البته من برام عکاسی خیلی مهمتره. اما از این لحاظ که نمی خوام پول دوباره برای خرید دوربین فیلمبرداری هم بپردازم و از این مهمتر اینکه نمی تونم دو دوربین همراه خودم به مسافرت و تفریح ببرم پس یک فیلمبرداری قابل قبول هم برام مهمه.
همونطور که شما هم گفتی s200exr دوربین خیلی خوبیه و با سنسور ccd بزرگی که داره نویز خیلی کمی داره و ایزو بالای اون هم خیلی عالیه و همینطور پردازنده تصویر EXR و لنز با کیفیت اون اما متاسفانه فیلمبرداریش VGA هست!
راستش من اصلاً به خاطر مشخصات خوب این دوربین به برند فوجی علاقمند شدم! اما نمیدونم که سنسور کوچکتر HS 10 میتونه کیفیت خوبی مثل s200exr داشته باشه؟! البته من توی سایت فوجی خوندم که با استفاده از تکنولوژی جدیدش یعنی سنسور BSI (Back Side Illuminated) CMOS تونسته به حساسیت دو برابر سنسور دست پیدا کنه! البته ظاهراً این سنسور رو سونی براش ساخته و باید دید که واقعاً در عمل چه کیفیتی داره! اگه واقعاً حساسیتش دو برابر باشه اندازه کوچکتر سنسور نباید زیاد مشکل ساز بشه! درست میگم؟
ممنون میشم اگر اطلاعات بیشتری راجع به HS 10 دارید یا ریویو خوب و معقولی از این دوربین دیدین برام لینکش رو بگذارین.
راستی آیا الان در ایران HS 10 به بازار اومده؟
من فکر میکنم دوربین خوبیه و با سرعت شاتر بالا و قابلیت پانوراما و عکس پیاپی با سرعت 10fps خیلی امکانات خوبی در اختیار قرار میده و میتونه تجربه جالبی باشه!
راستی یادم رفت راجع به کفشک فلاش HS 10 بپرسم. آیا اینکه امکان تنظیم خودکار فلاش توسط خود دوربین وجود نداره درسته؟ و اینکه آیا برای من که در ابتدای راه هستم ممکنه این موضوع مشکل ساز بشه؟
آیا تنظیم اتوماتیک فلاش خیلی مهمه یا اینکه خودم هم میتونم فلاش اکسترنال رو خوب تنظیم کنم؟
آیا اصلا با فلاشی که خود HS 10 داره ممکنه به فلاش اکسترنال نیاز پیدا کنم؟
مشخصات فلاش:
Auto flash
Effective range (ISO 800):
Normal:
Wide: Approx. 30cm - 8.0m / 1.0ft. - 26.2ft. Telephoto: Approx. 2.0m - 4.0m / 6.5ft. - 13.1ft. Flash modes
Red-eye removal OFF: Auto, Forced Flash, Suppressed Flash, Slow Synchro.
Red-eye removal ON: Red-eye Reduction Auto, Red-eye Reduction & Forced Flash, Suppressed Flash, Red-eye Reduction & Slow Synchro.