سلام:
راستش داشتم آماده میشدم برای خریدن یک دوربین SLR در چند ماه آینده و نظر شما رو در این مورد نیاز دارم.
مهم برای من براند نیست. میدونم هر دو کمپانی عالی هستند اما مهم آینده است. من میخوام در آینده نزدیک یک دوربین بگیرم و لنزهایی که خیالم راحت باشه تا چند سالی بدون نگرانی عکاسی کنم. دنبال بهترین در حال حاضر نیستم دنبال عاقلانه ترین انتخاب هستم.
دو مدلی که نظرم رو جلب کردن هم اینها هستند Nikon 300D و Canon 40D. میدونم فرق قیمتها حدود 500 دلار هستنش و بعلاوه Nikon 300D هنوز به بازار نیومده اما بالاخره تا 2 ماه دیگه میاد و Canon 40D هم که الان هست و Dcresource.com این ماه میخواد review واسش بنویسه.
حالا مسئله اینه:
من اگر Nikon 300D رو انتخاب کنم و لنز هم نیکون بگیرم اگر چند سال دیگه خواستم یک کنن بگیرم به راحتی میتونم از لنزهای نیکون استفاده کنم اما بر عکسش امکان نداره! آیا این نگرانی من درسته یا نه؟ منظورم اینه که با 500 دلاز اضافه دادن برای دوربین جز داشتن امکانت بیشتر خیالم در مورد لنز هم راحت باشه که اگر خواستم بعدا کنن بخرم لنزهام بدون استفاده نمیمونن. آیا این درسته؟
سوال بعدی هم این هست که در مورد لنزهای خوب آیا قیمتهای لنزهای نیکون خیلی بالاتر از کنن است؟ بررسی که من کردم فرق در اینه که میشه از لنزهای ارزون کمپانیهای دیگه هم در کنن استفاده کرد اما کیفیت لنزهای اونها چنگی به دل نمیزنه و خریدشون عاقلانه نیست. آیا این نظریه درسته؟
یک مسئله دیگه هم این پاراگراف در سایت photo.net هستش که منو در مورد نیکون نگران میکنه.
Camera for Someone Learning Photography
Most photography instruction these days is done with a digital single-lens reflex (SLR) camera, the same type of camera that you would typically find draped around a photojournalist's neck.
Suggested Models:
Canon Digital Rebel XTi and Sigma 30/1.4; the camera has many bells and whistles but they can be disabled when the camera is in manual mode.
Nikon D40 and Sigma 30/1.4 lens (Nikon has been losing market share to Canon for many years and the Canon EOS system is probably a better investment)
لطفا به جمله ای که قرمز کردم دقت کنین!
لینک به عنوان رفرنس: http://photo.net/equipment/what-camera#learning
ببینین دوستان من با باز کردن این موضوع اصلا دنبال ایجاد بحث و جدل سر ایندو براند نیستم. همه قبول داریم هر دو عالی هستند و هر کسی که با هر کدام کار کرده اینقدر علاقمند شده که به نظرش بهترینه و این بهترین دلیل برای اینه که در جنگ بین طرفداران هر کمپانی برنده و بازنده ای وجود ندارد. تنها هدف من در این موضوع یافتن بهترین انتخاب برای صرف هزینه نسبتا بالاست. اینکه بعدا احساس نکنم میتونستم انتخاب عاقلانه تری در مورد دوربین کنم.
ممنون
علی