با سلام و احترام
جناب آقای چگینی قبلا لطف کردید چند نمونه عکس که با این لنز گرفته بودیدو قرار دادید اگر امکان داره چند نمونه دیگه هم لطف کنید قرار بدید اینجا ممنون میشم.
درود بر دوستان
مدتی است برای عکاسی از لنزهای سامیانگ استفاده میکنم و دیاف ۱.۴ در اونها بسیار لذت بخشه :)
ولی متاسفانه این لنزها پرایم بوده و فوکوس دستی که گاهی اوقات سرعت عمل رو کم میکنه.سوالم از خدمت دوستان با تجربه تر این هستش که ایا در برندهای دیگری به غیر از کنون لنزی وجود دارد با محدوده ای مشابه ۱۰۵ - ۲۴ کنون و دیافی گشوده مثل ۱.۸ یا ۲
تا جایی که اطلاع دارم کنون چنین لنزی نداره و اگر برندهای دیگه داشته باشند و کیفیت خوبی داشته باشن خوشحال میشم بدونم.
سپاس
با سلام، قصد خرید یک لنز زوم متوسط برای کارهای عمومی دارم برای 60D بین 15_85 کانن و 17_50 f/2.8 سیگما کدوم رو پیشنهاد میدید؟ کیفیت وشارپنس کدوم لنز بهتره؟ ممنونم
سلام دوست عزیز یه نگا به لنز 17-70 2.8 سیگما سری جدیدش هم بکن تقریبا با 15-85 یه قیمته و خروجی بهتری نسبت 15-85 داره
مقایسه سه تا لنز Sigma 17-50mm F2.8 EX DC OS HSM Canon versus Sigma 17-70mm F2.8-4 DC MACRO OS HSM C Canon versus Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM - Side by side lens comparison - DxOMark