دوستان عزیز فروم عکاسی!
توصیه ی شما برای انتخاب این دو دوبین برای خرید چیه؟
30d کانن یا D80 نیکون؟
Printable View
دوستان عزیز فروم عکاسی!
توصیه ی شما برای انتخاب این دو دوبین برای خرید چیه؟
30d کانن یا D80 نیکون؟
دوست عزیر، 30D و D80 هر بسیار عالی و دارای اختلاف نسبتا کمی هستند. انتخاب شما تا حد زیادی می تونه وابسته به سابقه باشه. من خودم 30D دارم (البته 20D داشتم که upgrade کردم). اما اگر بخواهم از ابتدا شروع کنم انتخابم محصولات نیکون هست. ارگومونی و امکانات بیشتر دروبین های نیکون واقعا یک سرو گردن از Canon بالا ترهست. تنها مزیتی که Canon داره تکنولوژی CMOS و نویز کمتر هست (که واقعا هم با ارزشه) و البته لنزهاش.
اگر این امکان برات هست که دوربین ها رو تو دستت بگیری، حتما این کارو انحام بده. ولی اگر چشم بسته هم یکیشو انتخاب کنی، باز هم ضرر نکردی.
درست است که نیکون جدید تر است و مگاپیکسل بیشتری نسبت به کنون دارد ولی به نظر من از همه مهم تر این است که نیکون بدنه پلاستیکی دارد ولی کنون بدنه منیزیوم .
اختلاف کنون و نیکون در 2 چیز خیلی اساسی است
1- نیکون از لحاظ کیفیت ساخت و خوش دست بودن از کنون بهتر است.
2- کنون از لحاظ کیفیت عکس در مورد نویز از نیکون بهتر است. البته من از روی ریویوهای dpreview می گم فکر می کنم به خاطر cmos باشد.
هر کدام از این دوربینها را که بخرید پشیمان نمی شوید که ای کاش ان یکی را می خریدم. هر دو فوق العاده هستند .
جناب عنبری عزیز...مطلب رو براتون کمی باز می کنم تا انتخاب بهتری داشته باشید.
D80 یک دوربین بسیار خوب...اما در سری دوربینهای معمولی SLR قرار میگیره و 30D هم در سری دوربینهای نیمه حرفه ای....
این دو دوربین تفاوتهای اساسی باهم دارند که مقایسه این دو را کمی مشکل میکنه...
اول از همه دوستان در مورد نویز کانن و Cmos و خوش دستی نیکون و ارگونومی بهتر...مطلبی فرمودند.....
اصولا نویز کم صرفا بخاطر استفاده از یک سنسور خاصی نیست.(برند خاصی رو مد نظر ندارم).
در دوربین سیگما SD10 هم از CMOS استفاده شده...که البته نویز قابل توجهی داره.
در مورد بدنه هم ، باید عرض کنم که این مورد کمی سلیقه ایست و همچنین در دو دوربین 350 و 400 دی شاهد بدنه کوچکتری هستیم.
با توجه به سوال شما و برای اینکه از اصل سوال خارج نشویم بهتره وارد مقوله نویز و پردازش تصویر و...نشویم....
اما در مورد این دو دوربین.....
به عقیده من 30D برتر از دی 80 است ...اون هم به چندین دلیل.
بدنه این دوربین بزرگتر و خوشدست تر از دی 80 است..و در عوض سنگین تر .
همچنین بدنه این دوربین از منیزیوم ساخته شده در مقابل بدنه تمام پلاستیک دی 80 ...در مقابل ضربه ؛ رطوبت؛گردو خاک و....مقاوم تر است.
سرعت عکاسی پیاپی در 30 دی به 5 فریم در ثانیه میرسه که در دی 80 فقط 3 فریم است.
نویز 30 دی به مراتب پایینتر از دی 80 است و این مسئله موجب میشه که در حساسیتهای بالاتر عکسهایی با شارپنس بیشتر ونویز کمتر داشته باشیم.
سرعت فکوس در 30 دی همانند سری دوربینها حرفه ای کانن....بسیار زیاد است.
تاخیر در عملکرد شاتر و همچنین زمان حرکت آینه در 30 دی کوتاه تر است.
دسترسی به منوهای مختلف به واسطه طراحی خاص در این سری از دوربینهای کانن ؛ راحتتر است و البته کمی هم سلیقه ای است.
در این دو دوربین تفاوتهای اینچنینی وجود دارد....
دی 80 هم رقبایی نظیر 400 دی و سونی A100 داره که بهتر این سه دوربین رو باهم مقایسه کنید.
در مورد این سه دوربین هم در فوروم زیاد صحبت شده...شما هم میتوانید از تجربه دوستان استفاده کنید و هر سه این دوربینها را از نزدیک مشاهده کنید و در نهایت انتخاب مناسبی داشته باشید.
دوست عزيز بعد از بررسي ها ي دقيق و مشاوره اي كه دوستان ميدهند همينطور كه آقايان رد، هوبور و داريوش فرمودند حتما دو دوربين رو از نزديك ببينيد ،دستتون بگيريد، تست كنيد و باهم مقايسه كنيد دوستاني تو سايت هستن كه هر دو دوربين رو دارن مي تونيد از اونها كمك بگيريد و امتحانشون كنيد
در كل مقايسه و كلاسه كردن دوربينهاي مختلف با هم يه مورد شخصه بعضي ها مانند آقاي قديري دوربينهاي دی 80 ،400 دی و سونی A100 رو تو يه دسته مي دونن و بعضي ديگر D80 و 30d رو تو يه كلاس ميدونن
در خصوص اختلاف نويز لازمه بررسي هاي دقيقي انجام بديد به نظر نميرسه اختلاف زياد باشه
و همینطور اختلاف قیمت این دو دوربین که که حدود 300 دلار هست و اینکه ببینید این قابلیت های اضافی که به طور مثال در Canon 30D وجود دارد تا چه اندازه برای شما مفید هست یا بهتر بگم چقدر بهش نیاز دارین و اگر نیاز دارین ارزش این مبلغ اضافه رو داره براتون یا نه . بحث نیازسنجی هم بحث مفصلی هست که اگه بخواد در موردش بحث بشه این بحث ما رو خیلی خیلی طولانی میکنه .
ولی در ابتدا باز هم چیزی رو که تاکید میکنم اینه که حتما این دو دوربین رو از نزدیک ببینید و بعد سعی کنید بنا بر گفته ها و Review های سایت های معتبر و دیدگاه های خودتون تصمیم بگیرید .
بابک جان :
اول اینکه دسته بندی این دوربینها به وسیله اینجانب انجام نشده....بلکه این سازنده است که سطح محصول خود را تعیین میکند...
به طور مثال نیکون بعد از عرضه دی 200 ؛ آنرا به عنوان یک دوربین نمیه حرفه ای معرفی کرد.کنن هم در مورد 20 دی ، 30 دی و حتی 5 دی هم (که یک دوربین کاملا حرفه ای است)...چنین سطحی تعریف کرده است.
در مورد دی 80 ، 400 دی و آ 100 هم این سطح به وسیله ساندهگان تعیین شده و در سیاتهای معتبر مانندDpreview هم چنین مورد عنوان شده است.
در مورد دی مقایسه نویز هم ...این اختلاف کاملا فاحش است.نمی خواهم در این مورد بحث کنم...
اما اگر لازم باشه میتوانم در این مورد عکسها و لینکهای بسیار قرار بدهم.....
تمام صحبت هاي دوستان كاملاً درست است، فقط در مورد فوكوس، D80 از همان نسخه اي ازسيستم فوكوس و سنسورهاي CAM-1000 بهره ميبرد كه D200 داشت، يعني قاعدتا سرعت فوكوسش - با توجه به نتايج عالي D200 - اگر از 30D بهتر نباشد، بدتر نيست.
چيز فوق العاده ديگري كه از d200 به ارث ميبرد، منظره ياب بزرگ و عالي آن است.
انتخاب سختي پيش رو داريد، چون 30D هم دوربيني است كه جذابيت ها و قابليت هاي فراواني دارد.
پي نوشت: يك نكته در مورد فوكوس، يكي از نكات بسيار مثبت پلتفرم نيكون، وجود لنزهايي با قيمت مناسب و موتور داخلي SWM است، لنزهايي مثل 70-18 و 135-18 و با قيمت بيشتر: 200-18. در دنياي كانون انتخاب ارزاني با موتورداخلي نخواهيد داشت و درصورت خريد لنزهاي سيگما (كه اتفاقا عالي هم هستند) از آن سرعت فوق العاده فوكوس بهره نميبريد. يعني سنسورهاي عالي دوربين با موتور داخلي swm سرعت فوكوس بسيار خوبي را با قيمت مناسب برايتان خواهند داشت. شما در دنياي كانون تمام اين انتخابها را نيز خواهيد داشت، منتهي به مراتب گرانتر.
امیر جان من هم این مورد رو خوانده بودم....
در مورد 400 دی هم چنین موردی در جایی عنوان شده بود.
شما از آن خبر ندارید.
این مورد رو من هم تایید میکنم . D80 واقعا سرعت فکوس فوق العاده ای داره و چیزی از 30d کم نداره از این لحاظ.نقل قول:
D80از همان نسخه اي ازسيستم فوكوس و سنسورهاي Cam-1000 بهره ميبرد كه D200 داشت، يعني قاعدتا سرعت فوكوسش - با توجه به نتايج عالي D200 - اگر از 30d بهتر نباشد، بدتر نيست.
من پیشنهاد می کنم در مورد D200 هم فکر کنی. اختلاف قیمت D200 با 30d حدود 200 بیشتر نیست. از D80 هم کاملا سرتره.
من نگفتم شما انجام داديد اما به اين دسته بندي اعتقاد داريد!!!!
آقاي قديري هيچ جا نيكون يا كنون اين دسته بندي رو ندادن (اگر همچين موردي رو ارائه داديد من ديگه حرف نميزنم اگر نيكون گفته كه اين سه دوربين( دي80 ، 400 دی و آ 100 ) در يه رده هستن من قبول دارم) بلكه سايت مورد نظر شما اين دسته بندي رو ارائه داده حالا اين درسته كه دسته بندي نه چندان منطقي يه بابايي رو مبناي تصميم گيري دوستمون قرار بديم؟
اين دوست خودش داراي شناخت و معرفته و D80 و 30D رو با هم داره مقايسه ميكنه. دسته بندي آقايان سايت مربوطه معلوم نيست درست باشه؟؟؟!!
گفته آقاي محبي در خصوص سرعت فوكوس كاملا درسته
دوست عزيزم اقاي عنبري اختلاف فوكوس دوربينهاي مورد اشاره شما هنگام عكاسي توسط شعور انساني قابل درك نيست( مگه انسان مگسه كه اين سرعت ها رو درك كنه) و موردي نيست كه شما بهش پي ببريد و يا دچار افسوس بشيد تازه معلوم هم نيست كه سرعت فوكوسش كمتره اگه كسي مقايسه كرده يا موردي ديده براي روشن شدن موضوع حتما اينجا ارائه بده، البته در صورت رعايت نكاتي كه آقاي محبي فرمودن
نكته بعدي لنزه كه اصلا مورد توجه قرار نگرفته شما با خريد D80 يه لنز خوب هم داريد( حالا يا 70-18 يا 135-18 ) اما با همون قيمت يه بدنه 30D داريد، بدون لنز حالا نمي دونم درسته رو بدنه 30D غربيلك 55-18 سري L نصب كنيد؟؟؟؟؟؟در غير اينصورت حداقل يه 350 تا ديگه بايد براي لنز بزاريد كنار كه قيمت ميره بالا در اين صورت بهتره به پيشنهاد آقا داريوش بيشتر فكر كنيد( البته اگه با 400D مقايسه نشه)، حالا براي تصميم گيري پارامترهاي بهتري داريد
بابک جان ....کانن و نیکون هردو چنین دسته بندی ارائه میدهند ......
با اینکه دی 200 اکثر قابلیتهای D2x رو به ارث برده باز هم شرکت نیکون دوربین دی 200 رو در رده دوربینهای نیمه حرفه ای میدونه.
در مورد 350 و 400 دی هم این دوربینها در رده معمولی Slr ها به شمار میاییند....حالا من نمیدون چرا زمانی که از این موضوع اطلاعی ندارید و یا جایی ندیدید؛ میفرمایید که اصلا وجود نداره.واقعا دلیلی نمی بینم که لینکی در این مورد به شما معرفی کنم.
This camera finally makes the semi-pro Nikon cameras come alive
شما هم بهتر بجای اینکه فقط بفرمایید که نیست ؛ نبود و نگفتند....در سایتهای مختلف ،مخصوصا خود سازنده ها مطالعه ای داشته باشید.
در ضمن قرار هم نیست که نیکون برای سونی و کانن رده بندی کنه ، که بنده و شما جایی دیده باشم که نیکون گفته باشه:
اما در مورد فکوس هم باید عرض کنم که این سرعتها فقط توسط پردازشگرهای صدا و با ثبت ارتعاشات ؛ و نمودارها قابل تشخیص است.من هم در مورد فکوس دی 80 بحثی ندارم.نقل قول:
اگر نيكون گفته كه اين سه دوربين( دي80 ، 400 دی و آ 100 ) در يه رده هستن من قبول دارم)
امکانات و برتری های30 دی کاملا بارزش است.اما برای کسی که نیاز به این امکانات داشه باشه.... اگر هم کسی نیازمند چنین امکاناتی باشه ، بابت لنز هم نگرانی وجود نداره.
بله من هم ميدونم كنون و نيكون بين محصولاتشون همچين دسته بندي دارن و توسايت هاشون هم هست اما آيا اين دسته بنديها مبناي يكساني دارن ؟آيا ميشه بر مبناي اين دسته بنديها مدلهاي نيمه حرفه اي يا مدلهاي معمولي كنون و نيكون رو با هم مقايسه كرد؟
بحث راهنمايي دوستمونه آقاي قديري ما اجازه نداريم ديگران رو ترقيب به انتخاب بر اساس علاقه شخصي كنيم اگر دقت كرده باشيد دوست ما هيچ لنزي نداره و مي خواد تازه شروع كنه لذا اين بحث شما موضوعيتي نداره و بابت لنز اتفاقا نگراني وجود داره اين يه اصل رو (راهنمايي دوستمونه رو براي خريد درست)فراموش كردي آقاي قديري عزيز
دوست ما اگر پول زيادي داره اصلا انتخابش بين اين دو مدل اشتباست آقاي عنبري مي شه خواهش كنم ميزان پولي كه براي خريد دوربين و تجهيزات گذاشتين مشخص بفرماييد ؟ كل مبلغ رو ميگم و چقدر از اونو واسه تجهيزات ميخوايد خرج كنيد
بابک جان اصلا بحث علاقه شخص نیست....متوجه نشدید.بنده هم عرض کرم برای کسی که نیاز به چنین امکاناتی داره...ارزش پرداخت پول بیشتر رو داره.....چه در مورد 30 دی و چه دی 200.
البته دوستان دقت و توجه داشته باشندكه بنده در مورد رده بندي دوربين ها هيچ نظري ندادم، تنها در مورد رده بندي فوكوس دي 80 و منظره ياب حرفه اي آن و همچنين در دسترس بودن لنزهايي با موتور الترا سونيك با قيمت مناسب صحبت كردم.
مسلماً در مورد لنزهايي با همين قابليت ها در كانون جاي نگراني نيست، منتهي با قيمت مناسب در دسترس نيستند و تنوع اينچنيني (در رده آماتور و با كيفيت فوق العاده) ندارند.
دوستان عزيز فروم!
بي*نهايت سپاس*گزارم. از راهنمايي*ها و بحث*هاي مختلفي كه در اين چند روز به اين موضوع فرستاده شده مي*توانم استفاده زيادي ببرم. نمي*توانستم به موقع و سر وقت جواب تك تك دوستان عزيز را بدهم به همين خاطر به طور كلي پاسخ*هاي زير را براي روشن*تر شدن مسئله*ي انتخاب من و مقايسه اين دو دوربين عنوان مي كنم:
1. اين دو دربين از لحاظ اندازه و كيفيت تصوير به نظرم بسيار شبيه به هم مي*آمدند(هر دو دوربين را از نزديك ديدم).
2.براي من سرعت شاتر و عكس*هاي پي*درپي نياز مبرمي نيست. عكاسي مناظر و سوژه*هاي اجتماعي بيشتر به كيفيت و وضوح بيشتر تصوير نياز دارد تا سرعتي كه براي يك عكاس خبرنگار نياز اوليه است.
3. مبلغي كه من مي*توانم هزينه كنم در همان حدود يك ميليون تا يك ميليون و دويست هزار بود نه بيشتر.
به توصيه دوستان عمل خواهم نمود و هر دو دوربين را در دستم مي گيرم. باز از محبت*هاي شما سپاس*گزارم.
من اگر جای شما بودم با بودجه 1 میلیون تومان به 350D ، 400D و لنزهای سیگما 17-70 ، 10-20 و Canon 70-300 و فلاش فکر میکردم.
به اینها کیف و فیلتر و کارت حافظه و سه پایه رو هم اضافه کنید.
البته در راستای سوال شما من قاعدتا باید سکوت میکردم چون در سوال شما بوضوح 350 و 400D منتفی است .
بله حق با شما و دوست خوبمه ولي به جز مموري كارت و كيف، بقيه يي وسايل را مي خوام به مرور بگيرم. يعني اين هزينه ي اصليي است كه براي دوربين گذاشتم، و مي خوام تا سال ها نياز من رو مرتفع كنه. بهر حال دوربين هاي كه گفتيد عالي هستند ولي بدنه ي كوچك و ارگونومي خوشايندي برايم نداشتند. دست هاي من به نسبت اين دو دوربين بسيار بزرگ تر بود و به همين دليل نمي توانستم اين دو دوربين رو در بين انتخاب هاي خودم قرار بدم.
یک نکته!
امروز یک فروشنده نسبتاًً حرفه ای، می گفت که برخلاف تصور بسیاری از افراد، تنوع و در دسترس بودن لنزهای کنون بیش از نیکون است!
در حالی که در این فروم من مطالبی عکس این گفته دیده ام؟
ایشان مدعی بودند که لنزهای نیکون ممکن است در کاتالوگها متنوع باشند ولی لنزهای موجود قابل تهیه بسیار کمیاب و گران هستند!
شما چی فکر می کنید؟
ببینید حرفشون درست باید باشه. منتها مسئله یک چیزه. من خودم آدمی هستم که قطعا یه لنز خوب و همه کاره لازم دارم. یعنی اگه نیکون میخریدم باید یه لنز Nikon 18-200mm f/3.5-5.6G IF-ED AF-S DX VR Nikkor میخریدم و اگه کنون میخریدم باید یه Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM میخریدم.
قیمت لنز نیکون ( بغیر از اینکه کمیابه و سخت گیر میاد ) حدود 850 تومنه و قیمت لنز کنون حدود 2.5 میلیون (!) و وزنشون هم نیکون حدود 600 و خرده ای گرم و وزن کنون حدود یک کیلو و 600 و خرده ای گرم (!) هست.
گیرم نیکون گیر نیاد و کنون رو همه جا داشته باشن. حتی گیریم اختلاف کیفیت هم داشته باشن. ولی وقتی اختلاف قیمت اینجوری میشه، دیگه میشه دیگه! :)
در اینکه کنون لنزهای بیشتری دارد شکی نیست. لنزهای بسیار با کیفیت و بسیار گران.
اگر واقعا سری کاملی از لنزهای سری ال را میخواهید حق با شماست اما مسئله را جور دیگری هم میشود دید.
لنزهای ارزان قیمت و متوسط قیمت نیکون نسبت به لنزهای هم کلاس کنون خود از کیفیت بهتری برخوردارند.
به اعتقاد من (برای جلوگیری از تیرباران شدن) با خرید یک لنز 300 هزار تومانی نیکون کیفیت بالاتری را نسبت به یک لنز 300 هزار تومانی کنون به دست می اورید.
سوال من این است که اگر کنون به فرض 300 مدل لنز تولید می کند و نیکون 100 مدل برای من و شما چه فرقی میکند. ایا در میان لنزهای تولیدی نیکون نمی توان لنز مورد علاقه را یافت.
اگر نیکون یک مدل لنز 200-70 2 هزار دلاری دارد و کنون 3 مدل چه فرقی میکند.
اگر به تجهیزاتی که دوستان در این سایت استفاده میکنند دقت کنید بسیاری از دوستان که از دوربین کنون استفاده میکنند لنزهای مورد استفاده اشان سیگما یا تامرون است. این به معنا نیست که کنون لنز مورد علاقه اشان را تولید نمی کند بلکه به این معناست که با هزینه مساوی و نه چندان بالا سیگما یا تامرون کیفیت مورد قبولی را ارائه می دهد.
بسیار خوب است که برای 20 سال اینده و اگر خواستید عکاسی را دنبال کنید و 30 عدد لنز بخرید هم فکر کنید اما به شما قول می دهم در همان زمان هم لنزهای مورد علاقه اتان را در هر دو برند خواهید یافت.
شايد حرف فروشنده، تا پارسال و نه در ايران درست بود، قبل از بيرون آمدن لنزهاي جديد نيكون، تنوع لنزهاي ارزان كانون در دنيا زياد تر بود. اما در ايران همان پارسال هم اين حرف اشتباه بود! ارزان ترين لنز كانون را كه ميشد به آن قابل قبول گفت، 4.5-3.5/f 105-28 كه شركت محترم آفومار اين لنز 150 دلاري را به قيمت ناقابل 350 تومان عرضه ميكرد!
دوستاني كه با حرف فروشنده موافقند، به ما بگويند تا بدانيم، كدام لنز با موتور التراسونيك و كيفيت قابل قبول و دامنه زوم مناسب با برند كانون الان در دسترس كاربران است؟ سيگما را نميگويم! آن انتخاب ها براي نيكون نيز هست.
بازهم لطفاً از حرف من برداشت آزاد نكنيد! الان با وجود لنزهاي عالي سيگما، انتخاب براي كاربران كانون نيز زياد است، اما وقتي من دوربين خريدم، جداً لنزهايي كه ميشد براي كانون با قيمت ارزان خريد،خجالت آور بودند (اون موقع خبري از چند لنز جديد سيگما، مثل 70-17 يا 50-18 نبود) ، الان خوب قضيه بسيار فرق كرده است.
اما با توجه به نياز و بودجه آقاي عنبري، توصيه اكيد من خريد يكي از دو دوربين 350D يا D50 است، چرا كه مجال پيدا ميكنند تا لنزهاي دلخواهشان را بخرند.
من فکر میکنم آقای خرم یار در کیفیت لنز کنون شکی نکردند . در مورد تفاوت کیفیت نمی توانم اظهار نظر کنم. مسلما در بسیاری موارد لنزهایی که دامنه مساوی دارند در یک کلاس نیستند. دو لنز با این تفاوت قیمت حتما تفاوت کیفیت دارند.
این هم خبر خوبیست که فرمودید کنون به زودی لنز 200-18 یا مشابه ان را تولید می کند.
داریوش خان... متوجه نشدم منظورتون دقیقا چیه...نقل قول:
دوست عزیز، شما دیگه چرا؟؟؟ این دو تا لنز اصلا قابل مقایسه نیستند و بر همگان معلوم است که کدام خیلی خیلی خیلی خیلی بهتره. به MTF Chart این دو تا لنز دقت کنی تفاوت رو کاملا مشاهده می کنی. کنون احتمالا به زودی یه 200-18 به قیمت پائین تولید خواهد کرد ....
کدام لنز خیلی خیلی خیلی خیلی بهتر است؟
(البته همیجا متذکر میشم که مقایسه لنز فول فریم با لنزهای دیجیتال زیاد مناسب نیست... چون لنزهای فول فریم اجبارا سنگین وزن و گران خواهند شد... و تفاوت های کیفی هم بحث جدایی است... اما بطور کلی....)
MTF چارت ها رو اینجا میگذارم که نظرتون رو بگید...
من با هردو لنز به اندازه کافی کار کردم... نظراتی جدای MTF چارت دارم.... که خدمتتان عرض خواهم کرد.
http://nikonimaging.com/global/produ...mg/pic_003.gif
از این آدرس:
http://nikonimaging.com/global/produ...g_if/index.htm
و
http://www.usa.canon.com/app/images/...35LISUmtf1.gif
http://www.usa.canon.com/app/images/...35LISUmtf2.gif
از این آدرس:
http://www.usa.canon.com/consumer/co...9&modelid=9802
من MTF chart ها رو تو سایت PhotoZone.de مقایسه کردم. که البته در این چیزی که شما ارائه کردید من تسلیم!
(ظاهرا chart هارو بر عکس در نظر گرفتم -ذهنیت کنونی) من اشتباه کردم. resolution نیکون بهتر از کنون هست.
البته باز هم کنون در کنترل CA و Vignetting خیلی بهتر عمل می کنه.
درضمن بسیار خوبه که شما تجربیات خودتون رو هم ارائه کنید.
والا MTF شاید بتونه یه دید کلی به ما بده... واقعیت اینه که در مورد لنز و یا دوربین همیشه اونها رو باید در دست گرفت کار کرد تا فهمید جریان چیه...
اما یه چیزهایی بطور کلی در مورد این دو لنز:
ابتدا بحث فول فریم بودن لنز کانن که نیاز به توضیح نداره...
حالا بحث رو عملیاتی کنیم:
من با 1dmark II با 28-300 کار کردم... این دوربین کراپ 1.3 داره.... در این سایز سنسور عیب و ایرادات به اندازه کافی به چشم میاد.... یعنی از Ca فراوان تا اعوجاجات مختلف به درون و بیرون!
البته این موارد در لنز نیکون هم به چشم میخوره....
حالا اگر از لنز کانن در فول فریم استفاده کنیم... این موارد کاملا تشدید میشه... و اگر از کراپ 1.6 استفاده کنیم ؟ بسیار کمتر... اما دیگه این لنز جذابیتی نخواهد داشت.. چون غیر از هزینه زیاد و وزن بالا اصلا چیزی به اسم لنز واید نخواهید داشت.
اما نکته
غیر از کسانی که از فول فریم استفاده میکنن... خرید این لنز رو نامعقول میدونم...
چون بسیار ساده تر و با کیفیت تر خواهد بود و حتی شاید سبک تر(در مونت نیکون) که از دو دوربین و دو لنز استفاده کنیم.
یعنی بجای 2 ملیون و پانصد(به روایتی 2 میلیون و هفتصد) هزارتومان میشه دو لنز 17-55 و 70-200 با دیافراگم 2.8 خرید... و تفاوت کیفی و دیافراگم 2.8 هم داشت.(البته نیاز به یک بدنه دیگه هم هست که بحث جدایی ست.. مزایا و معایب اون)
موارد بعدی؟
28-300 کانن واقعا لنزی آزار دهندست.... دوستانی که منو دیدن میدونن 190 سانت قد دارم و 100 کیلو وزن! اما! این لنز در دراز مدت غیر قابل تحمل است... و تصور این لنز به عنوان لنزی همیشگی و همه کاره... ناخوشایند....
اما در مقابل این لنز ؟ لنز نیکون....
اشکالاتی که در کیفیت وجود دارد جای خود.... همه اشکالی توش هست... (البته غیر قابل مقایسه با لنز های سیگما و تامرون در این رنج هست و به نظر من کاملا قابل قبول.... اما از Ca و اعوجاجات بگیر تا چیزهای دیگه رو داره!)
اما شما یک لنز کاملا کوچک دارید... با بدنه پلاستیک و سبک ... که میتوان همیشه روی دوربین باشد و از گردن آویزان
سرعت فوکوس بالا و لرزه گیر موثر...
و با توجه به این مورد که نیکون به صورت جدی داره روی کراپ 1.5 کار میکنه... و فعلا حتی بشارت کوچکی هم نسبت به تولید دوربین های فول فریم نداده(بر خلاف کانن که 3 سایز مختلف سنسور داره و آدم رو همیشه موقع خرید لنزهای کراپ دیجیتال به شک میندازه همچین چیزی فعلا در نیکون نیست.)
میشه با خیال راحت تری روی اینجور لنزها هزینه کرد و از اونها استفاده کرد.
این لنز قیمت بسیار پایین تری داره... میشه امیدوار بود که در آینده نزدیک بشه با قیمت 700 و خورده ای هم اونو تهیه کرد.
در نهایت میتونم بگم 28-300 کانن رو میشه فراموش کرد... و امیدوار بود کانن لنزی مثل 18-200 نیکون تولید کنه....(همانطور که 17-55 2.8 تولید کرد و لرزه گیر هم گذاشت روش!)
و شاید کانن برای رقابت سعی کنه لنزی با کیفیت بالاتر تولید کنه...
راستی فتوزون با چه دوربینی اون MTF چارت ها رو ارایه کرده؟ نکنه با کراپ 1.6 MTF چارت داده؟!؟
پس در کل، اگر هم لنزهای کنون یا نیکون گران یا کمیاب باشند، در هر دو حالت می توان از لنزهای سیگما یا تامرون استفاده کرد. درسته؟
حال آیا در بین لنزهای سیگما یا تامرون، کیفیت و قیمت مانت های کنون و نیکون شان اختلافی هم هست یا نه؟
سلام
دوستان می دونید که قیمت کنن 30D با لنز کیت 17-85 و نیکون D80 با لنز کیت 18-135 تقریبن برابره.
می دونم که 30D رو هم رده ی D200 می دونن و D80 رو هم رده ی 400D ولی به علت یکسان بودن قیمت دو دوربین فوق من توی انتخاب گیر کرده ام.
از طرفی لنز 18-135 و 2.5 مگاپیکسل رزولوشن اضافه ی نیکون وسوسم می کنه و از طرفی برخی ویژگی های اضافه ی کنن(مثل سرعت 8000/1 ) و امکان قرض گرفتن چند تا لنز معرکه ی L کنن از برادرم .
حالا از شما دوستان حرفه ای کمک می خوام که کدومو انتخاب کنم. ضمنن من سال ها SLR های مختلف مامیا و فوجیکا و کنن داشته ام ولی تا به حال به غیر از اندکی تجربه ی عکاسی با Canon 20D تجربه ی DSLR نداشته ام و تجربه ی دیجیتالم منحصر می شود به Lumix FZ-5 .
ممنونم
دِ هه !! چه تفاهمی !!! باور کنید که ما با هم هماهنگ نکرده بودیم.
وقتی یک کنونی میگه اگر L ها نبود ، D80
و یک نیکونی فرمودند بخاطر L ها ، 30d
نتیجه معلومه دیگه !
با در دسترس بودن حتي يه دونه لنز L بدون هيج صحبتي همون 30d
با در دسترس نبودن لنز L با يه سري حرفهاي تكراري بازم كنون 30d يا 400d
دوست عزیز
در شرایط شما 30d بهترین گزینه است. در ضمن فراموش نکنید در صورت خرید هرکدوم شما برنده هستید.
در مورد 400d تحقیقی کردید؟ چون D80 و400d به عنوان رقیب در بازار عرضه شده اند و فکر میکنم اگر کمی در مورد 400d هم تحقیق کنید بسیار مثبت باشه.
با تشکر
محمدرضا
سلام
در مورد لنز كيت 30D توي سايت نورنگار مي گه كنن رو با لنز 17-85 مي ده 1.180 و نيكن رو با 18-135 مي ده 1.200 ( تا هفته ي پيش 1.300 بود و انشا الله تا بودجه ي من جور بشه به زير 1.100 برسه !! )
خوب پس اول بايد برم ببينم برادرم حاضره لنز هاي L اش رو كه به جونش بستست گاهي قرض بده يا نه. كه در اينصورت لذت عكاسي گاهكاه با مثلن يك لنز f2.8L 70-200 به خريد 30D يا حتا 400D مي ارزه.
ضمنن محمدرضاي گرامي من اول بين 400D و D80 مردد بودم كه اينترنت رو و يك سري مجله ي عكاسي رو شخم زدم و علي رغم اينكه يه كم كنني هستم دريافتم كه D80 به 200 تومن گرونتر مي ارزه.
در این که این دو را مقایسه کردی و دریافتی که نیکون بهتر است که درش شکی نیست کاملا درست است.
ولی اختلاف قیمت این دو بدون لنز کمتر است ۱۰۰ تومان بلکه ۷۰ تومان است. D400 در ایران حدود ۸۰۰ تومان D 80 هم فکر کنم کمتر از ۹۰۰ تومان.
اگر هم بخواهیم همراه با لنز مقایسه کنیم ان هم ۱۸-۷۰ نیکون را با ۱۸-۵۵ کنون که اصلا قابل مقایسه نیستن چه برسه به ۱۸-۱۳۵
ولی من باز هم توصیه می کنم 30D را بگیر حتی اگه برادرتان بگوید لنزهارا نمی دهم، لنزهای سری ال ارزش زحمت برای کش رفتن این حرفها را دارد.
بهر حال چه خواهی چه نخواهی باید لنز بخری پس چه بهتر دوربینی بخری که لنزهای اطرافیانت را بتوانی استفاده کنی. حتی برای یک شات.
باز خود دانی.
لنز 85-17 كنون 560000 تومنه
30d با دو نوع لنزكيت عرضه ميشه 55-18 و 85-17 كه در بسته بندي هاي جداگانه موجوده
1180000 يا قيمت بدنه خالي هست يا با لنز 55-18
سلام
تنها مجله اي كه يك تست مقايسه اي كامل انجام داده بود مجله ي What Digital Camera ويژه ي كريسمس 2006 (20 روز پيش) بود كه مقاله رو براتون آپلود كردم مي تونيد از اينجا برداريد. ولي 3-4 تا سايت مختلف ( dpreview و digital camerainfo و .... ) هم كامل مطالعه كردم.نقل قول:
کدوم مجله عکاسی رو شخم زدین که دریافتین D80 به 200 تومن گرونتر می ارزه؟؟؟
ببخشيد منظورم 200 دلار بود. توي يكي از سايتا قيمت بدنه ها رو با دوتا لنز تقريبن مشابه مقايسه كرده بود و به اين نتيجه رسيده بود كه حدود 200 دلار D80 گرونتره. البته دليل ديگري كه من اين انتخاب رو كردم اين بود كه همه مي دونيم معمولن قيمت لنز هايي كه روي كيت عرضه مي شود از قيمت همان لنز وقتي كه بخواهيد جداگانه بخريد خيلي كمتر است ( هر چند اين 18-135 رو جداگونه نمي فروشند) و تعريف زيادي هم از اين لنز شده بود و اين لنزي است كه احتياجات آدم رو تقريبن مرتفع مي كنه ( معادل آنالوگش تقريبن مي شه 27-202 كه رنج خيلي مناسبيه )نقل قول:
ولی اختلاف قیمت این دو بدون لنز کمتر است ۱۰۰ تومان بلکه ۷۰ تومان است. D400 در ایران حدود ۸۰۰ تومان D 80 هم فکر کنم کمتر از ۹۰۰ تومان.
اگر هم بخواهیم همراه با لنز مقایسه کنیم ان هم ۱۸-۷۰ نیکون را با ۱۸-۵۵ کنون که اصلا قابل مقایسه نیستن
نمي دونم مي تونين برين تو سايتش ببينيد. شايد از اون اشتباهات لپي مكرر اين سايته ( اول كه D80 رو گذاشته بود نوشته بود بدنه ي تنها 1.350 !!! )نقل قول:
لنز 85-17 كنون 560000 تومنه
30d با دو نوع لنزكيت عرضه ميشه 55-18 و 85-17 كه در بسته بندي هاي جداگانه موجوده
1180000 يا قيمت بدنه خالي هست يا با لنز 55-18
سلام...
با توجه به تمامی موارد ، بنده هم تکرار مکررات میکنم و کنون را پیشنهاد میدهم....
این هم که از توفیق عزیز بعید بود.....باز هم همان جریان 400دی و دی 80نقل قول:
در این که این دو را مقایسه کردی و دریافتی که نیکون بهتر است که درش شکی نیست کاملا درست است.
واقعیت این است که اگر بخواهیم بدون تعصب برندی که زبونم لال اینجا توی این سایت وجود ندارد نگاه کنیم خریدن هیچیک از این دو اشتباه نیست. هر یک مزایای خود را دارند.
30دی:
5 فریم در ثانیه
ماکزیمم شاتر 8000/1
بدنه فلزی
مناسبتر برای عکاسی شب (نویز کمتر)
دی80
2 مگا پیکسل بیشتر که خیلی مهم نیست.
ارگونومی و منوهای در دسترس تر که شاید برخی بر عکس فکر کنند
لنز کیت بهتر که مهم است
لنزهای حرفه ای هر دو سیستم عالی هستند اما لنزهای ارزان و متوسط نیکون نسبت به همتایان کنونی کیفیت بهتری دارند.
مسله دیگر هم این است که این دو اصلا هم قیمت نیستند و اگر شما فقط قیمت بدنه را در نظر بگیرید دی 80 حدود 250 هزار تومان ارزانتر است.
سلام
وقتی بحث خرید دوربین در این سایت میشود ، همیشه یاد تلاش خودم می افتم برای خرید دوربین.
یک نکته که همه فکر میکنم قبولش دارند : وقتی دوربین را خریدید به تنها چیزی که فکر نمیکنید دوربین های رقیب است.
30d عکسهای زیبایی میگیرد . عکسهایی پر و با رنگهای گرم . D80 هم گزینه های زیادی دارد که در این رده نمی شود به راحتی از آن گذشت . عکسهایش هم انصافا خوبست .. ( هرچند که از رنگهای D70 بیشتر خوشم می آید ) اما بهترین پیشنهاد اینست که " به دنبال لنزهای مورد نیاز خود در دو برند بگردید ، هر کدام شما را بیشتر راضی میکرد ، بدنه مربوط به آن برند را بخرید " مطمئن باشید دوربین خوبی خواهد بود.
موفق باشید
امير اينجاي حرفت رو قبول ندارم. امضا ها رو نگاه كن اكثر دوستان كنوني سيگما دارن .پس بد نيست به لنزهاي سيگما هم براي كنون نگاه كنيد البته اگر پول خريد لنزهاي خوب كنون را نداريد
اصولا
با خريد دوربينهاي نيكون هزينه هاي بعدي كاهش پيدا ميكنه مثلا
D80, D200 و D70 داراي كمندر هستند و قابليت مستر شدن رو خود دوربين دارن اما 30D نه و بايد يه كمندر بخريد نمي دونم چند دلاره ؟؟؟؟
فلاشهاي نيكون بسيار ارزونتر هستن با همان كيفيت حتي شايد هم بهتر SB-600 و SB-800 و كيت R1C1 دليل اين مدعا
ريموت ها ي نيكون ارزونتر هستن
لنزهاي متوسط نيكون هم كيفيت بهتري دارن هم ارزونتر هستن اصولا اگر قصد خريد لنز متوسط براي كنون داريد به سمت سيگما كشيده مي شويد.
اما دوست من شما لنزهاي سري L دسترسي داريد لذا اصلا بحث نيكون را نكنيد چون دچار اشتباه شديد و واسه رسيدن به اون كيفيت بايد تقريبا هم اندازه خرجي كه داداشتون براي خريد لنزهاش كرده شما هم در برند نيكون خرج كنيد كه عاقلانه نيست
اما بحث بهتر و بدتر بودن رو نكنيد كه جاش اينجا نيست
لپ كلام رو هم آقايان غفاري و سوكي گفتند
ظاهرا سایت نورنگار لنز کیت 30d رو درست نوشته چون در سایت یکی از فروشگاه های آلمان لنز کیت رو نوشته 17-85.
یعنی نورنگار با این لنز دوربین رو 1200000تومن میده؟ اگه اینطور باشه که بدنه میشه چیزی در حدود 700تومن.
باباجان!
چه بحثي ميكنيد!
30دي 2 تا كيت داره...
يكي با 18-55 معروفتر!
و يكي بEF-S 17-85MM f4-5.6 IS USM معروف....
اما اينجا عموما با 18-55 و يا بصورت بدنه خالي وارد ميشه و به فروش ميرسه...
مثلا دي 200 هم 2 تا پك رسمي به بازار اومده... با 18-70 و 17-55 2.8
ولي اينجا من بصورت كيت اين دوربين رو نديدم!
در حقيقت اون چيزي به بازار ما مياد كه در كوتاه ترين زمان به فروش برسه....
مثلا شما چند نفر رو ميبينيد كه 30 دي با 17-85 داشته باشن؟ هستن ولي كم ! عموما از لنزهاي ديگه استفاده ميكنن...
در مورد دي 200 هم همينطوره... 17-55 خيلي گران هست و 18-70 كمي ارزان! (يعني كسي كه دي 200 ميخره ميتونه لنزهاي بهتري هم خريداري بكنه...)
اما در مورد دي 70 و دي 80؟
تا دلتون بخواد اين دوربينها رو بصورت كيت ميبينيد.... چون عموما همه اين دوربين ها رو بصورت كيت ميخوان....
و يقينا اگر در سايت نورنگار 30 دي كيت به قيمت 1.2 ميليون قرارداده شده؟ منظور 18-55 بوده... اگر غير از اين هست؟ به علت اشكالاتيست كه اين يك هفته در اين سايت بوجود اومده! همچين تخفيفي نه در ايران وجود داره و نه در هيچ جاي ديگر دنيا!
كساني هم كه ميخوان مطمئن بشن يه تماس بگيرن و اينجا شايعه پراكني نكنن! و بازار رو به تلاطم نياندازند!
"نکته! :
این نوشته یکبار توسط اینجانب ادیت گردید!"
آرش جان سلام
فکر کنم امشب زیاد سرحال نیستی.
اولا ۱۸-۸۵ نه ۱۷-۸۵
دوما این مشکل سایت نورنگار هیچ ربطی به اشکالات این یک هفته نیست ۸ ماه است این اشکال وجود دارد
سوما کسی شایعه پراکنی نکرده دوستان چون در سایت نورنگار این کیت را دیدن این برداشت را کردند و هیچ منظوری نبوده گناه ما این است که فقط یک سایت در ایران قیمتها را دارد. که ان هم قربانش بشم به این شکل است.
جناب اقای هژبر اذر اگر تایپیک من را از اینجا بر نمی داشتی........
با عرض معذرت از شما،،،،،،
لطفا این تایپیک را ببینید آرش جان
http://www.akkasee.com/forum/showpos...2&postcount=68
جناب توفیق .نقل قول:
به علت اشكالاتيست كه اين يك هفته در اين سايت بوجود اومده!
علامت تعجب آخر جمله آرش عزیز همون منظورو میده که شما نوشتی.
بله!
دقیقا!
چند روزیست که شدید تب دارم!
منظور EF-S 17-85MM f4-5.6 IS USM بود... که متن خودم رو اصلاح خواهم کرد.
اینکه در سایت نورنگار اشتباهی بوده و یا هست؟ حرفی نیست... به خودشان مربوط...(که شنیدم قرار است دستی به سر و روی سایت کشیده شود.)
اما اینکه ما چیز غلطی را بگیریم! و روی آن بحث کنیم! ناراحت کنندست.
خریدار اگر آگاه است؟ باید به این اشتباه پی ببرد... و چون خریدار است با تماس تلفنی از قیمت واقعی با خبر شود.
ما هم که اینور نشستیم... در صورتی میتوانیم نظر و یا پیشنهاد بدهیم که گمان میکنیم حداقل تجربه و یا آگاهی نسبت به موضوع مورد بحث داریم. اگر این آگاهی وجود داشته باشه؟ به این قیمت میخندیم و بحث منتفی است!
در ضمن اگر این قیمت واقعی بود؟ من درین مورد فتوا صادر می*کردم! و نیکون و سونی ...... تعطیل بودند!
امیدوارم قانونی صادر کنیم کسانی که تب دارند چیزی در فروم ننویسند!اونهم اینهمه عصبانی!
ممنون
امیدوارم هر چه زودتر سرحال و قبراق شوی
کسی هم بحثی نداره که این لنز حتما به این قیمت هست و یکی می گوید نیست دوستی از روی اشتباه سایت نورنگار این مطلب را فرمود من هم از اشتباه درش اوردم همین. این کجاش عصبانی کننده است؟
اعتراضی هم به حال و احوال شما هم نداشتیم و جسارت هم نکردیم اگر حالتان خوب نیست چیزی ننویسید.
من که ندیدم شما کجا دیدید خدا می داند
سلام
1- پوریا جان از دیدنت در این فوروم خوشحال شدم. دیدن یک آشنا در جایی که غریب نوازی می فرمایند ( !) جای خوشحالی دارد.
2- جناب آرش من افتخار آشنایی با جنابعالی رو نداشته ام ولی برخورد جنابعالی با یک نفر تازه وارد که سوالی را مطرح کرده به دور از انصاف است.
من که از اول عرض کردم که این دو دوربین هم رده نیستند ولی (با تعجب) از هم قیمت شدن این دو دوربین سوالم رو مطرح کردم. شما خود می دانید که در مملکت ما هیچ غیر ممکنی وجود ندارد و هر روز شامل قیمت های عجیب و غریب (گاه بالا و گاه پایین) از سوی فروشندگان هستیم.
اینکه یک سایت نیمه رسمی و پر طمطراق اشتباه به این فاحشی می کند گناهش به گردن بنده و سایر دوستان نیست. ما که تاجر نیستیم که انتظار دارید از همه ی قیمت ها اطلاع قبلی داشته باشیم. من بودجه ام هنوز آماده نبود که بروم یا تماس بگیرم و قیمت قطعی را بپرسم. اساسن سایت را برای جلوگیری از رفت و آمد ها و تلفن های غیر ضروری ساخته اند و بهتر دیده بودم که اول از لحاظ فنی نظر دوستان را بدانم و بعد وارد عمل شوم. با توجه به اشتباهات فاحش متعدد دیگری که به تازگی در این سایت دیده ام در آینده به مطالبش استناد نخواهم کرد ( دیروز متوجه شدم که nIKON d200 را هم fULL fRAME معرفی کرده :eek: )
3- از عضویت در این فوروم خوشحالم.
پس نيكون هم فول فريم داره! و ما خبر نداريم!
در هر صورت اميدوارم اشتباهات سايت نورنگار برطرف بشه...
ديدن حدود قيمت به همه ما كمك ميكنه كه نسبت به تجهيزاتي كه نياز داريم يه براورد كلي داشته باشيم... و براشون برنامه ريزي كنيم...
اين سايت و ليست قيمتهاش (اگر درست باشه) ميتونه براي اين برنامه ريزي به همه كمك كنه....
حالا موقع خريد با تماس تلفني و پيگيري از نورنگار و جاهاي ديگه ميشه بهترين خريد رو انجام داد.
سلام
جناب عاشوری نیا من تازه متوجه امضای شما شدم.
من بیننده ی دائمی سایت کسوف بودم که متاسفانه دیگه بهش دسترسی ندارم.از اینکه در فورومی عضو شده ام که شما حضور دارید خوشوقتم .
سلام
1- با توجه به اينكه اشاره كردي كه تعدادي لنز در دسترس داري همانطور كه بچه ها گفتن خودت از اول پاسخ خودت رو دادي
2 - در صورتي كه قيمت 30 d با اون لنز 17-85 اين باشه كه گفتي من همين الان 80 d رو حراج مي كنم . ميتوني بخري
3- اينجور كه معلومه 1100 بودجه داري پس 400 d رو بي خيال شو يا 30 d بخر يا همون 80 d رو .
اقا من قيمت اينو بگم كه اگه ميخواهيد بحث كنيد درمورد قيمتش ديگه بحث نكنيد من اين دور بين و لنز رو دارم كه تو امضام ميبينيد
30 دي قيمت بدنه خاليش 1180000 هست
لنز 85-17 رو اهونگار ميده 530000 نورنگار ميده 560000
دوتاش روهم ميشه حدود 1700000
دركل اهونگار از نور نگار ارزون فروشتره . علت ؟ نميدونم
من خودم از نورنگار خريد كردم . دو بار .
ادمهاي مودب و خوش برخوردي هستند
سلام
بله امروز صبح زنگ زدم بهشون. يه خانم محترمي گوشي رو برداشت و بعد از هر سوال من از حميد مي پرسيد بعد حميد هم جواب نداشت از سعيد پرسيد خلاصه بعد از 3-4 دقيقه و 7-8 بار تكرار سوال معلوم شد 1.180 كه تو سايت زدن با همون 18-55 است و ما هم حسابي كنف شديم. حالا موندم بين D80 و 400D از طرفي دلم مي خواد D80 بخرم ( 15-16 ساله كنن دارم و دلم تنوع مي خواست :eek: ) و از طرفي به خاطر لنز هاي برادرم و لنز 28-105 اي كه روي EOS 300V دارم و يك FD 70-210 قديمي كه دارم به نظرم منطقي تره كه 400D رو بخرم.
راستي تبديل لنزهاي FD به EF چنده ؟ اصلن كيفيت لازم رو مي ده يا نه؟
فعلا لنز 85-17 در بازار کم هست و آهو نگار هم نداره.....اگر گفتند 530 ....شما از فروشنده یکی بخواهید....اگر داشتند...
من امروز کل بازار رو برای این لنز زیر رو کردم و کسی نداشت...مخصوصا جناب سوهانی(آهونگار)...
30 دی رو هم از نورنگار میشه 1130 گرفت و با لنز کیت 50 هزار تومان بیشتر...
در مورد اختلاف قیمت هم باید عرض کنم که قیمت نورنگار بدون گارانتی ارزانتر از آهونگار است...
البته آهونگار هم گارانتی میده.....اما اگر مشکی پیش بیاد ؛ علت خرابی رو به گردن شما و یا نوسان برق و ضربه اینجور چیزا میندازه.....
اما من بارها دیدم که نورنگار برای تعمیر دوربینهایی که گارانتی کرده ، حتی 30 دی و دی 200 آکبند رو خرد کرده تا از قطعات آن برای تعمیر دوربینهای مورد تعهد استفاده کند.....(در این زمینه آرش هم تجربه داره)....
فرهاد جان احتمالا امروز بد موقع تماس گرفتید.....امروز که اونجا بودم اینقدر شلوغ بود که کسی فرصت جواب دادن به کسی رو نداشت....
شما اگر تماس گرفتید از خانمهای محترم نخواهید که به شما قیمت بدهند.....بگویید که شما رو به بخش فروش وصل کنند تا قیمتها به طور دقیق در اختیار شما قرار بگیره....
در مورد سایت خانه دیجیتال ....به علت خرابی سرور و از دست رفتن تمام اطلاعات مجبور به بارگذاری بکاپی که برای مدتی پیش بود ، این مشکلات وجود داره و تصیح این همه مشکل کار زمانبری است......انشا...مشکلاتش تا چند روز دیگه برطرف میشه و میتوانید از آن مثل گذشته استفاده کنید......
توی ایران رو نمیدونم باشه اما پیشنهاد من اینه که شما که ال دارید فقط به ال فکر کنید. چون با این تبدیلها دو چیز بزرگ رو از دست میدید که شاید ارزش خرید نداشته باشه.
فوکس اتوماتیک. (صفحه فوکس مناسب برای این لنزها در دیجیتال طراحی نشده و در نتیجه فوکس صد در صد انجام نخواهد شد) بنابر این فقط از سوژه های بی نهایت میتوانید عکسهای خوب بگیرید.
و دوم ارتباط نداشتن لنز با دوربین است. یعنی دیافراگم را باید دستی کنترل کنید و چیزی هم توی دوربین و عکسها ثبت نمیشه.
دوست عزيز اين سايت اينجوري نبود از وقتي كه مسعود رفت اونجا اينجوري شد
خوشبحال ما كه دوربينامون خراب ميشه و ميريم اونجا واسه تعميرنقل قول:
اما من بارها دیدم که نورنگار برای تعمیر دوربینهایی که گارانتی کرده ، حتی 30 دی و دی 200 آکبند رو خرد کرده تا از قطعات آن برای تعمیر دوربینهای مورد تعهد استفاده کند.....(در این زمینه آرش هم تجربه داره)....
بد به حال اونايي كه دوربينايي شكسته تعميري رو به اسم نو مي خرن
اونجا هميشه اينجوريه بدون رو درواسي از وقتي كه رفتي اونجا زنگ كه ميزنم مي گم "لطفا مسعود جون" چون اطلاعات دقيق رو فقط ميشه اينجوري گرفت بي رو درواسي خود فروغي هم هر را از بر تشخيص نمي ده فكر كردي چرا اونجايي؟ بخدا ساعتي 1 ميليون تومن بايد بهت حقوق بدهنقل قول:
فرهاد جان احتمالا امروز بد موقع تماس گرفتید.....امروز که اونجا بودم اینقدر شلوغ بود که کسی فرصت جواب دادن به کسی رو نداشت....
بله مسعود جان اين مشكلات براي هر سايتي پيش مياد اما در اين مواقع تا رفع اشكالات امكان ديدن سايت رو براي مراجعه كنندگان از بين ميبرن و هر كاري كه لازمه انجام ميدن و دوباره سايت رو فعال ميكنن . نه اينجوري كه D200 بشه فول فريم بخدا بيگانه هاي امريكايي ببينن مي خندن هانقل قول:
در مورد سایت خانه دیجیتال ....به علت خرابی سرور و از دست رفتن تمام اطلاعات مجبور به بارگذاری بکاپی که برای مدتی پیش بود ، این مشکلات وجود داره و تصیح این همه مشکل کار زمانبری است......انشا...مشکلاتش تا چند روز دیگه برطرف میشه و میتوانید از آن مثل گذشته استفاده کنید......
دوست عزیز من فروشنده دوربین نیستم با این سایت هم به تازگی آشنا شدم نمیدانم چگونه میتوانید به پاسخی که برایتان میفرستم مطمئن شوید به همین دلیل سایت dpreview.com را به شما معرفی میکنم تا در آن مشخصات کامل و حتی مقایسه های مختلف دوربینهای Canon EOS 30D , Canon 400D , Nikon D80 ,.....را ببینید. من برروی Canon 400D Rebel XTi نظر دارم. والسلام.( حتما" لنز 1:1.2 فراموش نکنید پشیمان نمیشوید.)
یعنی از dpreview.com میتوان به این نتیجه رسید که حرف اخر 400D است؟کد:دوست عزیز من فروشنده دوربین نیستم با این سایت هم به تازگی آشنا شدم نمیدانم چگونه میتوانید به پاسخی که برایتان میفرستم مطمئن شوید به همین دلیل سایت dpreview.com را به شما معرفی میکنم تا در آن مشخصات کامل و حتی مقایسه های مختلف دوربینهای Canon EOS 30D , Canon 400D , Nikon D80 ,.....را ببینید. من برروی Canon 400D Rebel XTi نظر دارم. والسلام.( حتما" لنز 1:1.2 فراموش نکنید پشیمان نمیشوید.)
می شود در مورد لنز مورد معرفی اتان بیشتر توضیح بدید.