صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 141 تا 150 , از مجموع 151
Like Tree3تشکر

موضوع: مقايسه Canon 30D و Nikon D200

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

پیش فرض پاسخ: مقايسه Canon 30D و Nikon D200

سلام

به نظر من براي اكثريت خريداران اينقدر كه قيمت در تصميم موثره چيزاي ديگه نيست. من به شخصه بين D80 و 30d مردد بوده و هستم ولي وقتي مي بينم D80 رو مي تونم با 135-18 كه در حد قيمتش لنز خيلي خوبي است رو زير 1.200 بخرم ولي 30d رو با يه لنز 85-17 كه تازه اون پوشش كانوني رو نداره ( روي تفاوت كيفيت لنزها فعلن بحثي نداريم) بايد حداقل 1.650 بدم خوب در انتخاب D80 مصمم تر مي شم. خواهش مي كنم دوباره نگيد كه D80 رو با 400d بايد مقايسه كنم چون با وجود اينكه كفه ي ترازوي علاقم به سمت كنن سنگين تره عرض مي كنم كه اين دو اصلن همسطح نيستند.

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

علیرضای عزیز ........
    من گردنم هم از مو باریک تره.....دیگه هم حال چنین بحثهایی ندارم.....(مرگ بر کانن).....الهی آمین.....
    هم کانن خوبه هم نیکون.....لعنت به هر دوتاشون.....ولی کلا کانن بهتر!!!!!!
    heiran تشکر می‌کند.
    مسعود قدیری

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

سلام....

فرهاد جان مقصر خودتی ، الان کل جماعت کنون و نیکون میریزند اینجا ..............:biggrin:

اگر منظور شما Nikon D80 & Canon 400D باشد ، در یک جمله با این جمله ی شما کاملا مخالفم......

اين دو اصلن همسطح نيستند
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

با فرهاد موافقم که قیمت فاکتور بسیار مهمی در خرید ما ایرانی هاست اماخیلی از دلایل دیگر با شدت کمتر مطرحند.
    به نظر من انچه باید در نظر گرفت ارزش برای پول پرداخت شده است والا چه کسی میتواند ادعا کند که مثلا 400 دی و 30 دی از دی2ایکس بهتر یا دی هفتاد از وان دی اس مارک 2 بهتر است.
    من در خریدم اگر محدودیت مالی نداشتم و میتوانستم 15 میلیون هزینه کنم بی تردید یک وان دی اس مارک2 میخریدم با چندتا لنز سری ال.
    اما وقتی دیدم یا یک میلیون تومان در زمان خرید میتوانم یک دی 70 بخرم که یک لنز 70-18 روی ان است که در کنون معادل هم قیمتی ندارد بلکه باید سیگما 70-17 بخرم و لنز 55-18 را کنار بگزارم و بعد میتوانم با 220 تومن یک فلاش اس بی 600 نیکون بخرم که به صورت وایرلس روی دوربینم کار میکند و باید یک فلاش حداقل 300 و خرده ای تا 400 تومان برای کنون بدهم و 150 هزار تومان هم برای سیستم وایرلس کنون به صورت جداگانه بدهم تا همه را بر روی هم سوار کنم تا شاید مثل اس بی 600 جواب بدهد خوب به نتیجه رسیدم. حالا اگر میخواستم از ستارگان عکاسی کنم حتما 350 دی میخریدم اگر فول فریم بودن و اولترا واید برایم مهم بود حتما کنون میخریدم. من فکر میکنم برای پول کمتر من value for money نیکون بیشتر و برای پول بیشتر value for money کنون بیشتر است.
    اینکه در لیگ کنون بهترین دوربین های اند فول فریم دنیا وجود دارد شاید برای برخی فاکتور مهمی باشد و مثلا به فکر روزی باشند که انرا بخرند ولی شخصا هیچ زمانی فکر نکردم که دانش عکاسی من از انچه که نیکون قادر به فراهم کردن ان است فرا میرود و من حسرت میخورم.
    این مسئله یک شوخی است که کسی ادعا کند که الان نیکون دارد و اگر کنون میخرید عکسهاش بهتر بود یا برعکس.
    اگر محدودیت لوازم جانبی در ایران نبود به نظر من یکی از بهترین انتخابهای بازار بر اساس قیمت پنتاکس کی10 است که وارد جزییات ان نمیشوم.
    mreza1001 تشکر می‌کند.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام

دقيقن منظور منو عليرضا با شرح و بسط بيشتر رسوند . وگرنه اگه پول اورت داشته باشي انتخاب خيلي آسونتر مي شه.

كاربر ويژه Persian آواتار ها
    تشکر کرده
    6066

یک چیز دیگر که گفتننش بد نیست این است که ان چیزی که من در مورد ارزش برای پول پرداختی گفتم مربوط به ای ال ار entry level بود والا معتقدم اگر پولی در حدود 200-300 هزار تومان دارید و میخواهید کامپکت بخرید و در نظر دارید که در اینده به طور جدی تر عکاسی کنید بهترین انتخاب در درجه اول فوجی و بعد هم کنون است به خاطر تنظیمات دستی عالی ان. من اولین دیجیتالی که خریدم یک آ510 بود که از مالزی خریدم و چه کیفی که با ان نکردم.
    الان هم همسرم یک آ540 دارد که انصافا دوربین خوبی است خودم هم همچنان که میبینید یک فوجی 550 به عنوان بک اپ خریدم. در رده کامپکت نیکون انتخاب سوم من هم نیست یعنی دوربین قدیمی 4500 نیکون را به تمام دوربینهای جدید ان ترجیح میدهم . باور کنید اس 10 دوربین مسخره ای بود که به جای 4500 روانه بازار شد.
    نمیدانم چرا نیکون بعد از دوربینهای 8700 و 5700 و سری لایکها و swiwal عالی مثل 4500 فقط روی خریداران غیر جدی و عکاسان خانوادگی فوکوس کرد.
    علیرضا غفاری
    لینک مقالات سایت
    "Travel is the graduate school of life" Joe McNally

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

اگر محدودیت لوازم جانبی در ایران نبود به نظر من یکی از بهترین انتخابهای بازار بر اساس قیمت پنتاکس کی10 است که وارد جزییات ان نمیشوم.
    ممنون از اظهار نظر خوبت.......
    به نظر من هم کی 10 هم از 400 دی و هم از دی 80 بهتره و از نظر بدنه در رده 30دیو دی 200 باشه....وقیمت بسیار جذابی هم داره که آدم رو وسوسه میکنه.
    کلا فکتورهای متعددی برای خرید وجود داره که مهمترین این فاکتور ها سلیقه شخصی است که حتی از بودجه کنار گذاشته شده هم مهمتر است....اکثر افراد در هنگام خرید کردن فقط و فقط به افکار بیهوده ای که در ذهن پرورانده اند توجه میکنند و اصلا به اصل موضوع اهمیت نمیدهند.
    نمیدونید که و اقعا چقدر زور داره وقتی که میبیند کسی که دی 2 ایکس و میفروشه و دی 200 میخره و اظهار میکنه که دی 2 ایکس اون رو راضی نمیکنه....
    وقتی که میبیند کسی حاضر میشه دی 200 رو بفروشه ...اون هم به قیمت 900 هزار تومان و دی 40 ایکس بخره به قیمت 730 هزار تومان که ایجاد تنوع کنه.....چقدر بعضی افراد احمق هستند....و بی شک محتاج 170 هزار الباقی نیستند.....
    وقتی که میبیندی کسی 30 دی رو میفروشه و دی 80 میخره که چون سنگین هست و یا حس میکنه که شاترش ایجاد لرزش میکنه که در حقیقت اینطور هم نیست.....
    چقدر بده کسی میاد و دی 200 رو میفروشه و 350 دی میخره.....
    از همه بد تر این هست که وقتی با این افراد صحبت میکنید متوجه میشوید که فرق دوربین رو به موتور گازی تشخیص نمیدهند و اداعایی دارند که سر به فلک هم میکشد.....
    از این ماجراها زیاده که امروز نمونه کوچکی از اون رو کاوه دید که واقعا منه صبور داشتم دیوانه میشدم.
    شخصی که به صراحت اظهار میکنه که عکس آ 710 رو با 350 مقایسه کرده و هر دو رو در یک سایز چاپ کرده و دیده عکس 350 قابل مقایسه با آ 710 نیست.....ایشون میفرمودند که 350 دی نویز زیاد تری نسبت به آ710 داره و از همه بد تر این بود که قبل از رفتن پرسیدند که اصلا نویز یعنی چی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    وقتی عکس چاپ شده از 350 دی رو نشان ایشون دادم......جمله جالبی گفتند......
    فرمودند که رو چاپ نمیشه مقایسه کرد...باید در مانیتور ببینم و نظر بدم...!!!!!!!!!!!!!
    وای خدا........
    کلا وقتی این چیزی رو میبینم ترجیح میدم خودم رو به خریت بزنم و اصلا حرفی نزنم....اما گاهی نمیشه.
    جدای از شوخی های پیش آمده....من واقعا کم پیش میاد که نظر شخصی خودم رو بگم....وقتی کسی میگه آقا دی 200 بهتر یا 30 دی...میگم این ...این حسن رو داره و اون هم......
    هرکدام رو هم بخواد همون رو میارم ...بدون صحبت اضافه......
    اگر هم کسی نظر شخصی من رو بخواهد....حتما میگم که خدا رو شکر همه هم میدونند که چی میگم....
    کلا خرید در ایران به مسخره ترین شکل ممکن امکان پذیر است.....
    شرکتهایی مثل نورنگار و .....از جمله شرکتهایی هستند که فقط و فقط جنسی رو میفروشند که دارند .جنسی رو پیشنهاد میند که موجود هست و کلا به هر شکلی میرقصند که مشتری میخواهد.....اگه مشتری بگه 30 دی بهتر از دی 200هست ...آقای ایکس میگه حتما همینطوره....و اگه بگه دی 200 بهتر از 30 دی هست.........
    تا به حا ندیدم که افرادی که در شرکت هستند سعی کنند با دلیل و منطق و آن چیز که درست هست...مشتری رو قانع کنند و مشتری با علم بر موضوع....انتخاب خود رو انجام داده باشد.....
    به هر حال تازمانی که در شرکت هستم....هرکاری که در توانم باشد برای دوستان فوروم انجام خواهم داد...
    چه به لحاظ تخفیف و چه به لحاظ مشاوره و راهنمایی در خرید و همیشه بیشترین وقت رو برای این کار گذاشته ام.

دوستانی که ارتباط بیشتری با من دارند و حداقل ماهی یک بار اینجا میآیند .....کاملا با این مسئله آشنا هستند.
    ویرایش توسط Ghadiri : Tuesday 5 June 2007 در ساعت 20:39
    heiran تشکر می‌کند.
    مسعود قدیری

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

سلام....

از این ماجراها زیاده که امروز نمونه کوچکی از اون رو کاوه دید که واقعا منه صبور داشتم دیوانه میشدم.
    شخصی که به صراحت اظهار میکنه که عکس آ 710 رو با 350 مقایسه کرده و هر دو رو در یک سایز چاپ کرده و دیده عکس 350 قابل مقایسه با آ 710 نیست.....ایشون میفرمودند که 350 دی نویز زیاد تری نسبت به آ710 داره و از همه بد تر این بود که قبل از رفتن پرسیدند که اصلا نویز یعنی چی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    وقتی عکس چاپ شده از 350 دی رو نشان ایشون دادم......جمله جالبی گفتند......
    فرمودند که رو چاپ نمیشه مقایسه کرد...باید در مانیتور ببینم و نظر بدم...!!!!!!!!!!!!!
    تایید می شود عینا مشاهده شد......................

بنده خدا فرق فوکوس و عمق میدان رو هم بدرستی نمیدانست.....در عجبم کی به ایشون اس ال آر پیشنهاد داده بود ؟

مسعود خدا به فریادت برسه......

اما جدا و جدای از شوخی ، مسعود کمترین جانبدرای رو از یک برند و یا مدل انجام میده و سعی میکنه نظر مشتری رو زیاد به هم نزنه و تصمیم مشتری رو محترم میدونه....

اگر هم از چیزی اطلاع نداشته باشه ( که محاله ) حتما تحقیق میکنه و پرس و جو انجام میده...و بعد نظر میده...

انشالله روزی برسه که همه حرفه ای بشیم و حرفه ای فکر کنیم.....
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر فعال reza_Bahman آواتار ها
    تشکر کرده
    3705

اول اینکه آقای مسعود خان قدیری چیزهایی که گفتم خود جنابعالی بهتر میدونید که شوخیه و منهم می دونم که این مطالب رو خیلی جدی نمی گیری (منظورم طرفداری از همون برند معروفه دیگه ...;)
    بعد هم حالا کجا می خواهید بروید بگذارید ما هم بیاییم خریدهامون بکنیم و تخفیفهای لازم رو بگیریم بعد برید (راستی تخفیفی هم میدید؟)

و اما یک نکته در مورد پول اورت داشتن برای خرید دوربین یا هر چیز دیگه .... من حقیقتش وقتی فکرشو می کنم می بینم پول زیاد داشتن هم در این جور مواقع خیلی مزیت نیست...یعنی وقتی که آدم با بودجه تعیین شده خودش میره سراغ خرید و کلی اینور و اونور می کنه و تحقیق و بررسی انجام میده ( و از همه مهمتر اطلاعاتی که بدست میاره) وقتی حسابشو می کنید می بینید در نهایت خیلی اقتصادی تر و به صرفه تر خرید کرده ( و شاید هم لذت بیشتری برده) در واقع درسته که پول زیادی ندارید ولی با همون پول موجود خوب خرید کرده اید در مقایسه با کسی که با تکیه به پول زیاد خودش کلی خرید کورکورانه انجام میده و در نهایت اون مقدار پول براش بازدهی لازم رو نداره
    عليرضا بهمن آبادي
    Nikon D50
    Nikkor 18-55 f/3.5-5.6G ED + Nikkor 18-200 f/3.5-5.6G IF-ED VR + Sigma 70-300 f/4-5.6 Apo DG
    Speedlight SB800 Case Logic SLRC3

كاربر ويژه infinity آواتار ها
    تشکر کرده
    4379

نقل قول نوشته اصلی توسط Kaveh_ghobadi نمایش پست ها
    عزیزی تشریف آورده بود و میفرمود کیفیت عکس جاکلیدی 350d با کنونa710 برابر است و کنونa710 از جاکلیدی بهتر عکس میگیرد ، به مسغود چاقو میزدی خونش در نمیامد......

ای کاش من هم اونجا بودم و این صحنه ( چهره مسعود ) رو از دست نمی دادم.
    هادی هژیرآذر

صفحه 15 از 16 نخستنخست ... 5 11 12 13 14 15 16 آخرینآخرین