با سلام
دوستان بنده در انتخاب بین این دو گزینه مانده ام لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام
دوستان بنده در انتخاب بین این دو گزینه مانده ام لطفا راهنمایی بفرمایید
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
Who knows, Who knows
Who knows, which way the whirlwind blows
Or where the trail of tomorrow goes
For a man without a star
با تشکر
بنده قصد دارم 50دی و 18-200 را رد کنم چون از کیفیت آنها راضی نیستم
اما بیشتر بحث سر کیفیت تصویر است
داشتن 7دی بجز رزولیشن بالاتر و سرعت بیشتر آیا به صرفه تر است
یا 40دی با لنز تله
منطورم دقیقا خروجی نهایی است
با توجه به عکسهای گرفته شده با دو دوربین
البته بنده هر وقت بودجه لازم فراهم شود می خوام به فول فریم نقل مکان کنم
«موفقيت» بدستآوردن چيزی است که دوست داری و «خوشبختی» دوست داشتن چيزی است که بدستآوردهای.
محمد حسین حاجی شاه کرم
فکر می کنم سوتفاهم شده
دوستان ببینید بنده 1600 دادم و 50دی را با 18-200 گرفتم
اما عملا کیفیت کار نسبت 40دی به جز رزولیشن بالاتر نرفت
که تازه تو ایزو های بالا نویزش زیاده مخصوصا برای عکاسی نجومی
همچنین(detail per pixel) ش هم پایین تره
حالا حرف بنده با توجه به این تجربه اینه که دوستان متخصص برای من که فعلا توان خرید فول فریم ولنز پرایم ندارم
آیا تفاوت کیفیت این 7دی اینقدر هست که فعلا تله نگیرم
و با 7دی و 15-85 کار کنم
محمد حسین حاجی شاه کرم
سلام. اون خروجی نهایی هم که شما میفرمایید یه جورایی بر میگرده به اینکه قصد چاپ در سایزهای بزرگ رو دارید یانه(با توجه به اینکه بحث رزولوشن رو پیش کشیدید) اگر نه که همون گزینه 2.درباره سرعت هم شما 50 دی دارید اگر از این سرعت رضایت دارید و جوابگو هست که بسم الله...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام به شما دوست عزیز
یه سوالی میپرسم ... به کننی ها برنخوره!
شما چرا چسبیدی به کنون؟ خودت داری میگی این برند اونقدر جالبه که 50 دی با 40 دی هیچ فرق کیفیتی نداره و تازه نویز و ... بیشتری هم داره! تعصبی با قضیه برخورد نکنید که کنون فلانه و فلونه...!!! بنده دفتر خبری کار میکنم... اونجا 30 دی و 50 دی دارن، خودمم هم آلفا 300 سونی داشتم و تغییر برند دادم به دی 300 اس نیکون... پس میتونم بگم تقریبا با همه برندی کار کردم...
کنون بدنه خوب و محکم و سرعت عمل (راحتی کار) بالاتری داره ، قبول ولی عکس هایی که میگیره یه جورایی مرده است!
آلفا نسبت به قیمتش دوربین عالی بود! کارایی منایب و خروجی با کیفیت... معایبش هم بدنه پلاستیکی، سرعت عمل پایین ونویز!
اما واقعا نیکون یه چیز دیگه است . اصلا قصد تبلیغ ندارم ، باهاش کار کردم ونتیجه رو دیدم...
شما هم که تابحال از کنون راضی نبودی و الان دنبال یه دوربین جدید هستی چرا یه اشتباهو دوباره تکرار میکنی!!!
باز هم اگه دودلی، به www.cameralabs.com برو. توقسمت review با دوربین های مختلف از یه صحنه تو ایزو های گوناگون عکس گذاشته... خودت ببین و قضاوت کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cannon: 5.42MB, Program, 1/13, f4, 800 ISO, 24-105mm at 24mm (38mm equiv)
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1276600341
Nikon: 5.42MB, Aperture Priority, 1/4, f6.3, 800 ISO, 16-85mm at 16mm (24mm equiv)
http://www.akkasee.com/forum/attachm...1&d=1276600341
ویرایش توسط Arash Sh : Tuesday 15 June 2010 در ساعت 16:18
سلام:
این تاپیک رو مرور کنید از اول مرور کنید. شاید عکسهای مرده شما زنده شد. :)
كنون یا نیكون ... توهم یا واقعیت
اگر اینگونه نشد. این موضوع برای شخص شما یک واقعیت است نه توهم! و ( بطور کل ) شاید خیلی توصیه پذیر به غیر نباشد.
موفق باشید