صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19
Like Tree36تشکر

موضوع: کمک برای خرید دوربین دیجیتال canon or sony or nikon?

كاربر فعال persian.boy آواتار ها
    تشکر کرده
    4662

درمورد کیفیت عکس هم تا اونجا که من میدونم hs20 تو نور کم ، نویزیه
    علی جان درود بر شما
    نویز یک پدیده ی نسبیه و وقتی شما می فرمایید یک دوربین نویزیه ، باید بگید که نسبت به چه رده ای مقایسه می کنید . اگر بخوایم HS20 رو با DSLR ها مقایسه کنیم ، حرف شما درسته . ولی باید در نظر داشت که این مقایسه و نسبت بندی به غایت ناعادلانه هست . هر دوربین باید در رنج قیمت و رده ی بادی خودش مقایسه بشه . اگر قراره نسبت نویز HS20 رو بررسی کنیم ، باید در سطح slr like ها مقایسه انجام بدیم . Fuji HS20 در سطح خودش واقعا دوربین شایسته و کم نویزیه . برای نمونه بد نیست به این لینک یک نیم نگاهی داشته باشید . این عکس از رو از گالری جناب مرتضی صادقیان انتخاب کردم که تجربه ی خوبی در کار با HS20 دارن .

قاعدتن باید تمام لنز های سری آلفا روش نصب بشن
    NEX-3 لنزهای Sony E Mount رو ساپورت می کنه .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    ویرایش توسط persian.boy : Saturday 25 June 2011 در ساعت 14:57
    Moty، Mr.vAhiD.DI، Miri و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Ali Saeedi آواتار ها
    تشکر کرده
    1566

نقل قول نوشته اصلی توسط persian.boy نمایش پست ها
    علی جان درود بر شما
    نویز یک پدیده ی نسبیه و وقتی شما می فرمایید یک دوربین نویزیه ، باید بگید که نسبت به چه رده ای مقایسه می کنید . اگر بخوایم HS20 رو با DSLR ها مقایسه کنیم ، حرف شما درسته . ولی باید در نظر داشت که این مقایسه و نسبت بندی به غایت ناعادلانه هست . هر دوربین باید در رنج قیمت و رده ی بادی خودش مقایسه بشه . اگر قراره نسبت نویز HS20 رو بررسی کنیم ، باید در سطح slr like ها مقایسه انجام بدیم . Fuji HS20 در سطح خودش واقعا دوربین شایسته و کم نویزیه . برای نمونه بد نیست به این لینک یک نیم نگاهی داشته باشید . این عکس از رو از گالری جناب مرتضی صادقیان انتخاب کردم که تجربه ی خوبی در کار با HS20 دارن .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    سلام و درود
    طبق معمول همیشه حق با شماست ، کوتاهی بنده رو ببخشید باید می نوشتم که در قیاس با نکس 3 رفتار نویزی بیشتری داره
    چون ایشون بین دوربین های مدنظرشون نکس رو هم عنوان کرده بودن این قیاس رو انجام دادم و به نا عدلانه بودنش هم اعتراف می کنم
    شرمنده واسه آف تاپیک
    persian.boy تشکر می‌کند.

كاربر فعال bahri-d آواتار ها
    تشکر کرده
    263

نقل قول نوشته اصلی توسط saeyd نمایش پست ها
    شما از لنزهای nex اطلاعی ندارید ؟
    چی مو جوده و با چه قیمتی ؟
    در حال حاضر دوربینهای nex با دو لنز f2.8 16 یا18-55 f3.5 یا هردو عرضه میشه البته لنز 18-200 هم هست که قابلیتهای ویژه مثل سرعت فوکوس بالا بویژه برای فیلمبرداری داره که تو نمایندگیها در حال حاضر فقط روی دوربین فیلمبرداری nex-v10 دارن و قیمتشم 3 4 برابر اونیکی لنزاس. ضمنا نمایندگیها یه تبدیل دارن که با اون میشه از لنزهای سری های دیگه آلفا (A) استفاده کرد.
    persian.boy تشکر می‌کند.

كاربر همراه vahidmir2000 آواتار ها
    تشکر کرده
    424

الان یک dsc717 دارم تا حالا ازش راضی بودم .
    اگه منظورتون F717 هستش من اگر جای شما بودم هیچ دوربین دیگه ای نمیخریدم. 717 یکی از شاهکارهای سونی هستش و مطمئن باش هیچکدوم از سوپرزومهای جدید کیفیت این دوربین رو ندارن. البته نمیخوام از خرید دوربین پشیمونت کنم ولی بین گزینه هایی که انتخاب کردی فقط سری نکس هست که از لحاظ کیفیت راضیت میکنه.
    Back for Good

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

آقا لطف کردید تشکر از راهنماییتون
    ظاهراً عمق رنک تو نیکون از سایرن بالاتر بود طبق مقایساتی که دیدم
    بهر حال تشکر میکنم.

تشکر کرده
    4662

ظاهراً عمق رنک تو نیکون از سایرن بالاتر بود طبق مقایساتی که دیدم
    درود
    خیر جانم . این گونه نیست . برای پی بردن به نادرستی صحبت تون ، می تونید نمونه های دوربین های نیکون رو با کنن یا سونی در حالت raw در سایت dpreview مقایسه بفرمایید . قطعا تفاوت هایی جزیی میان مدل ها در بحث عمق رنگ دیده میشه ولیکن این مقایسه همیشه به سود نیکون نیست . خیلی جاها باقی برندها عملکرد بهتری رو نمایش میدن . برای همین هست که همیشه می گیم بحث فنی رو در حدود مدل ها دنبال کنید ؛ چرا که با کشوندن مقایسه ی فنی به برندها اون قدر در برتری ها نوسان ایجاد میشه که به نادرست بودن این نوع مقایسات پی می بریم .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    behzad_milad، ramink2، Moty و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پسر پارسی عزیز لینکی که دادی در مورد دوربین فوجی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم . کیفیت عکسها عالی بود . ولی چند جا هم کامنت دیدم در موردش بد گفته بودن که نویزش بالاست وعکاسی باهاش راحت نیست و ... یکم دودلم کرد

كاربر فعال Moty آواتار ها
    تشکر کرده
    3738

Talking

نقل قول نوشته اصلی توسط hanif نمایش پست ها
    پسر پارسی عزیز لینکی که دادی در مورد دوربین فوجی خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم . کیفیت عکسها عالی بود . ولی چند جا هم کامنت دیدم در موردش بد گفته بودن که نویزش بالاست وعکاسی باهاش راحت نیست و ... یکم دودلم کرد
    سلام دوست عزیز
    خب هر کسی حق داره نظرشو بگه ولی اون کامنت هایی که راجع به دوربین تعریف شده چی؟
    به نظر من دودلی فقط باعث میشه سر در گم شی در صورتی که به نظر من هرچه زودتر یه دوربین بگیری و از عکاسی لذت ببری خیلی بهتره تا هی تو این تاپیک اون تاپیک بگردی و فقط نظاره گر بحث ها و عکسها باشی
    در مورد کار با دوربین فوجی من به شما اطمینان میدم یکی از بهترین طراخی ها و کاربری های ساده تو این رده که ممکنه رو فوجی داره و قطعا شما اگه تو دستتون بگیریدش بدون اغراق محصور طراحیش خواهید شد
    خب نویز هم تو این رده طبیعیه ولی باز فوجی به نظر من به خاطر سنسور exmor نویزش قابل قبوله
    البته اونقدرهام تاثیر بر انگیز نبود(اگه منظورتون لینک پست 11 هست):biggrin:
    شما اگه هر مطلبی راجع به فوجی میخواهید بدونید به تاپیک فوجی hs20
    Fujifilm FinePix HS20EXR
    مراجعه کنید اونجا من بیشتر در خدمتتون هستم
    persian.boy و ehsan+ تشکر می‌کنند.
    با احترام فراوان مرتضی صادقیان
    http://instagram.com/Morteza__sadeghian
    http://instagram.com/man.sa_photography

تشکر کرده
    4662

حنیف جان درود بر شما
    آقا مگه شما می خوای HS20 بگیری ؟ شما که اولش نظرت روی هیبرید و DSLR بود ؟ اگر من گفتم HS20 خوبه ، تنها اونو در رده و ژانر و سطح قیمت خودش بررسی کردم . امیدوارم این طور براتون مشبه نکرده باشم که HS20 از گزینه هایی که اول کار براتون ملاک بوده بهتره . اگر شما توانای هزینه کردن در سطح 1م تومن یا بالاتر رو دارید ، مطمئن باشید من هیچ وقت به شما HS20 پیشنهاد نخواهم داد . البته این چیزی از شایستگی های HS20 کم نمی کنه ؛ هدف ما تنها اینه که هر مدل رو در سطح خودش مقایسه کنیم .

با آرزوی بهترین ها
    پسر پارسی
    Moty، ehsan+ و Miri تشکر می‌کنند.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2