نوشته اصلی توسط
farshad.s
درود بر شما
من با هر دو بدنه عکاسی کردم و نیکون رو ترجیح میدم.به محاسبات روی کاغذ سایت ها کاری ندارم چون بعضی تفاوت ها در آزمایشگاه های تست محسوس هستند و در عمل شاید به چشم نیایند و حتی متفاوت باشند.در مورد رفتار نویزی به جرات میتونم بگم در تستی که از هر دو دوربین گرفتیم در شرایط یکسان عکاسی٬ نیکون به طور محسوسی بهتر بود.در مورد شفافیت و شارپ بودن خروجی هم در عکاسی منظره و شب باز هم نیکون برتری داشت.تفاوت داینامیک رنج در عکاسی منظره به طور کاملا واضح نیکون رو برنده میکنه.تعداد نقاط فوکوس در نیکون برتری داره و از نظر سرعت فوکوس هم در عکاسی از سوژه های متحرک سرعتش بیشتر بود.علاوه بر همه اینها امکاناتی مثل تایم لپس و اچ دی ار و تایمر قابل برنامه ریزی داخلی و ... باعث میشه نیکون محبوب تر باشه.
در مورد عکاسی اسمان شب هم اگر منظورتون deep sky هستش من تستی انجام ندادم ولی عکاسان این سبک بیشتر به سمت کنون تمایل دارن ولی در مورد عکاسی از طبیعت اسمان شب مثل راه شیری فکر میکنم نیکون بهتر عمل کنه به علت رفتار نویزی بهتر و داینامیک رنج بالاتر.
در مورد فیلتر هم خیر .
البته جی پی اس و وای فای هم از برتری های کنون هست که ممکنه برای بعضی ها اهمیت داشته باشه.
توضیح اینکه در تست ها بر روی بدنه 6D از لنز 105-24 استفاده شد و بدنه D610 هم با لنز 300-28
من خودم مدت زیادی مردد بین خرید این دو بودم و بیشتر تست های سایت ها گویای برتری کنون بود ولی در لحظه اخر یکی از دوستان عکاس با سابقه بنده رو راضی کرد که نیکون بگیرم و الانم پشیمون نیستم :)
موفق باشید