البته باید در نظر بگیرید که در رده لنزهای فوجی دو نوع لنز 16-50 وجود داره یکی سری XF با بدنه فلزی و دیاف ثابت 2.8 که لنز فوق العاده ایست و دیگری سری XC با بدنه پلاستیکی و دیاف متغیر 3.5الی 5.6 که جز لنز های معمولی فوجی رده بندی میشه
در ضمن اگر بدنبال شکل و حس نوستالژیک هستید ، بنظرم با لنز و دوربینهای فوجی حتمن به این حس نزدیکتر خواهید شد خصوصا که در تمام لنزهای فوجی _ خصوصا لنزهای پرایم _ تغییر دیافراگم _ مثل زمان آنالوگها _ بصورت دستی از روی لنز انجام میشود . اگر دست آخر به این نتیجه رسیدید که بدنه فوجی بخرید من پیشنهاد میکنم با این بودجه ، بدنه XT1 و لنز کیت 18-55 با f2.8-4 رو بررسی کنید و برای زاویه الترا واید و طبیعت هم میتونید لنز Samyang 12mm f/2.0 NCS CS رو تهیه کنید البته بعید میدونم توی داخل کشور بتونید لنز سامیانک رو پیدا کنید .
حسین بابایی
سپاسگذارم...با توجه به کیفیت یکسان تصویر x-t1 با x-t10 و همچنین مهم نبودن بعضی اختلافات مثل سیستم درزبندی و...بنظرم با توجه به اختلاف قیمت بنظرم x-t10 اختلاف معقولانه تری هست نسبت به x-t1.
اما تا اینجای کار به دو دوربین X-T10 و X-T2 رسیدم...البته بازم بگم مهم برای من کیفیت سنسور و تصویر هست..و مسائلی مثل سرعت پیاپی و غیره زیاد مهم نیست برام..