سلام
لنز EF-35mm f/2 IS USM یا دوربین Fuji X100S ؟ مسئله این است!!!
جریان اینه که یک سال هست که با یک لنز 24mm f/2.8 و یک 50mm f/1.4 عکاسی میکنم. البته در کنارش یک ماکرو ۱۰۰ هم دارم و در آینده به احتمال زیاد یک ۷۰-۲۰۰ ورژن جدید هم بگیرم. تو این مدت که عکاسی میکردم همیشه مشکلم این بود ۲۴ واید و ۵۰ بسته بود!! این شد که تصمیم گرفتم یک EF-35mm f/2 IS USM به قیمت ۸۰۰ دلار از آمریکا بخرم که تا دو روز دیگه به دستم میرسه!
دیروز که رویوهایی X100S که آقای روشن لینک داده بودن رو نگاه میکردم ناگهان به ذهنم رسید که خب چه کاریه!! به جای لنز این دوربین رو میخریدم!! که یک لنز ۲۳ میلیمتر دیاف ۲ داره و از نظر فوکال میشه معادل ۳۵ در فول فریم.
قیمتشون خیلی با هم اختلاف داره ولی از اونجایی که تجهیزات عکاسی در ترکیه گرون هست لنز رو در صورتیکه نو باشه با قیمت خیلی خوب و نزدیک به X100S میتونم بفروشم. و یک X100S از آمریکا سفارش بدم.
دوستان دیگه تقریبا نوع عکاسی من رو هم میدونند. تقریبا ۳۰ درصد خیابانی و بقیه هم عکس های مثلا فاین آرت و سرکاری البته تو خیابون! و گاهی هم منظره که به این لنز ربطی نداره!
مزایای لنز برای من:
داشتن ۴ استاپ لرزشگیر! خیلی دوست دارم که تو عکس هایی که میگیرم تا حدودی حرکت وجود داشته باشه و خیلی فیکس نباشه. به همین خاطر به جای ورژن ۱.۴ لنز ۳۵ میلیمتر این لنز رو انتخاب کردم. که لرزشگیرش واقعا کمک میکنه.
عمق میدان کمتر بر روی فول فریم که خیلی هم مهم نیست!
خروجی عالی لنز و 5D MIII که جهت چاپ های بزرگ در آینده خیلی لازم و مهمه. و البته میتونم از ۴ استاپ ایزوی کمتر استفاده کنم که نکته خیلی مهمی هست.
مزایای دوربین برای من:
داشتن یک دوربین جمع و جور برای مواقعی که نمیتونم تجهیزات سنگین حمل کنم.
استفاده به عنوان دوربین دوم. مخصوصا اگر ۷۰-۲۰۰ بگیرم.
از نظر ابعاد و شکل ظاهری برای عکاسی خیابانی بهتره
دوستش دارم!!
خلاصه اینکه تقریبا به نظر خودم مزایای هر دو برابر هست! و اینه که اصلا نمیدون چه کنم! و میخوام نظر دوستان رو بدونم.
شما اگر بودید کدوم رو انتخاب میکردین؟ به چه دلیل؟!