سلام
من هر دو دوربين رو استفاده كردم
واقعا 550D خيلي بهتره
حتي به نظر من 500 تومان بيشتر هم اگه نياز داشته باشي به قابليت هاش (كه من دارم) مي ارزه
نويز هم با وجود اينكه 3 مگا بيشتر شده كمتره
550D بگيريد پشيمون شديد خو دم ازتون مي خرم
سلام
من هر دو دوربين رو استفاده كردم
واقعا 550D خيلي بهتره
حتي به نظر من 500 تومان بيشتر هم اگه نياز داشته باشي به قابليت هاش (كه من دارم) مي ارزه
نويز هم با وجود اينكه 3 مگا بيشتر شده كمتره
550D بگيريد پشيمون شديد خو دم ازتون مي خرم
گفت آسان گير بر خود كارها كز روي طبع .. سخت مي گیرد جهان بر مردمان سخت كوش5D MKII+60D+14 2.8L II+35 1.4L+50 1.2L+135 2.0L+300 2.8L II
باسلام خدمت دوستان
دوستان عزیز این که X4 از X3 بهتر است کاملا واضح است
ولی اگر نسبت قیمت به کارایی را بسنجیم کدام یک پیروز است ؟
این که با توجه به ریویو ها تصمیم گیری می کنید انتخاب بسیار عاقلانه ایست ولی اگر لینک این ریویو هارا هم بگذارید بسیار کمک کننده خواهد بود چون هر عکاس باید با توجه به نوع کار خود دوربین هارا بررسی کند
در پست 14 چند آدرس ذکر کردم وحال می خواهم آدرسی معرفی کنم که به نظر بنده راه گشای انتخاب هر عکاس آماتور تا حرفه ای می باشد
در این سایت شما دوربین هایه دلخواهتان را انتخاب و عکس های از یک لوکشن با یک پوزیشن نشان می دهد
http://www.imaging-resource.com/IMCOMP/COMPS01.HTM
همان طور که در پست 14 گفتم من در عکس های این سایت می بینم که X3 کمی نویز بیشتر و کمی سافت تر است ولی به قیمت این دو دوربین هم نگاه می کنم و همین طور به قیمت 50mm F1.8 و میبینم که X3 با این لنز هنوزم ارزانتر ار X4 است ولی F1.8 خود گویایه شارپ تر کردن فوق العاده عکس خواهد بود و نیاز به افزایش ایزو را کاهش می دهد (البته تونالیته رنگ که در X4 گرم تر هست شمارا به اشتباه نیندازد چون هم به وسیله تنظیمات دوربین هم به مدد فوتوشاپ می توان آن را بدست آورد)
در Kiss x3 من که با دکمه شاتر در فیلم برداری فکوس نمی کند ولی اگر در مود کویک بگذارید با فشردن همان دکمه ستاره و با یک بالا پایین رفتن آینه فکوس می کند که همان طور که اشاره شد این صدا نامطلوب است
من در همان پست 14 گفتم که اگر فیلم برداری مد نظر باشد ....
درست می گویید شاید X3 واقعا یک محصول میان طیفی باشد ولی این را می گویم که معرکه هم هست (باز هم با توجه به نسبت کیفیت به قیمت)
Canon EOS Kiss X3 - EF-S 18-55mm IS Kit
5Ds r - 16-35 F4 - samyang 8mm F3.5
Auto focus during movie recording works in the same way that it does in normal live view mode, meaning that if it is activated in live view mode, it is available during movie recording (press the AF-ON button to focus). Since all sounds are recorded during movie recording, and any in-camera sound is magnified (including the aperture changing), using AF with the internal mic is not recommended, neither is using in-lens IS. You'll also pick up the clicks of the control dial if you change exposure compensation while recording. Unlike a conventional camcorder there's no continuous focus option, and to be honest the focus is so slow that you would never use it whilst filming.منبع: dpreview.com
اگر نوع فکوس لایو ویو را از کویک به لایومد تغییر دهید بالا رفتن آینه و صدای آن حذف خواهد شد اما شما هنوز صدای لنز و تغییر دیافراگم در فکوس بر روی سوژههای کم کنتراست را خواهید داشت.
در دی550 در منوی فیلم برداری امکان تغییر کلید فکوس از ستاره به شاتر موجود است چک کنید شاید در دی500 هم همینطور بود اگرچه تفاوتی نمیکند.
سلام به تمامی دوستان عزیز که به من لطف دارید
کار خوبی کردین که منبع مطلبتون رو فرمودید ولی اگر لینک رو ضمیمه می فرمودید دیگه نیازی به کپی کردن نبود در ضمن تویه اون مطلب شاید نکات مناسب دیگه ای هم پیدا بکنیم
در هر حال ممنون
در رابطه با انواع مدل های فکوس در لایو ویو من قبلا هم خدمت دوستان عرض کردم
البته ممکنه این زمان 1 ثانیه هم بشه ولی شاید هم همون 5 تا 10 ثانیه بشه ودر این زمان صدای خروس و کلاغ ضبط می شه !! ( صدای فکوس خیلی بد ضبط می شود ) به نظر من همون کویک برای کاربرد معمولی مناسب تره
در رابطه به فکوس اگه با دکمه ی شاتر بشود که خیلی بهتره اگر ممکنه دقیق تر بگید این تنظیمات در کجاست ممنون می شم
موفق باشید
سلام به همه ی دوستان محترم.
من عضو جدید سایت عکاسی هستم.
یه چند وقتی هست که میخوام یه دوربین dslr بخرم. تا اونجا که تونستم مطالب سایت و خوندم و خیلی کمکم کرد. یه جورایی به این نتیجه رسیدم که دوربین کانن مدل 550D و 500D با این بودجه ای که من دارم بهترین مدل ها هستن.
مورد استفادمم برای کارای معمولیه. عکس های خانوارگی و مسافرت و.... البته دانشجوی معماری هستم و احتمالا برای عکس های معماری هم به دردم میخوره. به عکاسی هم علاقه دارم.
قبل از این هم دو مدل از دوربین های کامپکت سونی و یک مدل نیکون داشتم. و یه کمی هم با SONY ALPHA A100 کار کردم. ولی خودم تا حالا دوربین slr نداشتم.
دو تا سوال از دوستان با تجربه دارم.
اولیش این که تفاوت های دیگه ی بین 550D و 500D به جز کیفیت فیلم برداری هاشون چیزهای مهمی هستن یا نه؟
بعدم اینکه من وقتی دوربین بخرم برای استفاده های معمولی فعلا همون انز 18-55 کیت روش برام کافیه تا بعدا لنز 55-250 بخرم یا اینکه از همون اول باید سعی کنم لنز هم بخرم؟
یعنی کارایی لنز 18-55 از لنز که دوربین کامپکت با زوم 4x یا 3x کمتره؟
من اینجا یک تاپیک زدم چرا تاپیکم پاک شد؟>
من بین این دوتا دوربین موندم
بین 550d و 500d
بودجه ای که من دارم حدود 700 تومنه میخوام ببینم اگه فرق خیلی زیادی بین این دو تا هست هر جور شده 200 دیگه جور کنم 550 بخرم
کار من عکاسی مجالس و اتلیه است تو این منطقه ای که من هستم دیگه بیشتر از این نمیتونم هزینه کنم چون ارزش نداره
منظورم اینه نمیتونم 2 تومن یا 3 تومن بدم برا دوربین
از کدام گارانتی بخرم بهتره
مموری چند گیگ و چه مارکی بخرم بهتره
تو مشهد جای مناسبی کسی میشناسه بگه برم
اینا تو مشهد با اسم kiss فروخته میشه فرقی با 500 یا 550 داره
من بزرگترین سایزی هم که میخوام چاپ کنم 100*70 است
ممنون میشم جواب بدین
باسلام
ببخشید که یکم دیر دارم جواب می دم
ولی به هر حال ماجرای این دو دوربین از این قرار هستش که این دوتا به نسبت قیمتشون دوربین های بسیار خوبی هستند ولی دی500 یکم به نسبت قیمت بهتره ولی شما باید به مورد استفاده ی خودتون نگاه کنید مثلا اون دوستی که می خواهد از این دوربین برای معماری مسافرت یا کار های خانواده گی استفاده بکنه فکر نکنم اصلا متوجه تفاوت این دو دوربین بشه چون هر دو دوربین کارشو تقریبا به یک اندازه راه می اندازند
ولی اون دوستی که برای کارای مجلسی و کلا برای استفاده ی تجاری از این استفاده می کنه باید 550 به خرید برای این که شاید بخواهد بخشی از عکس را در سایز بزرگ چاپ کند پس مگاپیکسل هر چه بالاتر به کار خواهد آمد اگه بخواهد فیلم برداری هم به کارش اضافه کنه که دیگه باید به 550 رو بیاره در کل یکم تنالیته یه رنگی 550 بهتر است ولی فقط یکم!
در زمینه زوم بگم که اصلا نباید با دوربین های کامپک مقایسه کنید بهترین کار اینه که تو مغازه دوربین خاموش رو زوم کنید و می بینید که چه قدر رنجه کمتری در مقایسه با زوم های 20 برابر دارید
لنز 18-55 IS برای شروع کار خوبه ولی جدایی از کیفیت لنز شما برای کار در بعضی از سبک های عکاسی (جدا از کیفیت لنز) به رنجه متفاوتی از این رنج نیاز دارید مثلا برای پرتره به رنج 50-85 در این دو دوربین نیاز دارید و برای طبیعت رنج 10-20 اگر کمتر هم شد بهتر و ....
خودتون بعد یک مدت کار کردن دستتون میاد البته مطالعه هم لازمه و علاقه!
ولی برای کار درامد زا حتما کیفیت هم پا به وسط این میدان می گذارد ورفیق جون جونیش رو هم با خودش میکشه بالا یعنی همون قیمت !
و اگربرای کار درامد زا آدم پول به لنز خوب نده یک نامردی کرده
در هرکجا سعی کنید از نمایندگی خرید کنید چون خرده فروش ها هم از همین ها به قیمت همکاری می خرن به مردم میفروشن پس برو سر منبع
در مشهد از فتو آرام - بازرگانی نجاتی(تابان) - و کنون مرکزی خراسان ( سناباد )
کیس ایکس 3 و دی 500 تقریبا فرقی نداره و در مشهد هم فقط کیس یافت می شود (من این جور دیدم)
هر گرانتی دادن با بیمه بگیر