slr یا slr-like مساله این است!
سلام
تاکنون بحث های مختلفی راجع به این موضوع شده
گفتم برای جمع شدن این نظرات یک تاپیک جدید تشکیل دهیم (با اجازه بزرگتر ها)
حالا یکی بیاد و چراغ اول رو بی زحمت روشن کنه !
slr یا slr-like مساله این است!
سلام
تاکنون بحث های مختلفی راجع به این موضوع شده
گفتم برای جمع شدن این نظرات یک تاپیک جدید تشکیل دهیم (با اجازه بزرگتر ها)
حالا یکی بیاد و چراغ اول رو بی زحمت روشن کنه !
ویرایش توسط Babak Borhani : Thursday 25 August 2005 در ساعت 00:56
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
ايده آل ش اين است كه هر دو را با هم بگيريد!
در غير اينصورت بستگي دارد به بودجه + سليقه + نياز + .... ( اين چند تا نقطه هم خيلي مهم اند ها!!)
از لحاظ فنی من دور کمر رو هم اضافه میکنم!
من هم با نظر جناب دكتر موافقم...
خودم اگه به قول آرش تا 1000سال ديگه يه DSLR بخرم حتما بعدش يه SLR-like هم خواهم خريد...
ببخشید فرق این دو تا با هم چیه؟
سلام دوستان
من 4 ساله با like (الیمپوس SP570) عکاسی میکنم و تکنیک ها و تئوری های عکاسی رو یاد گرفتم. همه تفاوت های تکنیکال slr و like رو میدونم. (مهندس الکترونیکم و خوره تکنولوژی دوربین)
الان میخوام دوربین جدید بگیرم. نمیدونم که برم تو فضای slr یا نه. واقعا نمیخوام تفاوتهاشو بگید چون کاملا واقفم!!!
اینجا فقط ازتون خواهش دارم "تجربه" هاتونو بهم بگید تا بتونم انتخابی کنم که پشیمون نشم.
مساله من اینه که اصولا عکس های خوبی که گرفتم بخش قابل توجهشون ماکرو یا با استفاده از امکان زوم دوربینم بوده که اگه slr بگیرم امکان تهیه لنزهاشو ندارم. از طرفی توانایی های slr مثل کیفیت، ایزو، قدرت فوکوس و ... رو لازم دارم و از طرفی هنر من تو پیدا کردن سوژه و نگاه به چیزهاییه که معمولا بقیه نمیبینن و این با ماکرو و تله خیلی بدست میاد.
میترسم slr بگیرم کلافه شم که بعضی سوژه ها رو از دست میدم... و یا دوباره like بگیرم و با خودم بگم : خب که چی! این که همون شد!!! و عکسهام تو همون فضای کیفیتی سابق باشن.
توضیح اضافی: انتخابهام 600D و sx50 کانن هستن. و برای خرید دوربین میخوام قبلی رو شوهر بدم :)
پیشاپیش سپاسگزارم.
علي يارقلي
مهمترين تفاوت بودجست
شما ميتونی همه چيز رو در حد متوسط توی يک اس ال ار لايک داشته باشی
يا اينکه واسه هر ژانتر تجهيزات مخصوص و حرفه اي خودش رو داشته باشی
اگر قرار باشه يه دوربين بگيريد و 1-2 تا لنز ارزون قيمت براش تهيه کنيد جز وزن بيشتری و حتی قيمت بيشتر چيزی نصبيبتون نميشه
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
مطمئنا D600 نظر منه
چون وارد دنیای جدیدی از عکاسی میشی !