درود
با توجه به این که در سطور اخیر ، مطالبی بیان شد که خلاف عرف حرفه ای گری و بیان علمیه ، لازم دیدم با اجازه از دوستان تصحیحاتی رو انجام بدم :
به نقل از sadra_h
تو رده ی compact نیکون هیچ حرفی برای گفتن نداره
ولی به نظر من در رده ی compact ، کنون حرف اول رو میزنه
فوجی کمی عقب تر از سونی هست
این حرف به شدت اشتباهه . صحبت شما مصداق بارز جبهه گیری "برندی" محسوب میشه .
به نقل از sadra_h
پاناسونیک هم بیشتر بیشتر روی option تمرکز داره تا لنز و سنسور
چه کسی چنین صحبتی کرده ؟ بسیاری از کامپکت های پاناسونیک از لنزهای لایکا بهره می برن و کیفیت فوق العاده ای دارن . اتفاقا عمده محبوبیت پاناسونیک به دلیل کامپکت هاشه .
به نقل از ahmad.abaee
دوست من این دوربینها نیمه حرفه ای نیستن ، اصطلاحاً به این رده دوربینها کامپکت گفته میشه
سه مورد نخستی که دوستمون سوال کردن ، به هیچ وجه کامپکت نیستن و در رده ی SLR LIKE می گنجن .
به نقل از ahmad.abaee
نیکون از سازندگان با سابقه دوربین عکاسی بحساب میاد و تکنولوژیی رو در اختیار داره که حاصل چند ده سال تجربه ساخت دوربین و لنز هست ... نکته ای که مثلاً در مورد سونی خیلی خیلی کمتر از این حرفهاست. سونی یا پاناسونیک یا خیلی شرکتهای الکترونیکی،زمان شروع به ساخت دوربین کردند که علوم الکترونیک و شاخه دیجیتال حضورشون در این صنعت بسیار پررنگ شد و صفحات حساس به نور سی سی دی و بعدتر سیموس جایگزین نگاتیو شدن...بگذریم...
به نقل از sadra_h
سلام
دوست گرامی صحبت شما صحیح هست، سابقه نیکون در عکاسی قابل مقایسه با سونی و پاناسونیک و حتی فوجی نیست ولی امروزه حرف اول رو تکنولوژی میزنه در هر زمینه ای و پیشرفت کنون و سونی در رده ی کامپکت بیشتر از نیکون بوده و هست.
کنون و سونی نه تنها در ایران بلکه در دنیا هم پرفروش تر و محبوب تر هستند.
چی کسی اینو گفته ؟ چرا به تاریخچه سونی در زمینه ی عکاسی نگاهی نمی کنید ؟ تقاضا دارم حتما به این لینک نگاهی بندازید . خود سونی از سال 1981 پا به عرصه ی دوربین دیجیتال گذاشته (بدون در نظر گرفتن فعالیت سونی در زمینه ی دوربین های نگاتیو) . تازه با خریده شدن مینولتا توسط سونی ، تجربه ی صد ساله ی مینولتا رو هم باید به سونی اضافه کنید .
متاسفانه این تاپیک پر شده از اطلاعات اشتباه ، غیر حرفه ای و غیر مسئولانه که هر کدام توان بالقوه ای در به غلط انداختن ذهن مخاطب دارن . از تمام دوستان خواهشمندم پیش از ارسال هر کامنت ، یک بار هم که شده ، صحبت هاشون رو مرور کنند تا خدای ناکرده شائبه ای در میزان و سطح اطلاعات این عزیزان پیش نیاد . پیشاپش از بابت رعایت این اصل به عنوان یکی از کاربران کوچک فروم از شما سپاسگذارم .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
پی نوشت : شرمنده ... ظاهرا با انوش خان خط رو خط شدم .