دوست عزیز ابتدا نیازهاتون رو بیان کنید , شاید اصلا لازم به تصمیم گیری نباشد .
دوست عزیز ابتدا نیازهاتون رو بیان کنید , شاید اصلا لازم به تصمیم گیری نباشد .
البته بنده وکیل مدافع این سایت نیستم . کلا مقایسه های این سایت ، همینطورن . نمیدونم میشه بهش گفت سطحی یا خیر . خودم هم اعتقادی به همچین مقایسه هایی ندارم. صرفا جهت اینکه به دوستمون شاید کمکی بکنه ارائه کردم . توضیحات مناسب که " می تونست " منجر به تصمیم گیری درست و منطقی بشه رو جناب چگینی پیش تر ارائه کردن .
علیرضا ابراهیمی
ایستاگرام من.
توضیحات جناب چگینی کامل بود ولی میشد گفت که ایشون مشخصات دوربین ها رو بیان کردن . ولی مهم ترین چیز همون اول گفته شد : این دو دوربین در دو رده متفاوت قرار میگیرن .
انتخاب بین این دو دوربین به نظرم اول به بودجه برمیگرده , طبیعتا اگه کسی 2 میلیون داشته باشه نمیتونه دوربینی مثل 70d رو انتخاب کنه . من از دوستمون میخوام که جزییات بیشتری راجع به خریدشون بگن تا بیشتر بتونیم کمکشون کنیم .
منظورم از سطحی این بود که دلایلی رو آورده بود که بیشتر به درد کاربران آماتور میخورد , مثلا یه عکاس حرفه ای صرفا به خاطر نمایشگر لمسی دوربینی رو انتخاب نمیکنه .
دوربین 70d قطعا برتر از دوربین 650d است , چه از نظر سنسور جدید , میزان نویز , فیلمبرداری بهتر , وای فای داخلی و ... . که همه ی این موارد باعث میشه این دوربین سبک های مختلف عکاسی رو پوشش بده . تفاوت قیمت هم به خاطر همین موارد هست .
این بحث بودجه هم البته نکته ای ست برای خودش . انسان بر اساس سطح نیازهاش مبادرت به تهیه وسیله ای مثل دوربین میکنه . نه سطح بودجه ش! مثلا اگر شما 20میلیون داشتید ، الان 1dx تهیه می کردید به جای 650 دی ؟! چون پولش رو داشتید ؟! وزنش رو میتونستید تحمل کنید ؟ یا پیچیدگی سیستم فکوسش رو ؟
بر اساس همون مقایسه سطحی که فرمودید ، این موارد اشاره شده و برای کسی که بدردش بخوره ،بدیهی است که 70 دی بهتره . برای کسی هم استفاده ای از "آپشن" های روی 70 دی نداره ، هزینه اضافی پرداخت کردن ه . هر دو در سطح entry-level و کمی بالاتر ، بدنه های خوبی هستن .
علیرضا ابراهیمی
ایستاگرام من.
پس میخوایم یه بحث جنجالی شروع کنیم ...... شوخی کردم
من که از همون اول گفتم نیازهاتون رو بگید که شما نگفتید , بعد دیدم شما به یه میلیون اختلاف این دو حساسید گفتم پس واسه انتخابتون بودجه مهمه . ولی در کل انسان کمال طلب است و خواهان بهترین چیزها . بعدش من اگه بیست میلیون داشتم که تو این سایت نبودم !!!!
در مورد اون سایت باز هم میگم نکاتی که بشه واسه خرید بهش استناد کرد رو نیاورده بود و بیشتر واسه کاربرانی که تازه وارد عکاسی شدن خوب بود .
سلام
البته ببخشید، سطح نیاز و میزان بودجه.. اگر صفر آن 20 میلیون مثالتان را بردارید بیشتر متوجه عرض بنده میشوید.
این جمله را بسیار در تاپیک ها دیدم؛ متاسفانه کلیشه ای است... مقایسه دو غیر هم رده قطعا قیاس درستی نیست ولی، بعضا ممکن است کسی واقعا مردد باشد بین انتخاب دو غیر هم سطح، چه اشکالی دارد؟ بنظر شما اشکالی دارد که فرضا بنده مردد باشم که آقا 70-200 F2.8 M2 را بخرم یا 50m F1.2... یا اینکه 1 هفته برم اروپا بگردم؟
بالاتر از این خدمتتان عرض کنم، چندی قبل تاپیکی از جناب فرساد عزیز خواندم که بین خرید 1دوربین bridge و فلان لنز سری L مردد بودن(اگر اشتباه نکنم) و از دوستان همفکری خواسته بودن، ادله ای هم آورده بودند، حتی دوستان در پاسخ گفته بودن اگر کسی غیر از شما این تاپیک را میزد بهش خورده میگرفتیم ولی شما... چه اشکالی دارد؟
خب حالا بازم میفرمائید قیاس مع الفارق؟؟؟
مقایسه ها بعضا برای پی بردن به برتری رقبا انجام میپذیرد که حق با شماست و باید در یک رده باشند، ولی گاها به منظور ارزش خرید برای من انجام میگیرند که بنظرم دوستمان متوجه این موضوع بوده اند.
ارادتمند.
دوستان در مورد اختلافهای این دو بدنه توضیحات خوبی دادند. اما برای انتخاب شما باید شرایط و نیازهای خودتان ر در نظر بگیرید. آیا این اختلاف قیمت برای داشتن بدنه خوش دستتر، ویزور بزرگتر و راحتتر، سیستم فکوس سریعتر، سیستم فکوس جدید و کارا برای فیلم برداری، سرعت عکاسی بالاتر و موارد جزئیتر مثل ال سی دی بالا، باطری بهتر، وای فای و ... برای شما توجیحی دارد؟ برای کسی که مشکل بودجه ندارد بله!
اما وقتی انتخاب بدنه گراتر شما را در تهیه لنز محدود کند شرایط متفاوت است. باید ببینید آیا این اختلافها ضروری است یا خیر. برای مثال اگر شما به پرتره ویا عکاسی منظره علاقهمند باشید نه فکوس سریعتر بکار شما میاید نه سرعت عکاسی بیشتر! نه امکانات بهتر دی70 تعیین کننده است! کیفیت خروجی هر دو بدنه هم تقریبا برابر است. در عوض به لنزهایی نیاز دارید که خرید بدنه ارزانتر امکان فراهم کردن آنرا بشما میدهد.
اگر علاقه مند جدی عکاسی هستید بنظر من سرمایه گذاری روی لنزهای خوب عاقلانه تر است. اگر هم جدی به عکاسی فکر نمیکنید برای شما امکانات دی70 ارزش اختلاف قیمت را ندارد.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.