77تشکر
-
Friday 12 July 2013, 22:37
كاربر فعال
نکاتی که خودت بهشون تاکیید داری : کیفییت بالای عکسها و مهم نبودن وزن و ...
پس انتخاب همون مارک تریه
حالا اگر یک شوق خرید دوربین جدید افتاده تو ذهنت فکر کنم میشه بعدا اونو ارضا کرد ( شاید اون موقع انتخاب های بهتری هم داشته باشی - دوربینهای جدید و ....)
-
Saturday 13 July 2013, 00:46
كاربر فعال
هر دو عالین!!
من اگه باشم هر دو رو میگیرم
اما اگه بخوام انتخاب اول رو بگم فوجی اکس اس 100 خواهد بود
این رو به جرات میگم یک دوربین کوچک هزاران بار از بهترین دوربین دنیا ( از نظر نویز و کیفیت ) بهتر است ( البته منظورم برا خیابانی هست)
آقا چرا یه نیم نگاهی به پنکک 40 کانن نمیدازی!!!!
من یکی گرفتم در کنار 50 1.4 و 85 1.8 و میشه گفت برای خیابانی خیلی خوبه
به لحاظ کیفیت و اندازه حرف نداره
به لحاظ کادر و رنج 35 : به نظر من یکی از مزایای 35 اینه که میشه باهاش پرتره هم گرفت ، درسته که 23 فوجی هم در کراپ 35 میشه ولی برای پرتره به نسبت 35 فول فریم خوب نیست ، من یه 35 اف 2 آنالوگ دارم که واقعا ازش لذت میبرم
در کل هر دو انتخاب های خوبی هستند ، ولی فوجی به نظر من که بیشتر براتون کارآیی داره
آف: آقا اگه اون 24 برات خیلی وایده بفرست این طرفا که بترکونیم :))))))))))
به نظر من کسی که 24 و 50 رو داره ، وقتی 35 رو انتخاب میکنه بهتره 24 و 50 رو کادو بده به دوستاش D:
داری انتخابت رو سخت میکنی اگه 35 رو بگیری ، باز هم به نظر من فوجی انتخاب بهتریه
-
Saturday 13 July 2013, 01:43
كاربر ويژه
-
Saturday 13 July 2013, 09:28
كاربر ويژه
سلام
اگر سوال کننده شخص دیگری بود خیلی سریع و صریح نظرم رو می گفتم ولی برای فرساد غفاریان نسخه پیچیدن خیلی سخته. برای آدم تنبلی مثل خودم که حمل تجهیزان سنگین همیشه عذابه صد در صد دوربینو انتخاب می کردم ولی برای شما شاید لنز کاربردی تر باشه.
اینم یادت باشه که همیشه خریدن یک گجت نو و متفاوت (در اینجا دوربینی کاملا متفاوت با آنچه تا به حال تجربه کرده ای) بسیار لذتبخش تره
-
Saturday 13 July 2013, 13:48
كاربر ويژه
بله فرهاد خان! هرچند که قبلا تجربه X100 رو داشتم و خیلی نو و متاوت نیست برام ولی نزدیک بود گول همون قسمت لذت بخش ترش رو بخورم که خوشبختانه کرمش به خوبی و خوشی دفع شد!!