سلام دوستان
براي عكاسي از طبيعت و آسمان شب كدام رو پيشنهاد ميكنيد؟
آيا واقعا وزن زياد 40 دي آزار دهنده است؟
با تشكر...
سلام دوستان
براي عكاسي از طبيعت و آسمان شب كدام رو پيشنهاد ميكنيد؟
آيا واقعا وزن زياد 40 دي آزار دهنده است؟
با تشكر...
ویرایش توسط milad_iut : Friday 16 July 2010 در ساعت 16:58
وزن سنگین 40D ؟ با چه لنزی؟
به نظر من گریپ کوچک دو دوربین دیگر و کلا ساختار بدنه و وزن سبکشان نسبت به لنزهای تله ای که شاید به کارتان بیاید، بیشتر آزار دهنده خواهد بود. از طرفی، خروجی بزرگتر 500D شاید در مورد آسمان شب خیلی به کارتان بیاید.
آرش شاهکار
خیر.
البته بزرگتر بودن خروجی 500D را نه از بابت چاپ بزرگتر، بلکه از بابت باز بودن دست در کراپ گفتم. مثلا برای عکاسی از ماه، احتمالا هرچقدر هم لتز تله بلندی داشته باشید باز هم بخش قابل توجهی از کادرتان خالی خواهد بود. در 500D، کراپ نهایی از ماه، اندازه بزرگتری خواهد داشت.
آرش شاهکار
تجربه من در مورد عکاسی در آسمان شب با دوربین آنالوگ اینه که، اصلا وزن دوربین مهم نیست.. زیرا دوربین روی سه پایه باید نصب بشه و عکاسی کرد و عناصر مهم یکی دور بودن از فضای شهری و صاف بودن آسمان و آشنایی به صور فلکی و از همه مهمتر لنز بسیار خوبه...
نظر شخصی من روی 40d هست اما اکثر افرادی که دیدم عکس آسمان در شب می گیرند از سری XXXD استفاده می کنند،فکر کنم چون در بیشتر تکنیک های عکاسی آسمان از سرعت B استفاده میشه سنسور ها زودتر از زمانیکه با سرعت بالاتر عکس می گیرند ،کارایی خود را از دست می دهند و هزینه تعویض و تعمییر XXXD ها ارزونتره
به نظر من فرقي در شارپنس عكسهاي 40Dبا 450D مشاهده نميشه و بد نيست براي مقايسه يه سري به سايت www.dpreview.com
بزني و خودت عكسهاي هر دو دوربين رو با هم مقايسه كني...
ولي من دوربين 40D رو ترجيح ميدم چون از بدنه فلزي و در نتيجه محكمتري بر خورداره و مناسب تر براي لنزهاي با وزن زياد ميباشد.در ضمن 40D مزاياي بيشتري نسبت به 450D داره از قبيل سرعت شاتر بالاتر در حدود 8000/1 وعمر شاتر طولاني تر و بافر با ظرفيت بيشتر متناسب براي عكاسي در مد continuouse shooting و...ميباشد .
موفق باشيد.
CANON EOS 30D
CANON EF 100 F2.8 L MACRO IS -CANON EF 16-35 F4 L IS - EF-S 18-55 IS - SPEEDLITE 430EX
[COLOR="Gray"] BG-E2 Grip-