سلام دوستان.بزرگان اساتید عکاسی من حقیر یه آماتورم که فقط رحالت auto دوربین رو بلدم
از بین این سه مدل کدوم برای من بهتر جواب میده
canon 1100 d
nikon d3100
sony nex-3
سلام دوستان.بزرگان اساتید عکاسی من حقیر یه آماتورم که فقط رحالت auto دوربین رو بلدم
از بین این سه مدل کدوم برای من بهتر جواب میده
canon 1100 d
nikon d3100
sony nex-3
دوست عزیز درود بر شما
از بین دو مدل اول ، d3100 خروجی بهتری داره . بین d3100 و nex-3 هم باید ببینید که چه چیزی براتون در اولویته . اگر سایز و وزن کمتر براتون ملاکه ، nex-3 انتخاب معقول تریه . ولیکن اگر به طور جدی در آینده قصد ارتقاء داشته باشید ، d3100 پیشنهاد میشه . دلیلش هم اینه که d3100 ابزار جانبی و لنزهای هماهنگ بیشتری داره . در ضمن چیزی که نباید فراموش کنید ، فاکتور قیمته ؛ nex-3 با وجود داشتن اکثر امکانات یک بدنه ی حرفه ای ، قیمت کمی داره که می تونه مخاطب مبتدی رو هم به خودش جذب کنه .
با آرزوی بهترین ها
پسر پارسی
با توجه به محدود بودن لوازم جانبی(از جمله لنز) خانواده نکس برای عکاسی که قصد جدی برای ادامه داره توصیه نمیشه.لذا بهتره از بین دو گزینه اول یکی رو انتخاب کنید.
نکس در شرایطی به نظر من توجیه داره خریدش که عکاسی رو تفننی دنبال کنید یا برای دوربین دوم یا همراه...
در آخر اینکه اصلا نیازی به باز کردن تاپیک جدید نبود دوست عزیز.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
d3100 خرید معقولتر و کار راه اندازتری هستش. سری نکس به عنوان اولین و تنها دوربین شما اصلا توصیه نمیشه چون یکسری محدودیتهای خاص خودش رو داره. البته اندازه کوچک این دوربین در کنار قابلیت تعویض لنز و کیفیت بسیار خوب عکس و فیلم خیلی وسوسه کننده است و دی3100 و 1100دی خریدهای آینده نگرانه ای هستن
Back for Good
سلام خدمت بزرگواران
بنده در صدد خرید یک دوربین هستم
نمی خوام خیلی هزینه کنم حدود 700
خواسته ها
کیفیت عکسها برام مهمه
پارونوما
فیلم
زوم
راحتی کار کرد و خوش استیل بودن با کامپکت ها مثل g12 حال نمی کنم
خودم بین این چند تا موندم نظر شما چیه ؟
sony nex-3
fuji hs20
sony hx100
الان یک dsc717 دارم تا حالا ازش راضی بودم .
شما از لنزهای nex اطلاعی ندارید ؟
چی مو جوده و با چه قیمتی ؟