صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30
Like Tree107تشکر

موضوع: Tamron 90mm macro یا Nikon Macro 105 f:2.8D کدوم بهتره ؟

كاربر ويژه shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    6919

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    البته سهیل جان لنز من هم که یکی از جدیدترین لنزهای ماکروست فوکوس کندی داره.کلا لنزهای ماکرو فوکوس کندی دارند.اگر هم فوکوس سریعی داشت فکر میکنم برای من و شما و خیلی ماکرو گرافهای دیگه فرقی نمیکرد! چون فکر کنم همه ما 90 درصد اوقات دستی فوکوس میکنیم.
    این مورد رو هم درباره 105 قدیم مد نظر داشته باشید که این لنز دیگه تولید نمیشه و بعدها شاید برای فروش اون اگر قصدش رو داشتید به مشکل بر بخورید.البته نا گفته نماند حرکت جلوی لنز و بیرون اومدنش هم نصف تامرون و سیگماست.
    عقیل فوکوس تامرون واقعاً کند هستش! یعنی من فوکوس 100 ال را امتحان کردم فوکوسش نسبت به 90 فضایی هستش و واقعاً نسبت به 90 خیلی سریع است.
    برای استفاده تخصصی در ماکرو فقط منوال فوکوس استفاده میشود مثلاً 65emp کنون که یک لنز تخصصی ماکرو است اصلاً اوتوفوکوس ندارد ( تا جایی که من اطلاع دارم ).
    اما استفاده دوم لنزهای ماکرو عکاسی پرتره است که اوتوفوکوس هم مهم میشود.
    maziyarsh، lamagra، vahid_ba و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

خب یکی از ایرادات لنزهایی که جلوشون حرکت میکنه همینه! بله ام پی ای65 هم منوال فوکوسه و اصلا یک لنز معکوسه در واقع.(من یک بدلش رو دارم! 55-18 معکوس کنون!)
    ولی خب کلا رقابت بین همه برندها در ساخت لنز ماکرو تنگاتنگه.فکر نمیکنم این دوستمون هرکدام از لنزهای مد نظرشون رو سالم و سلامت بخرن پشیمون بشن.
    vahid_ba، morteza khademy، sh.khani و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

تشکر کرده
    6919

نقل قول نوشته اصلی توسط lamagra نمایش پست ها
    خب یکی از ایرادات لنزهایی که جلوشون حرکت میکنه همینه! بله ام پی ای65 هم منوال فوکوسه و اصلا یک لنز معکوسه در واقع.(من یک بدلش رو دارم! 55-18 معکوس کنون!)
    ولی خب کلا رقابت بین همه برندها در ساخت لنز ماکرو تنگاتنگه.فکر نمیکنم این دوستمون هرکدام از لنزهای مد نظرشون رو سالم و سلامت بخرن پشیمون بشن.
    موافقم هریک را بخرن پشیمان نمیشن ، همه لنزهای ماکرو برای اینکه یک لنز ماکرو باشن خوب هستن.
    lamagra، vahid_ba، morteza khademy و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه shenasi آواتار ها
    تشکر کرده
    3783

باسلام
    من به شخصه زمان خرید لنز ماکرو ، با دقت لنزهای 90 تامرون و 105 سیگما و 150 سیگما و در آخر 105 جدید نیکون رو تست کردم اون هم نه تو ریویو ها بلکه بصورت عملی (دوست مفازه دارم حسابی کلافه شده بود )(در آن زمان قیمت اصلا برایم مهم نبود و فقط بهترین را میخواستم البته پول 200mmf/4 نیکون رو نداشتم ).(البته نیکون 105 D رو نداشت )
    همه لنزهای فوق یکی از یکی شارپتر بودند و اگر ملاکم شارپنس بود احتمالا 90 تامرون را بخاطر قیمت بسیار مناسب و شارپنس بسیار عالی اش انتخاب میکردم اما دلیل دیگری وجود داشت که در آخر به 150 سیگما برسم .
    بلندتر بودن این لنز که امکان استفاده مقدار بیشتری اکستنشن را با رعایت فاصله مناسب تا سوژه میداد برایم مهم بود چون نیت اصلی من ماکرو بود آنهم با بزرگنمایی زیاد ( این لنز شارپنس و کنتراست فوق العاده ای داشت که جتی کمی از 105 نیکون هم بیشتر به دل من مینشست).
    در هر صورت از دید من آماتور شارپنس لنزهای تامرون 90 و سیگما 105 حیرت انگیز بود و گزینه های بسیار مناسبی بودند که تنها از نظر کیفیت ساخت و فوکوس و متحرک بودن دهنه هنگام فوکوس در رده پایینتری قرار میگرفتند ولی خروجی تصویرشان کاملا قابلیت رقابت با دو لنز دیگر را داشت.
    اگر منظور بیشتر پرتره باشد مخصوصا بر روی کراپدار 150 یا 180 کمی بلند است و لنزهای ماکرو با فوکال حدود 100 میلیمتر برای استفاده دوم جواب بهتری میدهند اما اگر تمرکز عکاس بر روی ماکرو باشد بلندتر بودن لنز خیلی کارساز است .
    البته با این قبمتها و بودجه فکر میکنم همان تامرون بهترین گزینه است .
    موفق باشید .
    lamagra، vahid_ba، Miri و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    محسن شناسی آذری
    About Me
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ....
    D90

كاربر فعال morteza khademy آواتار ها
    تشکر کرده
    7060

حرف تمام دوستان رو تایید میکنم فقط در مورد اتوفوکوس موافق نیستم!!!!
    من با 105 نیکون تقریبا تمام عکس هام رو با اتوفوکوس میگیرم و مشکلی با فوکوس این لنز روی دی 5100 ندارم!!!
    D.Daneshmand، sh.khani و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.
    پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!

canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2

كاربر ويژه lamagra آواتار ها
    تشکر کرده
    12097

مرتضی جان لنز من هم هیچ گونه مشکل فوکوس نداره.همینطور لنز سایر دوستان.فقط اینکه من ترجیح میدم خودم کنترل کامل روی فوکوس داشته باشم و دقیقا نقطه ای رو که مد نظرم هست فوکوس کنم.اتوفوکوس گاهی نقاط دیگری رو انتخاب میکنه(در کل نزدیکترین نقطه به دوربین) این مورد مشکل فوکوس نیست.یکجور دقت به خرج دادن یا حتی در بعضی مواقع وسواسه!
    shenasi، morteza khademy، sh.khani و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
    عقیل احمدی

تشکر کرده
    6919

در ماکروی حرفه ای فقط منوال فوکوس استفاده میشود توصیه میکنم به اوتوفوکوس در ماکروگرافی عادت نکنید بنده هم بعضی وقتها فقط بعضی وقتها از اوتو استفاده میکنم.
    مرتضی جان شما یکی از بهترین لنزهای ماکرو را داری 105 آن هم سری G نیکون! سیستم فوکوس این لنز با 90 فقیری ما قابل قیاس نیست
    maziyarsh، morteza khademy و sh.khani تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    7060

عقیل جان من همیشه برای ماکرو و پرنده از سیستم فوکوس نقطه ای استفاده میکنم و اکثر مواقع چون فقط نقطه ی وسط لنزم از نوع کراس هست با اون فوکوس میکنم و بعد کادر بندی میکنم.
    اینجوری دیگه کاری نداره که کجا نزدیک تره و دقیقا همون جایی که من میخوام فوکوس میکنه.
    سهیل جان درسته که من مثل شما حرفه ای نیستم ولی با کمی دقت و نور خوب با اتوفوکوس هم به نتیجه ی دلخواه رسیدم.
    در ضمن سیستم فوکوس دی 7000 شما هم با دی 5100 فقیرانه ی من قابل مقایسه نیست!!!
    sh.khani و shahbazi تشکر می‌کنند.

canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2

تشکر کرده
    6919

نقل قول نوشته اصلی توسط morteza khademy نمایش پست ها
    عقیل جان من همیشه برای ماکرو و پرنده از سیستم فوکوس نقطه ای استفاده میکنم و اکثر مواقع چون فقط نقطه ی وسط لنزم از نوع کراس هست با اون فوکوس میکنم و بعد کادر بندی میکنم.
    اینجوری دیگه کاری نداره که کجا نزدیک تره و دقیقا همون جایی که من میخوام فوکوس میکنه.
    سهیل جان درسته که من مثل شما حرفه ای نیستم ولی با کمی دقت و نور خوب با اتوفوکوس هم به نتیجه ی دلخواه رسیدم.
    در ضمن سیستم فوکوس دی 7000 شما هم با دی 5100 فقیرانه ی من قابل مقایسه نیست!!!
    مرتضی جان ما خودمون شاگرد هستیم!
    فقط یک پیشنهاد دوستانه بود که ما از اساتید یاد گرفته ایم.
    maziyarsh و morteza khademy تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    7060

به هر حال IF نبودن لنز برای ماکروی حشرات مساله ی مهمی به حساب میادو نمیشه به راحتی ازش گذشت.
    maziyarsh، lamagra و Dariush Chegini تشکر می‌کنند.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3