قصد خرید یکی از این دو دوربین رو دارم ولی تفاوت حدود 1200 تومانی این دو برام قابل درک نیست.
لطفا راهنمایی بفرمایید ...
قصد خرید یکی از این دو دوربین رو دارم ولی تفاوت حدود 1200 تومانی این دو برام قابل درک نیست.
لطفا راهنمایی بفرمایید ...
می شود هر شات، قدمی باشد به سوی خدا ...
دوست عزیز این دو دوربین به دو ردهٔ مختلف تعلق دارند. 70D جزو بهترین دوربینهای APS-C موجوده با بدنهای محکم و بزرگتر (و صدالبته بهبودهایی نسبت به دوربینهای پیش از خودش) و دوربین 650D هم جزو دوربینهای خوب entry level کنن محسوب میشه. همهٔ اینها بستگی به نیازتون و البته بودجهای که در نظر گرفتین داره. اون 1200 تومن مابهالتفاوت دقیقاً به همین اختلاف ردهای این دو مربوط میشه.
سلام
اين دو دوربين تفاوت هاي بسيار اساسي در زمينه هاي سنسور، بدنه و قابليت هاي عكاسي دارند: از نظر سنسور 70D فعلاً تنها دوربيني است كه قابليت فوكوس سريع به روش Phase Detection را در سطح هر پيكسل داراست كه باعث مي شود فوكوس بسيار سريع، ممتد، دقيق و كارآمد در حالت Live View امكان پذير شود و از نظر كارائي بهتر از سيستم سنسور 650D است (كه تعدادي سنسور Phase Detection را داخل سنسور اصلي تعبيه كرده است). از نظر بدنه، بزرگتر و خوشدست تر و داراي درزبندي بهتر، استفاده از منشور به جاي آينه، داشتن LCD بالاي دوربين و دكمه ها و گردونه هاي مستقل براي تنظيمات مختلف. از نظر قابليت هاي عكاسي نيز داشتن 19 نقطه فوكوس، عكاسي پياپي با سرعت 7 فريم در ثانيه، داشتن wifi و حداكثر سرعت شاتر 1/8000 ثانيه تنها بخشي از برتري هاي اين دوربين نسبت به 650D است.
ویرایش توسط Dariush Chegini : Wednesday 1 January 2014 در ساعت 12:05
ایشون هیچ وظیفه ای نداشتند که مطابق انتظارات شما جواب بدن، و اینجا فروشگاه نیست که ایشون شما رو به دید مصرف کننده و خودشون رو فروشنده بدونن و مو به مو راست یا دروغ تفاوت ها رو توضیح بدن.
شما دوست عزیز به جای این نحوه برخورد با کسی که زحمت کشیده برای سوالتون جواب تایپ کرده بهتر بود قبل از ایجاد تاپیک فروم رو جست و جو میکردید چون در مورد این دو دوربین و مخصوصا 70D چندین تاپیک با ده ها صفحه اطلاعات وجود داره که میتونستید به جواب دلخواهتون برسید.
جواب ایشون و جناب چگینی تفاوت چندانی نداره، فقط جناب چگینی زحمت کشیدند و بیشتر توضیح دادن.
شما باید قبل از اینکه سوالتون در مورد مقایسه دو دوربین رو بپرسید ابتدا باید سبک کار و علاقه مندی و نیازهاتون رو توضیح میدادید تا اساتید بتونن بیشتر کمکتون کنند و کسی که میخواد جواب سوالتون رو بده پیش خودش فکر نکنه که "این که نشد سوال!" ...
اگر سبک کار و علاقه مندی ها و انتظاراتتون از دوربین رو عنوان میکردید بنده عرض میکردم که آیا اون اختلاف مبلغ ارزش هزینه کردن داره یا نه.
اینم شد سوال که شما پرسیدی
instagram: niazch
فکر نمیکنم در نوشته بنده بی ادبی رخ داده باشه.
تصور بنده از فروم عکاسی، محیطی است که در آن، هر نوشته و اظهار نظری مبتنی بر یک تجربه و یا یک مستند قابل ارائه و اثبات است و پاسخهایی کلی و کلیشه ای نظیر آنچه آقای یعقوبی مرقوم کردند کمکی به کسی نمیکند.
بنده هم عکاس امروز و دیروز نیستم که تازه بخوام سبک کار و نوع علاقمندی ام رو کشف و شکوفا کنم و اصولا سوال تفاوت بین دو دوربین چه ارتباطی به نوع علاقه من داره استاد بزرگوار ...
بله در مورد هر دو دوربین صفحات زیادی درج شده ولی این به معنی مقایسه دو دوربین و اختلاف قیمت نیست وگرنه مدیران فروم، تاپیکی تحت عنوان "کدامیک بهتر است" ایجاد نمیکردند.
دوست گرامی!
شما را به خواندن پاسخم به جناب "نیاز" ارجاع میدهم به اضافه این نکته که:
اولا لحن شما خیلی زننده تر از نوشته بنده است
ثانیا بنده فقط از کسانی که یا تجربه کارکردن با هر دو دوربین رو داشته و یا جزو قدما و اساتید فروم باشند توقع یاری دارم. مزاحم شما نخواهم شد. موفق باشید.