به نظر شما کدوم ترکیب بهتره و چرا ؟
Nikon D50 + lense 18-70
Nikon D70 (ba lense khodesh ke 18-70 e)
به نظر شما کدوم ترکیب بهتره و چرا ؟
Nikon D50 + lense 18-70
Nikon D70 (ba lense khodesh ke 18-70 e)
دوست عزیز دی 70 محال است که پیدا شود اگر هم پیدا شود دی 70 اس هست.
من پیشنهادم دی 40 بگیرید با قیمت حدود دی 50 از لحاظ خوشدستی به دی 50 و دی 70 اس نمی رسد ولی از لحاظ امکانات عکاسی (سنسور، فوکوس، فلش....) تقریبا در یک سطح هستند.
ولی اگر برایتان این دو مهمتر است خوب معلوم است دی 70 چون هم سرعت شاتر بیشتری دارد و هم قابلیت فلاش وایرلس را دارد. اگر اشتباه نکرده باشم دی 70 ال سی دی اش از دی 70 اس کوچیکتر است. (ال سی دی دی 70 1.8 اینچی است) ال سی دی در دوربین دیجیتال خیلی استفاده حیاطی دارد.
محمد علی توفیق
سلام دوست عزیز
مثل اینکه شما چند نکته را در نظر نمی گیرید
فرض که d 70 پیدا بشه
d 70 نسبت به d 50 نویز خیلیییییییییییی بیشتری داره
این یک عیب اساسی
LCD کوچکتری هم داره
ولی محاسنی هم داره
از d40 منصرف شدم کامل ، دوربین بدون موتور نمیخوام
واسه همین بین D50 va D70 نمیدونم کدوم بهتره
سلام
نمیدونم چرا شما دنبال دوربینهای زیرخاکی میگردید؟؟!!
باور کنید افراد زرنگ که دنبال شکارند زیادند, ولی علت اینکه کمتر کسی دنبال این دوربینها میرود را دوستان گفتند, ولی شما میخواهید با همان بودجه بهترین دوربین (زمان خودش) را الآن بخرید.
دوست من بنده دی70 دارم و برادرم دی50 بنابراین تعصب خاصی روی هیچکدام ندارم و هر دو را دوربینهای بسیار خوبی میدانم.کد:d 70 نسبت به d 50 نویز خیلیییییییییییی بیشتری داره
خروجی تصویر این دو دوربین در مد raw که مطلقا یکی است و در jpg هم تا ایزوی 800 کاملا یکی است شاید در ایزوی 1600 خروجی jpg دی50 کمی بهتر باشد اما تصویر دی70 در ایزوی 1600 شارپتر است.
یک دقیقه طول میکشد تا هر نویزی را در neatimage از بین ببرید. این نرم افزار عالی عمل میکند.
تفاوتهایی که در ادامه مینویسم بیش از صد بار در سایت نوشته شده و اگر گشتی در پستهای گذشته بزنید اطلاعات جالبی پیدا میکنید.
depth of field review
دی70 دارد دی 50 ندارد
D50 LCD :2
D70 LCD: 1.8
نور LCD بالایی دی70 دارد دی 50 ندارد
ماکزیموم سرعت دی 70 8000/1
ماکزیموم سرعت دی50 4000/1
فلاش بدون سیم دی70 دارد دی50 ندارد
نوع حافظه دی50 SD و دی70 CF است
Viewfinder grid دی70 دارد و دی50 ندارد
Command dials دی70 دوعدد جلو عقب در دی50 یک عدد
وزن دی70 50 گرم بیشتر است
سرعت انتقال USB در دی50 بیشتر است
مد اتوفوکوس در دی50 سه مد و در دی70 دو مد
روایت است که اتوفوکوس دی50 بهتر کار میکند (نمیدونم چطور میشه تست کرد)
و چند تفاوت بسیار کوچک که اهمیتی ندارند.
دوست من همه اینها که گفتم واقعا اهمیتی ندارند مگر اینکه استفاده خاصی داشته باشید.
هر دو دوربین بسیار خوبند همانطور که دی40 - دی80 - 350دی-400دی و20دی عالی هستند.
باور کنید خریدن هیچیک موجب نمیشه که نتونید عکسهای خوب بگیرید و در عین حال خریدن هیچیک هم موجب نمیشه خوب بگیرید!!!
منظورم اینه که نسبت فرد پشت دوربین به خود دوربین نسبت 90 به 10 است.
تصمیم ندارم آیتم های انتخابی شما رو افزایش بدم. اما اگر قصد انتخاب در این محدوده رو دارید به شما دوربین Nikon D40X رو پیشنهاد می کنم همراه با لنز 18-70 . مجموع اینها حدود یک میلیون تومان هزینه در بر داره اما بنظرم انتخابی بسیار مناسب هست.
بشخصه حدود سه سال با D70 کار کردم و از اون راضی بودم اما انتخاب امروزم مطمئنا دوربین امروزی خواهد بود.
ضمنن مسئله موتور داخلی با وجود لنز مورد انتخاب شما امری غیر ضروری بنظر می رسه.
موفق باشی.
M.Behtash