صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 13 , از مجموع 13

موضوع: H5 or S3IS

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

پیش فرض پاسخ: H5 or S3IS

دوربین فقط canon & nikon چون اینا دوربین سازند ولی sony مثل هزار چیط دیگه دوربنم میسازه
    من قبلا canon a75 بعدش a95 والانم s3is دارم از همشونم راضیم

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

سلام...

دوربین فقط canon & nikon چون اینا دوربین سازند ولی sony مثل هزار چیط دیگه دوربنم میسازه
    من قبلا canon a75 بعدش a95 والانم s3is دارم از همشونم راضیم
    والله هيچي ولي به خدا غير از نيكون و كنون ، دوربين سازان بهتر و بزرگتري هم وجو دارند < اين دليل نيسن كه چون فلان كمپاني ممكن است كيف هم توليد كند قادر نباشد دوربين بسازد.دوربين ساز بودن اصلا درست نيست ، كمپاني BMW هم خودرو ساز نبود اما كسي نميگويد چون مرسدس از اول خودرو ساز بوده پس BMW خودرو ساز نيست.اين مسائل سالهاست حل شده است و حتي متعصب ترين افراد هم به اينكه چون نيكون و كنون دوربين ساز هستند پس آنها دوربين را معنا ميكنند.واقف هستند.دوست عزيز اين مهم نيست كه نيكون و كنون دوربين ساز هستند ( هرچند لفظ اشتباهي است ) اما كمپاني هايي وجود دارند كه 90% ابداعات و اختراعات صنايع عكاسي متعلق به آنهاست.شرط عكاس بودن هم داشتن نيكون يا كنون نيست.

تا به حال اسم هايي مثل كداك ، كونيكا مينولتا ، پنتاكس ، اليمپوس و غيره به گوشتان خورده است ؟

از اسامي غول هاي فول فريم ميگذريم...

پي نوشت : حالا كه همه ي پست هاي اين تاپيك را خواندم ميبينم بايد كلي صغري كبري بچينم تا دوستان متوجه شوند فقط در هيچ علمي و تكنولوژي وجود ندارد. از دوسنان قديمي و مديرا تعجب ميكنم كه چطور اجازه ي پيگيري اين بحث را داده اند.مثل اينكه از بنده متعصب تر هم وارد فروم شده است به اين دوستان خوش آمد ميگويم.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

من هم براي چندمين بار و در چندمين فوروم عرض مي كنم كه نسبت به اين كلمه ي فقط آلرژي عجيبي پيدا كرده ام و وقتي مي شنومش كهير مي زنم

ضمن خوش آمد گويي به اين دوست جديدمون عرض مي كنم كه در بحث منطقي ( در هر زمينه اي . از دوربين عكاسي گرفته تا اتوموبيل و ... ) اين كلمه جايي ندارد.

ولي خودمونيم فوروم فارسي زبا ن عكاسي فقط Akkasee.com :biggrin: :biggrin:
    فرهاد حسيني

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2