سلام
اين كار اشتباه محضه. به جاي خريد دوربين DSLR دوم، يك كامپكت خوب مثل G11 براي اين منظور بخريد.
سلام
اين كار اشتباه محضه. به جاي خريد دوربين DSLR دوم، يك كامپكت خوب مثل G11 براي اين منظور بخريد.
فرهاد حسيني
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
البته من کوچکتر از اون هستم که نظری بدمبا این شرایط 1000D منتفیست و دوستان بگن برتریه 500D یا 450D ( یا بلعکس ) درچیه و کدوم بهتره؟
اما چون قبل از خرید 500d تحقیقاتی انجام دادم عرض میکنم
برتری 450d بجز نویز کمتر که باز هم بین علما اختلاف هست در مورد مقدار و اهمیت اون چیز دیگه ای نیست
داشتن مگاپیکسل بالاتر و سنسور جدیدتر و ساپورت ایزو بالاتر و فیلمبرداری hd و lcd با کیفیت بالاتر هم از برتری های 500d هست
...
البته با این وضعیتی که من دیدم ایشون دنبال یک دوربین slave هستند 500دی دوربین خوبیه 15mp هست حساسیتش تا iso 128000 هست این چه گناهی کرده انقدر به نور حساسه:biggrin: در ایزوی بالا همه دوربینها نویز دارند بغیر از 1D mark VI و 5D mark II که بی نویز هم نیستند و نمیتونند slave باشند!!!!! سرعت شاتر 1/4000 را پشتیبانی میکنه داره با دوربینهای سری canon xxD رقابت میکنه فیلم برداری HD هم دارهبا این شرایط 1000D منتفیست و دوستان بگن برتریه 500D یا 450D ( یا بلعکس ) درچیه و کدوم بهتره؟
450D دوربین خوبیه اگه پیدا بشه ولی قیمتش بالاست
ولی به نظر من که شما میخواهید یک دوربین سبک ارزان و کارامد بگیرید 1000d گذینه خوبی میتونه باشه بنده قبلا با این دوربین کار کردم دوربین بسیار خوب و در کلاس خودش واقعا عالیست
رده بندی از نظر کیفیت
1- 500دی
2-450دی
3-1000دی
رده بندی از نظر قیمت و کیفیت
1-1000دی
2-500دی
3-450دی
:)
محمــــــــــــــدی
سلام
خوب بهتر بودن كه اظهر من الشمس است اول 500D بعد 450D و بعد 1000D .
اين شايعاتي كه دوربين قديمي تري بهتر از دوربين جديد تري در اومده به كلي فراموش كنيد. مثلا بنده به عنوان يك استفاده كننده ي طولاني مدت 40D با اينكه 40D از 50D بهتر است هم مخالفم. اگر 50D را در حد رزولوشن 40D ازش استفاده كنيد حتما دوربين بهتري است. ممكن است بگوييد 50D آپگريد خيلي perfect اي براي 40D نيست ولي اينكه بعدي نسبت به قبلي بد تر باشد را قبول ندارم.
به طريق اولي نظرم در مورد اين سه دوربين هم همين است. البته اگر نياز به فيلمبرداري نداشته باشيد به دلايل اقتصادي خريد 450D نسبت به 500D ارجح است و 450D نسبت به 1000D امكان ارزشمند نورسنجي نقطه اي را كه براي يك DSLR واجب است را داراست.
فرهاد حسيني
ببخشيدا ببخشيدا...
مگه آدم كم داره يا حالش خرابه كه چندي هزينه كنه و يه آپگريد انجام بده... بعد توي همون ريزوليشن استفاده كنه تا شايد به كيفيت قبلي برسه....؟؟؟ من كه اين كار رو اصلا با عقل و درك همخوان نمي بينم
آخه كدوم انسان فرهيخته اي مي ره اين همه هزينه بكنه كه بعد دوربين جديدش رو توي همون سايز دوربين قبلي استفاده كنه.....
البته صراحت من رو ببخشيد...مطمئنا پست رو حذف مي كنين..اما...
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
سلام٬
عملا هیچ فرقی ندارند. خرید 500D علاوه بر هزینه بالا ٫ نوعی سرپوش بر معضل وسواس شماست.
CANON EOS 400D Digital & 18-55 & 55-250 & 100-400
ویرایش توسط siavash_f : Friday 14 May 2010 در ساعت 23:43
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
من به عنوان کسی که یکی از این سه دوربین را مد نظر داره بخره باید بگم با توجه به عدم نیاز به فیلم برداری و بودجه محدود ترم حتماً گزینه 1000D رو انتخاب میکردم اما نمیتونم بگم بعد از خرید پشیمون نمیشدم. اما اگر میتونستم 500D روبخرم فکر کنم کمتر پشیمون میشدم. شما چی فکر میکنید؟