انتخاب بین D90 / D7000 / 60D
با سلام
من از دوربین برای مصارفی چون عکاسی فاین آرت و عکاسی صنعتی استفاده خواهم کرد یعنی هم کارهای خارج از استودیو و هم داخل استودیو
- مبلغ هم حدود 1.5 در نظر گرفتم حالا یه کم بیشتر یا کمترش مهم نیست ولی فقط یه کم! :cool:
- بین برندهای کانن و نیکون هم گیر نکردم یعنی برند برام مهم نیست ولی فقط این دو برند باشن
- بیشتر کیفیت عکس و شارپ بودن تصویر و پرملات بودن رنگ برام مهمه! جدا از لنز (منظور خود قابلیت دوربین)
- لنزش هم اگر کیت نباشه میتونید پیشنهاد هم بدید من با توجه به توضیحات لنزی که در انجمن میخوندم 17-85 رو لنز خوبی از نظر اپتیک می گفتن... منتها من برام یه کم تله هم مهمه! :::waw:::
- سرعت شاتر هم برای کارهای استودیویی به نظرم بالا باشه بهتر خواهد بود حالا این نظر شماست...! :think:;
- فیلمبرداری چندان مهم نیست ولی داشته باشه هم خوبه.
- رادیو تریگر و اقسام این نوع تجهیزات استودیویی رو هم بتونه ساپورت کنه (بشه راحت سینک کرد)
- از نظر لرزشگیر بدنه هم فکر کنم داشته باشه بهتره باز اینم نظر شما اساتیده... :think:;
من خودم این گزینه ها رو مطالعه کردم و بیشتر فوکوسم رو D90 هستش حالا خواستم نظر شما رو هم بدونم
اینم یک لینک از مشخصات دوربین ها
ممنون میشم لطف کنید و در این موارد راهنمایی کنید و تو تهران جایی رو معرفی کنید که هم گارانتی معتبر و هم منصف باشه... ممنون از لطفتون :::love2:::