سلام
ممنون از پاسختون.
فکر میکنم در نهایت هم باید همین کار رو بکنم. یعنی کمی سقف بودجه ام رو ببرم بالاتر.
راستش اگه یه مقدار به سری دو رقمی متمایل هستم علتش اینه که با سایز و ابعاد سری سه رقمی خیلی راحت نیستم. به خاطر ابعاد کوچکشون خوب تو دست نمیشینن و تسلط رو دوربین کم میشه. البته در مورد خودم عرض میکنم.
هنوز در این تاپیک نظری ننوشته ام. شاید کمی نظرم با برخی نظرات متفاوت باشد. مورد به مورد می نویسم چون در نویسندگی چندان چیره دست نیستم.
- در مورد انتخاب سری xxd به جای سری های پایینتر کاملا کار درستی می کنید و کاری که امثال من کردند و در مدت چند ماه از دوربینی مثل 1000d به دوربین همچون 40d کوچ کردند را تکرار نکنید.
- به نظر من 50d از هر نظر بهتر از 40d هست. برخی مواردی را که دوستان اشاره کردند نشنیده بودم! و در برخی موارد هم اختلافها خیلی جزیی است. ال سی دی بهتر و قابلیت میکرو فوکوس ادجاسمنت 50d برگ برنده آن دوربین هستند. چک کردن فوکوس درست در ال سی دی 50d خیلی راحتتر است.
- در مورد خرید 5d باید به فکر تهیه لنز باشید. لنزهای فول فریم اصولا گران هستند و آینده ی ارزانی درمورد لنزها نخواهید داشت. 10-18 و 55-250 لنزهای مکمل خوبی برای دوربینهای کراپ با بودجه محدود هستند که در فول فریم این لنزها را از دست خواهید داد.
- با توجه به علاقه قبلی شما به دوربینهای dslr(احتمالا از سال 2008 که عضو این تالار شده اید) بهتر است هر چه سریع تر این کار بکنیدو آنرا به تعویق نیندازید.
- کیفیت لنز 18-55 is خوب هست. البته شما اسم لنزی دیگر را اشتباه آوردید. منظورتان را متوجه نشدم. شاید 17-85 منظور شما بوده است که آن هم لنز خوبی هست ولی من هیچ گاه علاقه ای به آن نداشتم(به دلیل چند مورد کمبود در کیفیت اپتیکی آن).
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
به نظرم نرید سراغ قدیمی ها یکی از سری ۶۰۰ دی ۶۵۰ دی ۷۰۰ دی دو تهیه بفرمایید.
شاید گریپ و ارگونومی سری دورقمی کنن مثل ۴۹ و ۵۰ دی بهتر باشن اما چون خیلی قدیمی ان در مقابل سری سه رقمی زیاد حرفی برای گفتن ندارن.ضمنا اگر فرسوده نشده باشن ک شدن
میلاد احمدی
Nikon D750+Samyang 14 f2.8+Nikkore 50 f1.8 G
Canon eos m+22 f2
سلام.
عرض ارادت خدمت اساتید.
فقط تجربه شخصیم رو میگم.
من شاید 8-7 سالی میشه که 30دی دارم و تا به حال بیشتر از 500 هزار شات کار کرده و به جز 100هزارتمن خرج تعویض شاتر هیچ خرجی رو دستم نداشت و همچنان اگر نیاز به فوکال بالاتر از 200 داشته باشم لنز 70-200 رو روی این بادی میبندم.علاوه بر این با لنز 30 م م هنوز به عنوان یه ست خوب ازش استفاده میکنم.
در کنار این بادی طی این سالها بادی های زیادی داشتم که 40دی هم یکی از اونها بود که بعدها به خاطر ارتقاء 40 رو فروختمش و شاید اگر در اون زمان نیاز مالی به دلیل ارتقا وجود نداشت 40دی رو هم نگه میداشتم.
درسته که بادی هایی مثل 40 و 30 و 50دی خروجی تصویرشون با بادی هایی مثل حتی 550 فرق میکنه اما اعتیادی در استفاده از این دوربین ها نسبت به سه رقمی ها وجود داره که هیچ کیفیتی نمیتونه جایگزینشون بشه.
خودم الان بادی اولم 6دی هست اما هنوز هم ارتباط خوبی با 30دی دارم و حتی لذتی که از عکاسی با 30دی میبرم در 6دی نیست.
تو بازار هنوز میشه این بادی ها رو با شات کمتر از 50هزارتا پیدا کرد و به نظرم واقعا ارزش خرید دارند.
البته باز هم میگم این فقط تجربه شخصیمه و شاید برای بقیه افراد به این صورت نبوده باشه.
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید..............که ز انفاس خوشش بوی کسی می آید
از غم هجر مکــن ناله و فریــاد که دوش..............زده ام فــــالی و فریادرســــــی مـی آید
ممنونم از راهنمایی های با ارزش همه دوستان.
در مورد فرسوده بودن دوربین های قدیمی؛ 40D ای که عرض کردم 18000 شات کار کرده.
البته سایت ها و نظرات مختلف رو که بررسی میکردم نظرات مثبتی در مورد 700D هم وجود داشت ...