صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14
Like Tree13تشکر

موضوع: دوستان Fuji HS 10 یا Canon SX1 IS؟ به نظر شما کدوم بهتره؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    10

Smile پاسخ: دوستان Fuji HS 10 یا Canon SX1 IS؟ به نظر شما کدوم بهتره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط I Mis نمایش پست ها
    من شنيدم از يه جاي موسق كه نمايندگيه فوجي هست.. البته اسمش رو جايز نمي دونم بگم..
    اين دوربين تير يا مرداد 89 در ويترين مغازه هاست...
    ارزش صبر كردن داره..
    اما فوجس اس200 چيزه ديگري هست
    ممنونم دوست عزیز
    من به خود فوجی ایمیل زدم گفتن توی ایران آخر may وارد بازار میشه توسط نمایندگی فوجی در ایران یعنی شرکت فوکا!
    شاید باید منتظر موند تا به حرف و حدیث های زیادی که در باره این دوربین عجیب و غریب وجود داره پایان داد!
    ممونونم...

كاربر بسیار فعال Madjidm آواتار ها
    تشکر کرده
    7162

پیش فرض پاسخ: دوستان Fuji HS 10 یا Canon SX1 IS؟ به نظر شما کدوم بهتره؟

سلام
    من تازه کارم الان حدود شاید 4 ماه باشه و دقیقا مشکل شما رو داشتم
    در نهایت تصمیم گرفتم که دوربینی بخرم که بتونم به عنوان دوربین آموزشی ازش استفاده کنم
    من sx1 خریدم و در حال حاضر کاملا راضی هستم چون میخواهم یاد بگیرم و چون این دوربین از نظر کاراکترها وسیع الطیفه میتونم همه جور عکاسی از ماکرو و تله و پرتره و.......البته با کیفیت پایینتر داشته باشم
    برنامه من اینه که در این مدت اولا با تکنیکها آشنا بشم و ثانیا علایق خودمو در عکاسی بشناسم و ببینم چه وسایلی در اینده یعنی چند سال بعد لازم دارم
    بنابر این برای شروع اگر مثل من واقعا تازه کارین من slr like پیشنهاد می کنم حالا بین همین چند مدلی که گفتین تقریبا همشون خوبن
    موفق باشین
    lamagra و farshid80 تشکر می‌کنند.
    گزینه تشکر برای عکس خوب است نه عکاس آشنا!
    در باره من،

سلف پرتره ،
    گالری.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

اگر مشکل مالی ندارید ومطمئنید که این میل شما یک هیجان گذرا نیست و از این به بعد مقداری از وقت وسرمایتون رو به طور مستمر صرف عکاسی میکنید(به جای این همه وراجی میگفتی ادامه میدید:biggrin:)از همون ابتدا اس ال آر بگیرید.البته نه یک بدنه خیلی بالا.بیشتر منظورمentry level هست.
    farshid80 تشکر می‌کند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    10

دوستان من یک پیغام خصوصی داشتم که یکی از دوستان خوبمون سوالی مثل من داشت که نتایج تحقیقاتم رو بهش گفتم
    بهتر دیدم که اون رو برای شما دوستان که از من خیلی با تجربه تر هستید بگذارم تا شما هم نظر بدین...
    ممنونم از نظرات همیشه خوبتون

"سلام دوست عزیز
    ممنونم که به کامنتهای من توجه کردی
    راستش من خیلی تحقیق کردم در این رابطه
    هم از امکانات جذاب slr-like ها خوشم میومد هم از کیفیت بالای دوربینهای حرفه ای. اما خوب هر کدوم خوبیها و ضعفهای خودشون رو دارن
    اس ال آر های حرفه ای کیفیت بسیار بالا، امکان فراگیری عکاسی بروش حرفه ای و تنوع لنز برای استفاده های گوناگون> ضعفهاش هم باید برای هر وضعیت لنزها رو تغییر بدی، وزن و حجم زیادی دارن که همراه لنزهاشون هم خیلی سنگین و حجیم میشن و اینکه امکانات تفریحی مثل فیلمبرداری خوب، پانوراما، ترکیب عکسهای پیاپی، و ... رو ممکنه نداشته باشن. و اگه بخوای از حالت اتوماتیک اونا استفاده کنی نمیتونن بهترین عملکردشون رو داشته باشن و باید خودت تنظیمات حرفه ای دستی رو بدونی.
    اما دوربینهای شبه اس ال آر های نیمه حرفه ای کیفیت نسبتا خوبی دارن، لنزهاشون همه کاره هستش و از زوم بالا تا حالت تله و واید رو هم پوشش می دن. حجم و وزنشون کمتره (البته HS10 وزنش اندازه دوربینهای حرفه ای بزرگه) و امکانات جذابی دازن و معمولا فیلمبرداری HD و Full HD هم دارن که خوب خیلی خوبه. برای شروع این دوربینها خیلی خوبن اما اگر بخوای وارد دنیای عکاسی حرفه ای بشی و بخوای عکسهای با کیفیت یا توی شرایط خاص مثل نور خیلی زیاد یا خیلی کم بگیری و یا تکنیکهای خاصی رو تجربه کنی اونوقته که محدودیت این دوربینها رو حس میکنی!
    ببین من پیشنهاد میکنم که اول مشخص کنی که هدفت رو از خرید دوربین چیه؟!
    اگر میخوای عکسهای خوب و قشنگ با خانواده و دوستانت بگیری و فیلمهای قشنگ توی مهمونی و جشن تولد و گاهی هم شیرین کاری کنی و عکسهای هنری از طبیعت و حیوانات بگیری برای آلبوم شخصیت باید بگم که دوربینهای شبه اس ال آر مثل HS10 یا Nikon P100 یا FZ38 خیلی عالی هستن و واقعاً از عکاسی باهاشون لذت خواهی برد و عکسها و فیلمهای خیلی زیبا باهاشو برای یادگاری خواهی گرفت!
    اما اگر واقعا می خوای وارد دنیای حرفه ای عکاسی بشی و عکسهای فوق العاده حرفه ای بگیری مثلا برای مسابقه و یا مجله و پوستر اونوقت میبینی که فقط یه دوربین حرفه ای حتی همون 400D که گفتی میتونه جوابگوی نیازهات باشه. برای مثال به سایت prophotocom.com به آدرس لینکی که اینجا برات میگذارم بری و ببینی که یه عکاس حرفه ای با یک دوربین حرفه ای هرچند قدیمی چه کار میتونه بکنه!
    http://www.prophotocom.com/galleries/18-55rev.asp
    حالا دیگه خودت ببین که می خوای با دوربینت چه کنی!
    من تصمیم گرفتم که دوربین های جدید بدون آیینه (Mirror less) یا همون دوربینهای میکرو چهار سوم (Micro four third) رو انتخاب کنم که هم وزن و اندازه کوچکتری دارند و هم خیلی امکانات دوربینهای حرفه ای و نیمه حرفه ای رو یکجا دارند و قیمتشون هم مابین حرفه ای و نیمه حرفه ایهاست!
    البته همچنان نیاز به تغییر لنز دارن ولی لنزهاشون هم نسبتا کوچکتره!
    دوربینهای میکرو چهار سوم که تا به حال ساخته شدن چندتا بیشتر نیستن!
    Olympus مدلهای E-P1 , E-P2, E-PL1 و Panasonic مدلهای GH1, G1, GF1 جزو این دسته از دوربینها هستن. البته دوربین Samsung NX10 هم خیلی خوبه و سنسور بزرگی داره که نویز رو در نورهای خیلی کم بسیار بهبود میده!
    خلاصه من الان منتظرم که سونی و نیکون و کانن هم میکرو چهار سوم هاشون رو تا یکی دو ماه دیگه معرفی میکنن و من میخوام از بین اینها یکی انتخاب کنم.
    امیدوارم نتیجه تحقیقات من تونسته باشه کمکت کنه
    موفق باشی"

نقل قول نوشته اصلی توسط swimmer
    سلام دوست عزیز.
    من هم مثل شما مدت زیادیه که تو سایتها می گردم به دنبال بهترین slr like
    حتی ماه پیش هم یه 400 d دستم بود که دیدم بدون لنز های مختلف بدرد نمی خوره.
    حالا دوباره شروع کردم به سرچ توی سایتها تا اینکه hs10 رو دیدم، به نظر بهترین گزینه است. البته من بین sx20 , fz 38 و hs10 شک دارم.
    که منتظرم تا نظر حرفه ای ها رو در مورد hs10 بدونم که اگه مناسبه برم سراغش.
    حالا شما هم لطفا نتایج تحقیقاتت رو به من هم بگو و یا دوربینی رو که خریداری کردی بگو تا بتونم من هم از تجربیات شما استفاده کنم.
    البته مثل اینکه hs10 اومده تو بازار و قیمتش 570000 تومان هست. باید چند هفته ای صبر کرد تا بیاد پایین و رویو ها رو خوند.
    ممنون می شم اگه منو از تصمیم گیری هاتون مطلع کنید.
    با تشکر
    same تشکر می‌کند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2