نوشته اصلی توسط
mohsen.ghorbani
البته شما جهت یک مقایسه ی سه گانه این نکته رو مطرح کردین ولی برای من این سوال مطرحه که وقتی سنسور و پردازشگر که مشترکآ تصویر رو می سازند در D5100 و D7000 یکسان هستند چرا خروجی این دو کمی متفاوت از هم هستند؟! نکته ای که هم در چارتهای سایت دگزو و هم دی پرویو درج شده.
درود
جدا از اینکه به قول جناب دلباز ، خروجی دو سنسور حتی اگر از یک مدل باشند با هم متفاوته ، در حالت کلی ، خروجی این دو مدل کوچکترین تفاوتی با هم ندارند . شما به هر سایتی معتبری که مراجعه کنید ، خروجی این دو مدل و مشابه نشون خواهد داد . دیدم که DP رو مثال زدید ؛ بنده شخصا هیچ تفاوتی در سمپل های RAW میان این دو مدل در DP ندیدم . بهتره یک بار دیگه به همونجا مراجعه کنید و خودتون صحبت منو چک کنید . بگذریم ... چند نکته در میان بررسی های منابع مختلف از D7000 و D5100 بود که توجه منو به خودش جلب کرده :
1) دینامیک رنج این دو مدل در DXO اندکی متفاوت نشون داده شده (کمتر از 0.25 واحد) در حالی که باقی فاکتور ها 100% یکسان هستند .
2) رزولوشن افقی D7000 در DXO دقیقا 1 واحد کمتر از D5100 نشون داده شده .
3) DP در Conclusionی که برای D5100 نوشته به این مورد اشاره کرده :
Since we're comparing the D5100 to the D7000, it is also worth noting that of the thousands of frames that we've shot with the D5100, we haven't seen the same overexposure problem that bothered us with the D7000 in some conditions
مورد اولی و دومی رو شاید بشه به خطای اندازه گیری نسبت داد ولی در مورد نکته ی سوم -با اینکه بر مبنای علمی استوار نیست و فقط داره یک تجربه رو بیان می کنه- من تا حالا نتونستم دلیل قانع کننده ای براش پیدا کنم . خوشحال میشم نظر دوستان رو در این باره بدونم .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی