قصد دارم دوربین جدیدی تهیه کنم. خودم توی این یکی دوسال خیلی به 7D علاقه داشتم اما حالا که شرایط برای ارتقا مهیا شده بین 7D و 70D مردد شدم. می خواستم ببینم نظر اساتید و دوستان انجمن که در کار با این دو دوربین تجربه دارن چیه؟ پیشاپیش ممنون
قصد دارم دوربین جدیدی تهیه کنم. خودم توی این یکی دوسال خیلی به 7D علاقه داشتم اما حالا که شرایط برای ارتقا مهیا شده بین 7D و 70D مردد شدم. می خواستم ببینم نظر اساتید و دوستان انجمن که در کار با این دو دوربین تجربه دارن چیه؟ پیشاپیش ممنون
بدون شک 70....
راحت بگم
70 دی یه 7 دی بهتره...
70D جایگزین 60Dشده.جایگزین7Dهنوز نیومده قراره بیاد،کلا 7Dیه کلاس بالاتره ولی قدیمی شده تا اینکه نسخه جدیدش بیاد 7Dii
بفرمایید قبلا با چه دوربینی کار کرده اید و الان چه تجهیزاتی دارید؟ چه نوع عکس ها و در چه شرایطی می گیرید؟
دلیلتون از رفتن به سمت این دو دوربینی که فرمودید چیست؟؟ آیا کمبود خاصی در دوربین قبلیتان احساس کرده اید که می خواهید با خرید یکی از این دو دوربین جبرانش نمایید؟
به فیلمبرداری با دوربین های dslr نیاز دارید؟
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
از همه دوستان ممنونم
من الان سه ساله که با 1000D عکاسی می کنم. لنز 18-200 سیگما، 18-55 Canon و لنز نرمال 50 Canon دارم. البته به مرور قصد ارتقای لنزهارو هم دارم.
همونطوری که اشاره کردید یکی از ضعفهاش اینه که امکان فیلمبرداری نداره. بیشترین عکسهایی که تا الان گرفتم از طبیعت بوده اما عکس پرتره هم میگیرم و الان مدتیه که دارم روی پرتره کار می کنم. البته به دلیل اینکه خودم دوچرخه سواری می کنم از این ورزش هم زیاد عکاسی می کنم!
خیلی از امکانات سخت افزاری موجود روی دوربین من قابل نصب نیست ضمن اینکه به نظرم از نظر سخت افزاری هم ضعیفه.
این مورد رو هم پیگیری کردم ولی همه میگن که: 7D MII شایعه است و واقعیت نداره منتظرش نباش!70D جایگزین 60Dشده.جایگزین7Dهنوز نیومده قراره بیاد،کلا 7Dیه کلاس بالاتره ولی قدیمی شده تا اینکه نسخه جدیدش بیاد 7Dii
در مورد 7d خبرهائی هست ولی به فرض اینکه بیاد هم شما باید 7-8 ماه منتظر بمونی
شايعات يا واقعيات
به نظر من دوربين جديد ٧ دي مارك ٢ با قيمت نجمومي كه احتمالا داره (٢٠٠٠ دلار حداقل ٦٥٠٠ فقط براي بدنه) اصلا قابل مقايسه با اين رده نيست لا اقل به لحاظ قيمتي مگر اينكه كسي واقعا به امكاناتي كه ان دوربين خواهد داشت نياز مبرم داشته باشه مثل سرعت بالا هم از لحاظ فوكوس و هم از لحاظ سرعت عكاسي بالا، وگرنه دليلي براي منتظر ماندن براي ٧ دي مارك ٢ وجود نداره
البته به نظر من،منطقی نمیاد که جانشین 7 دی،قیمتی معادل 2000 دلار داشته باشه وقتی اخرین فول فریم کنون الان قیمتی حدود 1400 دلار داره.خطای مارکتینگ بوجود میاد!