علاوه بر توضيحات امير
رنگهايي كه 400d داد خيلي بهتر از 350d بود البته هنوز به طور كامل رو مونيتور چك نكردم
علاوه بر توضيحات امير
رنگهايي كه 400d داد خيلي بهتر از 350d بود البته هنوز به طور كامل رو مونيتور چك نكردم
جناب Doncorleone اول از همه لطف کنید و نام خود را در امضای خود قرار دهید تا راحتتر صحبت کنیم.
امیر کاملا درست گفت....هر کدام رو بگیرید پشیمان نخواهید شد....
در مورد سیستم ضد قبار باید عرض کنم که ...این سیستم ذرات کوچک رو به راحتی از بین میبره ... که البته اگر این ذرات چسبندگی داشته باشند به راحتی از بین نمی روند و باید سطح سنسور را طی بکشیم!!!!
در مورد 70-17 هم ، این لنز در رده خودش و حتی قیمتهای 3 برابر هم بهترینه .....(در این رنج)....
اگر مشکل مالی ندارید تهیه کردن این لنز خالی از لطف نیست ....
در مورد رنگ دوربین هم ...چیزی که در LCD دیده میشد ؛ اشباء رنگ بیشتر در 400 دی بود که بیشتر به دی 70 شبیه بود....(نسبت به 350)...البته در مانیتور چی دیده بشه خدا میدونه.
مسئله رنگ هم اصلا مهم نیست...رنگ عکس رو به هر شکلی که بخواهید می توانید تغییر دهید . حتی در دوربینها کامپکت...
مسعود قدیری
سلام
خدمتتون عرض كنم كه منم راجع به دوربين خيلي سرچ كردم تا آخر به 400D رسيدم و الان هم خيلي از خريدم راضي هستم كه اكثر دلايلشو امير گفت .
اما راجع به dust reduction , خداييش خوب كار ميكنه و با خيال راحت لنزتو عوض كن و نگران گردو خاك سنسور هم نباش . اما يك سري از پرزهاي گردن كلفت هست كه فقط با blower برداشته ميشه . و جاي نگراني نداره تا مسعود هست .
اما براي خريد لنز :
70-17 انتخاب خيلي خوبيه -اما من زوم كردم روي 20-10 سيگما كه واقعا محشره - و اگر پولم برسه 200-70 سري L كنون رو هم مي گيرم .
راستي 105 ماكرو هم بسيار وسوسه كنندس
در هر صورت با تمام احترامي كه براي آلفا 100 كاوه قايلم به نظر من بهترين انتخاب 400D ميتونه باشه .
محمد فخار
Canon EOS 400D
Canon EF 70-300mm F4-5.6 IS USM l Canon EF 50mm f1.8 II l Canon EF-s 18-55 F/3.5 5.6
Sigma 17-70mm F2.8-4.5 DC MACRO l Flash Sigma EF-500 DG SUPER l Sony Cybershot P73 l Tripod SLIK Pro 400DX
LowePro Off Trail 1 l Hamma Backpack
سلام....
بنده هم با نظر محمد کاملا موافقم.
شما باید به یک جمع بندی کامل برسی بعد بدون هیچ شکی و دودلی خرید کنی.لنز 17-70 به نظر من معرکس .سری L هم که اسمش روشه دیگه.105 سگما واقعا وسوسه کننده اس و 10-20 هم که شاهکاره و من دارم براش ثانیه شماری میکنم.
اما شما ابتدا تصمیم خودتو بگیر.که چی میخوای . لنز کیت کنون بد نیست ها ولی اونی نیست که راضی بشی.اکثر دوستان 17-70 خریدن به جای اون.
ولی سونی لنز کیت خوبی داره و 18-70 هست.(هرچند که به سیگما نمیشه)ولی لنز بسیار جالبیه که من ازش راضیم
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
مرسي از لطف همه دوستان
من قيمت 890 دارم كه حتما گرونه...
ميشه بگين آهونگار كجا هست كه براي تهيه به اونجا برم.. خيلي ممنون مي شم از شما...
قيمت 17-70 رو هم اگه ميدونين بگين كه ديگه محشره...
بازم از لطف همه دوستان ممنون...
ديگه احتمالا كنون رو مي گيرم.. گفته بودم كه سوني فقط اون موضوع anti shake يه ذره منو قلقلك ميداد..چون يه لنز سري IS كنونم خيلي گرونه كه به فكر تهيش باشم...
محمد منتظری
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2001ميشه بگين آهونگار كجا هست كه براي تهيه به اونجا برم.. خيلي ممنون مي شم از شما...
روح الله عبدالهی
Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400
دوستان چند تا سوال:
من چون عکاس حرفه ای نیستم از دوستان میپرسم که بدون سه پایه و روی دست تا چه سرعن کم شاتری میتونن عکسای دقیق بندازن؟ 10/1 یا بیشتر.. ممنون میشم جواب بدم آخه خودم دستام خیلی میلرزه...
دوم اینکه سیگما 17-70 رو قیمت گرفتم 350 تومن... همین قیمته یا گرون شده یا گرونش کردن؟
بازم از دوستان ممنون.
محمد منتظری