربین بود ولی Canon کلید AF-On نداره و با زدن کلید زرده بین - این کار رو انجام میده اگر دوستتون منظورش حالت فوکوس مثل دوربین های حرفه ای هستش خوب موضوع فرق میکنه
از سایر دوستان هم راهنمایی میخوام که این کلید روی دوربین بهش میشه گفت آتو فوکوس یا خیر ؟
/سیاوش فتحی
لیست تجهیزات
درست است با نگه داشتن دکمه ستاره (بعضا تا 5 یا 10 ثانیه!!) می تواند روی سوژه مورد نظر شما فکوس کند البته در حالت کویک بسیار سریع تر و در حالت شناسایی چهره بر روی چهره ی شناخته شده فکوس می کند
البته من شنیده ام دوربین های جدید نیکون یعنی D3100 و D7000 اتوفکوس پیوسته نیز دارند
http://studiorima.blogfa.com/post-220.aspx
موفق باشید
ویرایش توسط Shadow1 : Friday 15 October 2010 در ساعت 00:00 دلیل: پشیمون شدم
Canon EOS Kiss X3 - EF-S 18-55mm IS Kit
5Ds r - 16-35 F4 - samyang 8mm F3.5
وحید عزیز هرچه بود رو کوتاه فرمودند.اون دکمه هم نه ...اوتو فوکوس برای فیلمبرداری نیست.شما برای هر بار فوکوس باید اون رو فشار بدید...اینکه اوتو نمیشه.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
ویرایش توسط siavash_f : Friday 15 October 2010 در ساعت 10:13
/سیاوش فتحی
لیست تجهیزات
Canon EOS Kiss X3 - EF-S 18-55mm IS Kit
5Ds r - 16-35 F4 - samyang 8mm F3.5
بله امکان فکوس پیوسته وجود ندارد که اتفاقا نکته بدی هم نیست. صدایی که لنز در زمان فکوس ایجاد میکند، سرعت کم فکوس کنتراستی و تغییر دیافراگم در زمان فکوس تاثیر نامطلوبی بر فیلم ثبت شده دارد حالا تصور کنید این عمل به صورت پیوسته انجام شود. در این شرایط بهتر است در زمان نیاز با استفاده از کلید شاتر روی سوژه فکوس کرد و یا از فکوس دستی استفاده کرد که البته کار مشکلی است.
در مورد تفاوتهای جزئی 550دی و 500دی با دوستان موافق نیستم. 500دی یه موجود ناقص الخلقه هست که نه رفتار نویزی مناسبی دارد و نه فیلم برداری مورد قبولی. افزایش زیاد نویز در مقایسه با مدل قبلی یا مدلهای مشابه مثل دی5000 در ازای فقط 3 مگاپیکسل بیشتر و فیلم برداری با مشخصاتی که مطلع هستید باعث شد که کنون خیلی زود مدل 550دی را معرفی کند.که هم مد فیلم برداری کاملتری با امکان استفاده از میکروفن خارجی را دارد هم سنسور جدیدتر با نویز کمتر.
ویرایش توسط m.daneshpayeh : Sunday 17 October 2010 در ساعت 16:08
/سیاوش فتحی
لیست تجهیزات
دوست عزیز من قصد ندارم که بگم دی500 دوربین خوبی نیست هدف من امکان انتخاب مناسبتر برای دوستانیست که از اطلاعات این فروم برای انتخاب دوربین استفاده میکنند.
با اندکی مطالعه و نگاهی منصفانه به نتایج ریویوهای معتبر میتوان این مطالب را نتیجه گرفت.
نظر من نتیجه مطالعه رویوهای مختلف قبل از انتخاب دی550 بود.
یه سوال، شما هردو بدنه دی500 و دی40 را با هم دارید؟