به نظر من هم بهتره که روی یه SLR ارزون قیمت مثل D40 یا 350d فکر کنید ، و بعذاً با خرید یه لنز ماکرو عکسهای به مراتب بهتر و با کیفیت تری بگیرید.ِِ
به نظر من هم بهتره که روی یه SLR ارزون قیمت مثل D40 یا 350d فکر کنید ، و بعذاً با خرید یه لنز ماکرو عکسهای به مراتب بهتر و با کیفیت تری بگیرید.ِِ
امیررضا گلابی
amirgolai@yahoo.com
Canon EOS 5D - Canon ef 24-105 L- Canon Speedlite 580 EX II
اول اینكه كس یكه رفته و یك دوربین 300 یا 400 تومانی خریده رو به سمت Dslr هدایت نكنید...
اتفاقا خیلی ها كه علاقمند ماكرو گرافی هستند به سراغ این رده از دوربین های میروند...
یك لنز كه بتواند آن تصویر را برای شما خلق كند حداقل 500 هزار تومان ( حداقل ) خرج دارد به علاوه حداقل 600 تا 700 تومان بدنه.تازه بدون داشتن زوم و فیلمبرداری و تصویر در مونیتور و خیلی چیز های دیگر.....
بهرنگ جان بار ها و بار ها عرض كردم كه از این اعداد و ارقام اصلا خوشم نمی آید و متاسفانه سر هم در نمی آورم....
دوربین یك وسیله ی كیفی است نه كمی........!
و بعد اینكه دوست دارید میتوانید Fz50 را پیشنهاد بدهید....اما نظر بنده با شما مغایر است..!
این دوربین كه شما میفرمایید یك دوربین بسیار بسیار متوسط است و در هیچ موردی زبان زد نیست.حالا شما می فرمایید دوربین خوب است بنده حرفی ندارم و نظرتان محترم است.اما دیگه اغراق بد است.....
به تست های معتبر مراجعه كنید......
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با تشکر از راهنمایی های همه.
یعنی عکس این مگس با لنز مخصوصی گرفته شده؟ در توضیحات عکس حرفی از لنز زده نشده.
بنده با جناب كاوه عزيز كاملا" موافقم .
متاسفانه هنوز نميتونم خودمو قانع كنم كه آيا پرداخت كلي هزينه براي لنز + بدنه كه هركدووم ميتونه قيمت بهترين دوربين SLR LIKE رو داشته باشه + نداشتن بسياري از امكانات يه دوربين شبه اس ال ار آيا ارزش داشتن يه دوربين اس ال ار رو داره يانه .
چون مدتيه به سرم زده كه يه 400D با لنز مناسب بخرم اما هر جور حساب ميكنم ميبينم با نصف پول اوون ميتونم بهترين دوربين SLR LIKE رو با زووم 18X تهيه كنم .
از دوستان ميخوام اين بحث رو ادامه بدن .
بسته به نیازتان
اگر كیفیت خیلی برای شما مهم است یك slr like جواب کار شما را نمیدهد
لنز s3is 36-436 is است و کل این دوبین 300/350 هزار تومان ارزش دارد
لنز EF 100-400 1.500.000 تومان ارزش دارد
نه اینکه معتقد باشم هر چیز کران تری بهتر است اما مطمئن باشید هرگز کیفیتی که در عکس ها/ بنده/ لنز slr وجود دارد را در slr like ها نمی یابید
همه اینها بسته به نیاز شما از عکاسی مشخص میشود
نیاز بعضی از دوستان حکم میکند که 5D با دو جین لنز تهیه کنند
نیاز من را هم یک موبایل ساده رفع میکند!
slr ها هزینه زیادی دارند و عکاسی با آنها سخت تر از compact هاست .
سام مقدم
سلام
ای کاش قبل از اینکه H7 رو بخری یه سری تو سایت میزدی چون مدل لرتقا یافتش هم كه H9 باشه دارای مشكلاتی هست ( مثل زمینه قرمزی زیاد در عكاس های با نور كم و ...) . اگر شما میخواستید عكاس های با زوم بالا بگیرید در انتخاب دوربینتون اشتباه كردید و تعویض اون به خودتون بستگی داره و برای عكاسی دقیق و حرفه ای حتما باید slr بگیرید و همنوطور كه آقای قبادی گفتند به غیر از خرید دوربین باید به فكر یه لنز هم براش باشید كه شاید قیمتش اندازه دوتا دوربین H7 باشه ... توی slr ها من دوربین های زیر رو پیشنهاد میكنم :
1. Sony DSLR A100W
2. Canon EOS 40D
3. Nikon D80
4. Canon 400D
البته دوربین شبه اس ال ار Fujifilm 9600 بد نیست البته برای شروع عكاسی حرفه ای .
سلام
البته من H7 نخریدم و آقای Ali PG بودند..... كه ایشون هم ظاهرا" خیلی وقته كه منصرف شدند.
كاوه عزیز هم گفته بود:
نه اینكهاول اینكه كس یكه رفته و یك دوربین 300 یا 400 تومانی خریده رو به سمت Dslr هدایت نكنید...
اتفاقا خیلی ها كه علاقمند ماكرو گرافی هستند به سراغ این رده از دوربین های میروند...
یك لنز كه بتواند آن تصویر را برای شما خلق كند حداقل 500 هزار تومان ( حداقل ) خرج دارد به علاوه حداقل 600 تا 700 تومان بدنه.تازه بدون داشتن زوم و فیلمبرداری و تصویر در مونیتور و خیلی چیز های دیگر.....
ممنونبرای عكاسی دقیق و حرفه ای حتما باید slr بگیرید