سلام
من با sx230 یه مدت کوتاه کار کردم ولی به نظر میاد کیفیت p300 بهتره...وایدشم که بیشتره و دیافراگمشم که حسن خیلی بزرگیه.
موفق باشید.
سلام
من با sx230 یه مدت کوتاه کار کردم ولی به نظر میاد کیفیت p300 بهتره...وایدشم که بیشتره و دیافراگمشم که حسن خیلی بزرگیه.
موفق باشید.
ممنون
من خودم هم نظرم روی p300 هست، ولی امتیاز دهی کم برخی سایت های معتبر باعث شده شک کنم، برای همین موضوع گفتم اگه دوستان استفاده کردن راهنمایی کنند.
البته ناگفته نماند من به امتیاز دهی dp توجه کردم و یک مدل کامپکت که جایزه طلایی گرفته بود تهیه کردم اما زیاد جالب از کار در نیومد.
حالا دوستان در مورد این متن توضیح بدند ممنون میشم:
No control over noise reduction/sharpening
At 100%, even low ISO images look 'crunchy' due to noise reduction and sharpeningf/1.8 looks impressive at the long end but lens slows quickly to f/4.9 at 100mm
لطف کردید
درود
سو تفاهم نباشد. این گونه "حذف شود" نوشتن مربوط است به پست خود کاربر نه تاپیک (اگر منظورتان این بوده است) یعنی از مدیران درخواست کردم پست بنده را حذف کنند. (پستی داده بودم، و به دلایلی از نوشتن آن پشیمان شدم، به همین دلیل ادیت کرده و جمله مذکور را نوشتم.)
شاد باشید ...
سلام دوستان
امتیازاتی که در سایت Dpreviw به این دو دوربین داده کنون برنده شده ........
هر دو دوربین های ارزنده ای هستند و برای یک دوربین خانوادگی خوب هستند ...
هر کدوم ویژگی منحصر به فرد خودش رو داره ....... دقیقا داریم دو تا خوب رو با هم مقایسه میکنیم .......از اونجایی که هیچ چیز کامل نیست پس طبق علایق خودتون انتخاب کنید .......
من که میخوام کنون بگیرم ....هر چی خدا بخواد .......
سلام:
بنده این دوربین رو چند روز پیش برای خواهرم خریداری کردم، امروز عازم یک برنامه کوهنوردی شدم و از اونجایی که G12 اندکی برای این برنامه بزرگ و آزار دهنده بود sx230 رو با خودم بردم، اما بعد از برگشتن از برنامه و دیدن عکس ها حالا با اطمینان میتونم به شما این مدل رو پیشنهاد کنم، علاوه بر کیفیت مناسب عکس ها ( برای یک کامپکت )برای من داشتن رینگ یا همان دکمه تنظیمات دستی بسیار کارآمد و جذاب بود.
اگر برای عکاسی خانوادگی و گاه و بی گاهی طبیعت گردی به دوربین نیاز دارید از زوم اپتیکال هم قافل نشوید، بسیار جذاب و شیرین خواهد بود.
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
با سلام خدمت استادای عزیز....اقا کسی میدونه بین nikon coolpix s3300 , canon powershot a2400 is کشدومشون بهتره اگه با دلیل بگید ممنون میشم.