سلام
مدتی هست که بعلت اینکه عکاسی حرفه ای انجام نمیدم نگه داشتن دوربین دی800 بجز افزایش زحمت ادیت و دست و پا گیری حمل و نقل و وزن زیاد (تا جایی که توی یکی از سفرهام حمل و نقلش با لنزها و پایه و... تقریبا تمام لذت ارامش و راحتیه سفر رو گرفت) توجیهی نداره...
مورد عکاسی هام محدود شدن به عکسهای خانوادگی و یادگاری و خیلی کم شاید عکاسی در سفر (بصورت مستند اجتماعی)
بین دو دوربین کنون EOS M (بهمراه 18-55 و تبدیل و لنز 50 1.4) و X100s فوجی مردد مانده ام. و واقعا هیچ کدام رو نمیتونم در جایگاه بالاتری قرار بدم. با توجه به معایب و مزایا هرکدوم برای من از دوستانی که تجربه کار احتمالی رو دارند راهنمایی میخواهم.
EOS M
مزایا برای من : وزن کم / قابلیت نصب لنز بخصوص لنز 50 اف 1.4 (بسیار مهم) / تاچ اسکرین و راتی کار / ال سی دی بزرگتر و با کیفیت بیشتر/ قیمت کمتر
معایب برای من: کیفیت سنسور در مقایسه ها ظاهرا زیاد چشمگیر نبوده است. (سرعت فوکوس اصلا برام اهمیتی نداره) / کیفیت پایینتر لنز کیت
Fuji X100s
مزایا برای من : وزن کمتر / جمع و جورتر بودن / ظاهر جذاب تز و غیر شک برانگیز (زمانی که ایکس صد معمولی رو داشتم، حتی موقع عکاسی در خیابان کمتر کسی اصلا متوجه دوربین میشد) کیفیت تصویر ظاهرا بالاتر !؟ / لنز شارپتر / سنسور بسیار بهتر
معایب برای من: عدم تعویض لنز / حالت مات بودن و ابرنگی بودن رنگها که از خصوصیات سنسورهای ایکس ترنس هست