سلام دوستان
قصد تهیه یک بدنه از برند نیکون را دارم .
میخواستم دوستانی که مطلع هستند بنده رو به نحو احسن در رابطه با خرید یک فول فریم عالی راهنمایی بفرمایند .
من بین این سه بدنه می خواهم انتخاب کنم
نیکون دی810
نیکون دی800 یی
نیکون دی610
متشکرم
سلام دوستان
قصد تهیه یک بدنه از برند نیکون را دارم .
میخواستم دوستانی که مطلع هستند بنده رو به نحو احسن در رابطه با خرید یک فول فریم عالی راهنمایی بفرمایند .
من بین این سه بدنه می خواهم انتخاب کنم
نیکون دی810
نیکون دی800 یی
نیکون دی610
متشکرم
ویرایش توسط M.Mobin : Wednesday 3 December 2014 در ساعت 18:46
هر سه دوربینهای خوبی هستند.
باید مشخص بفرمائید عمده نیاز حضرتعالی چه چیزهایی است.
و ایا برای مثال رزولیشین بالای 800 و 810 براتون لازمه ؟
توضیح مختصری بفرمایئد.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
بستگی به خیلی موارد داره کلی بگیم فول فریم عالی 810 اگر نه دی 610 با قیمت بهتر خوشبختانه 750 تو لیستتون نیست.
با تشکر از دوستان
من برای عکاسی منظره ، پرتره محیطی و استدیویی ، عکاسی مستند و بنا میخواهم . لازم به ذکر است عکاسی منظره شامل تمامی موارد از ماکرو گرفته تا عکاسی شب رو در نظر دارم .
به لیست دوربین دی 750 نیز اضافه شود .
حقیر هم دی 800 دارم و هم دی 610 . روی این جمله اساتید اینجا که بارها گفتند : اگر نیازی به چاپ بزرگ ندارید ، احتیاجی به خرید دی 800 نیست ! بسیار دقت بفرمایید چون عین واقعیت هست و فهمش نیز بسیار ساده ! بعد از سروکله زدن با دی 800 ، براستی دی 610 برام شده یک دوربین بزار و بگیر (point and shoot)
تجهیزات فعلا هیچی حتی یه پوینت اند شوت !!!
شهروز باقرپور
سلام به دوستان
بله بنده هم بارها اين مطلب رو از دوستان ديدم كه "اگر نياز به چاپ بزرگ نداريد ...." ، اما سئوالي كه براي من بوجود اومده اينه كه حداكثر ابعاد چاپ از خروجي دوربينهاي D800 و D810
با 36 مگاپيكسل چقدر هست؟
چون بنده از عكسهاي گرفته شده دوربين D7100 (كيفيت مطلوب)ميتونم چاپ در حدود 120 سانت در 80 سانت يا حتي كمي بزرگتر رو داشته باشم.البته اين اظهار رو با تجربه اندك گفتم.
ممنون ميشم راهنمائي بفرمائيد.
غلامرضا فرخ نسب
متشکرم از نظر شما
واقعیت امر این هست که میخواهم بین دوربین d750 و d810 نیکون یکی را به عنوان دوربین اصلی در کنار دوربینم ( نیکون d600 ) خریداری کنم .
اصلا بودجش مهم نیست و لنزهای مورد استفاده ام همگی موجود است .
دلیل امر هم فقط و فقط اذیت کردن لکه های دوربین d600 مخصوصا در عکاسی طبیعت و علاقمند بودن به دیتیلز بیشتر و داینامیک رنج بالاتر هست . مسلما نیکون d810 میتواند انتظاراتم را براورده کند امما نمیدونم ایا ارزش مبلغ سه میلیون بیشتر را نسبت به دوربین d750 دارد یا خیر !!!
اساتید اعلام نظر بفرمایند
متشکرم
درود،
دوست عزیز اینجا رو ببینید:
https://photographylife.com/nikon-d750-vs-d810