درود
مشکل وقتی بوجود می آید که با اطلاعات نا کافی نتیجه گیری کنیم ،
خصوصا اینکه ممکن است بخشی از اطلاعات ما از نظرات شخصی دیگران بوده باشد
که میتواند صحیح هم نباشد.
موضوع مورد نظر دوست سوال کننده و هدف شان از ایجاد تاپیک انتخاب دوربین است ، که مباحث فروش و تاریخچه و سیاست های کلی کمپانی ها ... آف تاپیک محسوب میشود
در مورد دوربین های کامپکت پاناسونیک که حرف L روی بدنه آنها حک شده که نشان از بکار گیری لنز های
مرغوب لایکا روی این دوربین دارند:
و گذشته از این سری FZ دوربینهای پاناسونیک کامپکتهای خوبی بودند.
در این دوربینها همه چیز در یک جا جمع شده و برای استفاده های خانگی همه چیز را دارید.
اتفاقا در بین کامپکتها یکی از بهترین انتخابها مدل S200EXR فوجی هست که سنسور آن در بین کامپکتها کم نویز ترین است از نظر لنز هم که سونی و سامسونگ دو کمپانی هستند که وارد صنعت دوربین دیجیتال شده اند اما از نظر تنوع لنز و تونایی ساخت آن با محدودیتهایی زیادی روبروی هستند. سامسونگ که دست به دامن پنتاکس است و سونی دست به دامن زایس.
اگر لنز های زایس را که روی دوربین های SLR سونی میتوان استفاده کرد با ارفاق جز لنز های سونی هم به بحساب بیاوریم باز لنز های نیکون یا کنون چندین برابر آن خواهند بود. سونی در صنعت اپتیک چه از نظر تولید چه از نظر قدمت با بزرگان این صنعت فرسنگها فاصله دارد.
سونی در زمینه ساخت سنسور در دوربین های SLR پیشرفت های بسیار خوبی داشته ، اما دوربین فقط سنسور نیست و برای عکاسی به لنز هم احتیاج هست!
از دوستمان که تاپیک را باز کرده بودند عذر خواهی میکنم
بابت مطالبی که عرض کردم و نسب به موضوع تاپیک آفتاپیک به حساب میآمد
اگر با وزن و سایز دوربین مشکلی نیست گزینه S200EXR فوجی پیشنهاد من است
اما اگر دوربین کوچک و سبک لازم دارید G12 کنون
موفق باشید
انوش