با وجود اینکه خرید لنز دست دوم رو به واسطه ی افت قیمتیش ارجح می دونم اما شرط سلامت و داشتن کارتن و ... شرط لازم برای خرید دست دومه.
این لنزی که شماره سریالش نیست کلاً موردیه که طرفش نباید رفت، به نظر من البته.
Printable View
تشکر از کوروش و ایمان عزیز
به گفته فروشنده ، لنز بسیار کم استفاده شده و شماره سریال بخاطر برخورد انگشت دست کنده شده!! ( واقعا امکان پذیر است ؟)
پس لنز رو خریداری نمیکنم و به قول هر دو دوست گرامی اقدام به خرید لنز نو میکنم.
با تشکر...
سلام دوستان عزیزم
این اولین پستم اینجاست.من یک سالی میشه یه دوربین d5300 گرفتم و علاقه به عکاسی دارم.لنز کیت 18-55 و لنز 55-200 رو هم دارم.با توجه به اینکه علاقه به عکاسی پرتره دارم شما چه لنزی رو پیشنهاد میدید؟
شنیدم 50mm f1/8 nikkor برای این کار خوبه.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
ممنونم آقا کورش عزیز لنز رو خریدم
من الان این تجهیزات رو دارم
بدنه d5300
لنزهای 55 پرایم 1.8-و لنز 55-200 با دیافراگم 4.5-6 و لنز 18-55 معمولی
یه رفلکتور چند رنگ
به نظرتون چه چیزهای دیگه غیر از سه پایه میخوام؟
مخصوصا انتخاب بعدی برای لنز چی باید باشه؟
علاقه مندی هم به عکاسی پرتره هست
دوستان یه لنز همه کاره جز لنز های کیت برای 60D چی پیشنهاد میکنید تا 2 تومن
Sent from my E6633 using Tapatalk
با سلام خدمت دوستان
من قصد خرید لنز برای نیکون D 5300دارم از میان این دو لنز کدام صلاح میدونید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC MACRO OS HSM Contemporary Lens for Nikon F
برای دوربینهای قطع DX مانت F نیکون
فاصله کانونی معادل ۴۵۰-۲۷ میلیمتر بر روی حسگر فول فریم
حداکثر بازشدگی دیافراگم: F/3.5-6.3
بهکارگیری از یک عنصر SLD و چهار عنصر FLD در ساخت لنز
پوشش چندلایه عدسیهای لنز
مجهز به موتور فوکوس خودکار HSM
مجهز به سیستم لرزشگیر اپتیکال
حداقل فاصله فوکوس ۳۹ سانتیمتر
به همراه لنز هود
سازگار به USB Dock سیگما
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nikon AF-S DX NIKKOR 18-300mm f/3.5-6.3G ED VR
برای دوربینهای مانت F و فرمت DX
فاصله کانونی معادل 450-27 میلیمتر بر روی حسگر فولفریم
محدوده گشودگی دیافراگم F/3.5 تا F/22
بهکارگیری از ۳ عنصر (عدسی) Aspherical و ۳ عنصر ED در ساختار لنز
مجهز به موتور فوکوس خودکار بیصدا
دارای فوکوس داخلی
بهرهمندی از سیستم لرزشگیر تصویر
دارای پوشش مخصوص بر روی سطح عدسیها
دیافراگم ۷ تیغه با لبههای مدور
دهانه ۶۷ میلیمتر
با عرض سلام و خسته نباشید
یکی از دوستام دوربین نیکون D5300 داره و میخواد لنزی تهیه کنه که بتونه در حد لنز دوربینی که من دارم باشه ، دوربین منم نیکون p900 هستش و قابلیت زوم اپتیکال تا 83 برابر رو داراست.
آیا در بازار چنین لنزی میشه پیدا کرد ؟ (سوپر زوم)
بودجه اش هم 1 تا 1.5 م
درود
خیر. چنین لنزی با این رنج فوکال وجود نداره و اگر هم وجود داشت قیمتش خیلی بالا خواهد شد.
این قابلیت زوم 83 برابر، در واقع نمایش یک عدد تجاریه.
لنز دوربین P900 با ضریب کراپ معادل لنز 24-2000 هست. عدد 24 در بادی کراپ قابل دستیابیه! مثلا لنزهایی که فاصله کانونی آنها از 16 شروع می شه که با ضرب آن در فاکتور کراپ به همون 24 می رسید.
عدد 2000 در هیچ لنز تجاری من تا بحال ندیدم!
در حال حاضر تا رنج فوکال 800 در بازار وجود داره که اگر تله کانورتور براش تهیه بشه تقریبا می شه به عدد مد نظر شما رسید.
یادمه مدت ها قبل یک تصویر در تاپیک «عکس های جالب از دوربین عکاسی» دیدم که یک لنز 1600 میلیمتری لایکا را به سفارش یکی از امرای حاشیه خلیج فارس ساخته بودند که قیمتش بسیار بالا بود.
این دوستتون برای داشتن یک لنز سوپر زوم بلند مجبوره دنبال تهیه لنزهایی مثل 600-150 سیگما باشه که هم خوش قیمته و هم یکی از نسخه هاش با تله کانروتور عرضه می شه که با ظریف کراپ معادل دوربین شما می شود. البته قیمت این لنز از مجموع قیمت بادی ایشان و دوربین شما روی شاید بالاتر باشه (حدود 4.200)
در لنزهای خاص تله که ساخت شرکت های نیکون و کنون باشند این قیمت بصورت نجومی افزایش خواهد یافت.
این مسئله موجب ضعف بادی D5300 نیست! شاید ایشان انتظاراتشون و انتخابشون غلط بوده باشه.
با این بودجه پیشنهاد می کنم یک لنز 800 آینه ای سامیانگ تهیه کنند! اگر چه یک لنز فان هست ولی برای کسی که آرزوی داشتن فوکال بالا را داره راضی کننده خواهد بود.نقل قول:
بودجه اش هم 1 تا 1.5 م
اگر هم کار جدی تری قراره انجام بشه با این بودجه می تونه لنزهای مثل 300-70 تامرون را تهیه کنه
البته لنزهای بالا فاصله کانونی پایین (یعنی همون 24 مورد نظر شما) را پوشش نمی دهد.
من پیشنهاد می کنم لنز 200-18 VRII نیکون را خریداری کنند هم لنز خوبیه و هم فاصله کانونی گسترده ای رو پوشش می ده.
ارادتمند
درود
ببینید در بین این دو مدل بدلیل پوشش بیشتر لوازم جانبی انتخاب با نیکون خواهد بود.
اگر بحث بالا رو کنار بگذاریم چرا به تامرون 300-16 فکر نکنید؟
و بعنوان پیشنهاد اصلی، بنظرم به فکر تهیه لنز 200-180 VRII باشید!
این لنز بسیار خوش ساخته و کیفیت خروجی بسیار خوبی نسبت به باقی سوپر زوم های هم رده داره.
تقریبا فکر نمی کنم از نظر خروجی تصویر در این رنج لنزی مشابه این مدل پیدا بشه
باقی مبلغ را هم برای ارتقا بادی و یا لوازم جانبی دیگه مثل سه پایه و فیلتر هزینه کنید.
ارادتمند
مرسی از پاسختون http://forum.soft98.ir/images/smilies/yahoo/53.gif
وقتی گفتید اون عدد تجاریه رفتم قبلاً عکس هایی که با زوم 83 برابر گرفتم رو یه نگاه کردم دیدم آره عددش فرق داره
برا مثال این عکسی که از ماه گرفتم رو با اون هایلایتی که مشخص کردم رو ببینین ↓
http://up.vbiran.ir/uploads/66941479...33_Capture.JPG
با این حساب اون لنزی که گفتین Sigma 150-600mm قدرتش بیشتر از پی 900 نیکونه ؟ تو این عکس که گذاشتم با حداکثر زوم اپتیکش شده 357mm ؟
منکه پاک گیج شدم http://forum.soft98.ir/images/smilies/yahoo/109.gif آماتورم هستم در این زمینه http://forum.soft98.ir/images/smilies/yahoo/109.gif
سلام.
عزیز همونطور که آقا مصطفی فرمودند این عددها تجاری هستند.
زیاد هودتون رو درگیر این عدد ها نفرمایید.
نیازتون رو اعلام کنید تا بشه درست راهنمایی کرد.
اگر به زوم بالا نیاز دارید که بله.همینطور که خودتون فرمودید 150-600 رنج بالاتری در کراپ بهتون میده.
اگر هم برای افزایش اطلاعات میپرسید مبانی اولیه رو تو همین فروم بخونید موضوع روشن خواهد شد.
پیشنهاد می کنم فعلا 105-18 رو بفروشید و یک 200-18 VR II تهیه کنید.
اگر امکانش رو دارید فعلا 300-70 رو نگه دارید و در فرصت مناسب یک 600-150 کارکرده تهیه کنید.
در غیر این صورت فروش هر دو لنز زمینه خرید یک لنز همه کاره بسیار عالی 200-18 نیکون را برای شما فراهم خواهد کرد.
مشکل شما دقیقا مشابه مشکل یکی از دوستان بنده بود که لنز 55-18 و 55-200 داشت و بافروششون یک 200-18 خرید.
ولی منطقی ترین پیشنهاد بنظر بنده همون چیزی هست که عرض کردم فروش 105-18 و خرید یک 200-18 تایپ 2 و بعد، فروش 300-70 و خرید یک لنز نو و یا کارکرده تمیز 600-150
ارادتمند
از نظر منطقی بله
از نظر عددی خیر!
منطقی بخواهیم در نظر بگیریم کاملا درسته! شما لنزتون یک لنز 2000 میلیمتری نیست! که اگر بود ابعاد دهانه اون معادل یک تلسکوپ 14 اینچی می شد! یعنی حدود 35 سانتیمتر یا حتی بیشتر
اما از نظر عددی درسته.
در دوربین های دیجیتال حرفه ای فاکتوری وجود داره به نام کراپ که بدلیل کوچکتر بودن ابعاد سنسور نسبت به ابعاد یک نگاتیو 35 میلیمتری در نظر گرفته شده.
این فاکتور برای بادی های DSLR متوسط نیکون و کنون حدود 1.5 و 1.6 هست.
برای بادیهای حرفه ای که به فول فریم معروف هستند 1 هست
برای بادیهایی مثل بدنه شما این فاکتور رقش خیلی زیاده و اگر این عکس را در انتهای فاصله کانونی گرفته باشید قاعدتا باید نزدیک 5 باشه
عدد کراپ هرچقدر بزرگتر بشه نشان دهنده کوچک بودن سایز سنسور و در نتیجه کم شدن میزان نور دریافتی و کاهش کیفیت در مدلهای برابر خواهد شد.
بنابراین
بادی شما لنزی با 357 میلیتر داره ولی تصویری که ثبت می کنه بدلیل وجود کراپ به عدد 2000 میلیمتر نزدیک خواهد شد.
اگر روی بادی شما لنز 600-150 بسته می شد بزرگنمایی نهایی به عدد 3000 میلیمتر می رسید ولی ابعاد لنز بسیار بزرگتر می شد.
ارادتمند
Tamron 24-70 f2.8 یا Canon EFS 15-85 f3.5
سلام:
در حال حاضر از دوربین 7D با لنز 15-85 استفاده میکنم. در اینکه این لنز لنز همه کاره خوبی هست تردیدی نیست اما در بعض موارد برای رسیدن به شارپنس بالاتر و کنترل نویز در شرایط نوری کم, (البته این دو شرایط مکانی متفاوتی دارند) که عملا باعث میشود در شرایط کم نور با لنز 85-15 نتوان با ایزو قابل قبول ثبت مناسبی داشت تصمیم گرفته ام تامرون 70-24 f 2.8 را جایگزین 85-15 با f 3.5 نمایم.
سوال از دوستان محترم این است که کسانی که از تامرون 70-24 روی 7D استفاده نموده اند آیا خروجی بهتری نسبت به 85-15 بدست آورده اند یا این تغییر ارزش هزینه تازه برای این لنز را ندارد.
البته بنده نیم نگاهی هم به آینده دارم که بعد ها از این لنز روی فول فریم استفاده کنم ولی استفاده از آن روی 7D را در اولویت قرار داده ام.
پیشاپیش از راهنمای و اظهار نظر دوستان محترم سپاسگزارم.
درود
این لنز لنز بسیار با ارزشیه
اما بر اساس تست یکی از دوستان روی فول فریم کیفیت بسیار بهتری نسبت به کراپ داشته! ایشان 5D MII و 7D داشتند. البته بنده تایید میکتم و نه رد!
اگر شما هم قصد خرید فول فریم در آینده نزدیک را دارید بدون شک چیزی کم از 85-15 (البته بجز واید بودن این لنز) نباید داشته باشه که هیچ، قطعا وجود F/2.8 در کنار اپتیک خوبش وضعیت بهتری از 85-15 برای شما فراهم خواهد کرد.
ارادتمند
درود
از دوستان کسی هست سابقه کار با لنزهای 50-17 و 35-18 سیگما را داشته باشه؟
ارادتمند
بین این دو لنز که طبق تمام رویو ها کفه به سمت 50-17 سنگینی می کنه
از نظر کیفیت ساخت و جنس بدنه، کیفیت اپتیک و کلا حسی که ازش داشتید چه نظری دارید؟
ای کاش کسی از دوستان بود که با 35-18 هم کار کرده بود! بین این دو لنز باید انتخابی داشته باشم.
قبلا سابقه کار با تامرون 50-17 بدون لرزشگیر رو داشتم که بسیار حس خوبی بود. ولی متاسفانه مشکل پیدا کرده و لوازمش هم دیگه ظاهرا گیر نمیاد!
ارادتمند
بله.مطمئنا 17-50 لنز به مراتب متفاوت تری نسبت به 18-50 بود اما باز هم در عمل تفاوت ها بسیار چشمگیر نبود.من هر دوی این دولنز رو به 15-85 که کیت 7دی بود و از اون هم استفاده کرده بودم ترجیح میدم.
اما درباره 18-35 که اگر منظورتون این لنز باشه
https://www.bhphotovideo.com/c/produ..._8_dc_hsm.html
که چون لنز جدیدتری هست و رویو های خیلی خوبی هم ازش دیده شده زیاد قابل مقایسه با 17-50 نیست.از هر نظر لنز ارزشمندتری نسبت به 17-50 ست و به نظر یک لنز ماندگار در تجهیزات هر عکاسی میتونه باشه.
البته ما که داریم درس پس میدیم و جسارت نمیکنیم در مقابل شما که بخواییم نظر بدیم و فقط من باب تجربه استفاده نظرم رو گفتم.
بله موافقم
از همه نظر (البته بجز کیفیت بدنه، سیستم فوکوس و لوازم یدکی در موارد احتمالی) بسیار از 85-15 با ارزشتر خواهد بود! بخصوص بعنوان یک لنز همه کاره و همراه.
دقیقا مشکل بنده در همینهنقل قول:
https://www.bhphotovideo.com/c/produ..._8_dc_hsm.html
که چون لنز جدیدتری هست و رویو های خیلی خوبی هم ازش دیده شده زیاد قابل مقایسه با 17-50 نیست.از هر نظر لنز ارزشمندتری نسبت به 17-50 ست و به نظر یک لنز ماندگار در تجهیزات هر عکاسی میتونه باشه.
یک لنز جدید با رنج زوم کمتر (که البته بدون شک موجب افزایش عمرش خواهد بود) در برابر پوشش فوکال بیشتر!
ولی بیشتر دلم می خواست تجربه شخصی افراد رو ببینم چی بوده
اختیار دارید! تجربه خیلی با ارزشه. مزیت فروم هم اینه که همه در کنار هم چیزهایی یاد بگیرند! نه اینکه یکی مثل من بی سواد بخاطر سابقه بیشتر دچار غرور بشم و از هیچ کس مشورت نگیرم.نقل قول:
البته ما که داریم درس پس میدیم و جسارت نمیکنیم در مقابل شما که بخواییم نظر بدیم و فقط من باب تجربه استفاده نظرم رو گفتم.
ارادتمند
اساتید یه لنز ارزان قیمت تا نهایت بودجه ۱۵۰۰
در حد لنز ۱۵-۸۵ که شارپنس بالایی داشته باشه چی پیشنهاد میکنید
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام
کسی میدونه لنز LAOWA 12mm F2.8 Zero-D آیا وارد کشور شده یا خیر؟ اصلا چرا تاپیکی برای این لنز وجود نداره که راجبش بحث بشه
و اگر کسی بخواد این لنز رو تهیه کنید در خارج از کشور ، کدوم کشور این لنز موجوده و میشه به قیمت خوب تهیه کنیم
Sent from my E6833 using Tapatalk
دوستان به من پیشنهاد لنز LAOWA 15MM شده
قیمتش چند حدودا
کاربرد اصلی این لنز چیه
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
شارپنس این لنز در حد 15-85 هست؟
میتونه جایگزین 15-85 بشه؟
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
منظورتون این لنز هست؟
فروشگاه پیکسل - Sigma 17-70mm f/2.8-4 DC Macro OS HSM Contemporary ...
یعنی شارپنس بالایی نسبت به 15-85 داره؟
دوستان برای کانون d5300 کدوم یکی از لنز هارو پیشنهتد می کنید و چرا؟
من با afp کار کردم لنز بسیار شارپیه البته ۵۵_۱۸
کاربران تازهوارد گرامی،
برای پرسشهای خود از تاپیکهای موجود مرتبط استفادهکنید و از بازکردن تاپیکهای موازی خودداری فرمایید.
تاپیکهای موازی ادغامخواهندشد.
درود
چه اصراری به استفاده از لنزی این سبکی دارید؟
اگر بنا به انتخاب بین 70-17 و 85-15 باشه، بنظرم اولویت با کنون 85-15 خواهد بود!!
هم از نظر کیفیت تصویر و هم کیفیت ساخت جایگاه بهتری نسبت به سیگما داشته. حالا اگر در سال جدید به روز هم بشود که دیگه بسیار عالی خواهد شد.
اما شما به لنزهایی مثل 50-17 سیگما و 55-17 کنون با دیافراگم فیکس F/2.8 هم می توانید نگاهی داشته باشید!
این ها از نظر شارپنس قابل مقایسه با لنزهایی مورد نظر شما نیستند!
ارادتمند
منظورم بین afp و vr2 بود. لنز 18-55
سلام
یک لنز با جزئیات زیر برای D5300 میخواستم:
حداکثر بتونه 40 متر رو زوم کنه ، عکسی که گرفته میشه شارپنسش عالی باشه (بتونه با تمام جزئیات و بشه یک عکس کاملاً شارپ تهیه نمود)
اگه براتون مقدوره پیشنهادی که میدین یکی برای بودجه 1 تومن بگین و یکی هم برای 1.5
راستی خود دوربین یه لنز 18-55 موجود داره.
تشکر/
38 ساعت منتظر موندم کسی نیست مرا یاری کند ؟ :-(
سلام دوست عزیز
یه خواهشی از شما دارم ، اینکه در مورد اصطلاحاتی مثل زوم و فاصله کانونی کمی در اینترنت مطالعه بفرمایید.
اینکه میفرمایید زوم را بیاریم رو ۲۰ متر یعنی چه.... یعنی دانش و مطالعه شما کم است.
کمی (البته کمی بیشتر از کمی ) نیاز به مطالعه و افزایش دانش تان دارید.
از دوستان نیز توقع نداشته باشید در یکی دو جمله مطلب را براتون روشن کنند نیاز به توضیحات کاملتری هست. (از مقالات همین سایت وزین عکاسی و دیگر سایتها بهره لازم را ببرید)
ببخشید رُک صحبت کردم
سلام آقای نوری
بله درست می فرمائید ، خب قبلاً اونطوری سوال کرده بودم دوستی جواب دادن که اون اعداد بیشتر تجاری هستند! بگم فرض فلان برابر زوم میگن باز تجاریه ، میگم فلان ام ام میگن باز تجاریه اون اعداد :|
خودم قصداً اینطوری گفتم تا ملموس تر باشه و بشه به درستی راهنمایی کرد
اینجا هم تاپیک راهنمایی هست برا افراد نوبی مثل من ، تا از فرادی همچون شما که دانشتون بیشتره کمک بگیرم نه اینکه کاربر رو شوت کنین به تاپیک دیگه!
ممنون میشم یه لنز با زوم اپتیک 10 برابر یا 15 برابر بهم معرفی کنین که قابلیت ثبت جزئیات بیشتری داشته باشه و شارپنسش عالی باشه
صرفاً برا یه کار نمیخوام ، لنزی تقریباً همه کاره باشه هم پرتره ، هم عکاسی از مناظر شهری و یا نمای یک ساختمان!
پیشاپیش ممنون ♥
برای DSLR لنزهای زومی که مد نظر شماست ، میشود 600-150 تامرون یا 600-150 سیگما رو پیشنهادکرد :
http://forum.akkasee.com/f108/t19750.html
http://forum.akkasee.com/f59/t20735.html
اطلاعات رو مطالعه کنید و بر مبنای بودجه و نیاز خود تصمیم بگیرید .
پیشنهاد های لنزهای سوپر تله فوتو که دوستان دادند برای چه منظوری است؟ متوجه نمی شوم.... بر اساس متر پیشنهاد داده اید؟
بهترین انتخاب برای کاربر تازه کار یک لنز مکمل برای 18-55 هست. لنزی همچون 55-200 یا 70-300 برای نیکون و یا 55-250 برای کنون.
تشکر دوست عزیز
همونطور که در پست های قبلی اشاره کردم من یه لنز 18-55 دارم پس برای مکمل کردن این لنز میتونم 55 -200 و یا 55 یا 70 -300 انتخاب کنم
اما اون لنزهایی که پیشنهاد شده واسم برای عکس برداری از سطح ماه خوبه!
لنزهایی که آقای کوروش پیشنهاد دادن فراتر از بودجه ای بود که من گفته بودم یکی بالای 3 تومن اون یکی هم 6 تومن!
خودم نمونه عکس های این لنز ها↓ رو دیدم پسندیدم اما باز میخوام مشاوره بگیرم
به نظر شما کدوم یکی از اینا بهترین انتخاب میتونه باشه ؟
Nikon 55-200mm DX AF-S DX f/4-5.6G ED
Tamron SP 70-300mm f/4-5.6 Di VC USD Lens
Nikkor AF-S 55-300mm f/4.5-5.6G ED VR Lens
Sigma 70-300mm f/4-5.6 APO DG Lens
یا لنزی بهتری از اینا با اون رنج قیمت سراغ دارین ممنون میشم راهنمایی کنین.
دقیقن .
میرسیم به صحبت جناب نوری که به شما توصیهکردن که صحبت از متراژ نکنید !
وقتی شما از چهل متر و بیست متر صحبت میکنید و دقیقن اطلاع درستی ندارید که میخواهید از چی عکس بگیرید ، و فقط متراژ مهمه ، پاسخ شما هم میشود اینها .
جناب نوری به شما دوستانه توصیه کردن که مطالعه کنید و اطلاعات خودتون رو بالا ببرید ، تا نیازهای خودتون رو بهتر بشناسید، اما شما در پاسخ به ایشان میگید که دارید من رو شوت میکنید !
اگر واقعن میخواهید پیشرفتکنید به جای گاردگرفتن در برابر نصیحت و توصیهی درست دیگران، سعیکنید اونها رو به کار بگیرید ...
همین الان هم نیاز به هیچکدوم از اینها نخواهید داشت .
بعدا متوجهخواهید شد که حتی به 300-70 هم نیازی پیدا نخواهیدکرد و یک 140-18 برای شما کافیبوده . و اگر میخواهید مثل عکسی که در تاپیک دیگر قراردادید و میخواهید از سطح ماه عکس بگیرید، با این بودجه برای شما شدنینیست . مگر استفاده از همان دوربینهای سوپرزوم یا لنزهای بیکیفیت زوم ، که نتیجهی کیفی مطلوبی انتظار نداشتهباشید ...
با عرض سلام خدمت دوستان
شاید مقایسه دو لنز در فوکال مختلف و اپرچر مختلف مسخره و خنده دار باشه ... اما درحد یه سوال ساده میخواستم بپرسم که بوکه ی لنز 50 روی 1.8 و بوکه ی لنز 18-140 روی فوکال 140 و اپرچر 5.6 که حداقلش توی اون شرایطه، چگونه مقایسه میشه و بوکه ی کدوم بیشتره؟ (درمورد تفاوت پرسپکتیو و تفاوت های صورت توی فوکال های مختلف و اینکه برای گرفتن بوکه ی خوب با 140 باید خیلی از سوژه دور بشم آگاهم، اینجا فقط منظورم بوکست)
من تقریبا برای خرید یه 50mm کارکرده مطمئن بودم و در شرف خرید بودم که فکر کردم که اگه بوکه ی 140 درحد اون باشه و با توجه به همه کارگی 18-140 شاید برام متاسب تر باشه
و البته اینو هم بگم که من همیشه توی روز و نور مناسب عکاسی میکنمو نورگیری بیشتر 50mm به کارم نمیاد و عملا فقط بوکش برام مهمه
بازهم میگم که قاعدتا این مقایسه اصلا غلط و خنده داره اما وقتی بودجه تنگ باشه مجبور به همچین مقایسه هایی خواهیم بود :(
با خودم فکر میکنم اگه بتونم بوکه ی 50 رو با چند قدم دور شدن از سوژم با لنز 18-140 بتونم بگیرم، شاید 18-140 برام مناسب تر باشه
با عرض سلام
دوستان بنده یک عدد لنز 50mm f1.8 نیکون G خریداری کردم
آیا دوستان پیشنهاد میکنن برای جلوگیری از کثیف شدن و غیره یک عدد فیلتر UV براش خریداری بکنم یا اتلاف پول هست
آیا خرید فیلتر UV کلا توجیحی داره و توصیه میشه روی این لنز؟ چه تفاوت هایی احساس خواهد شد؟
این فیلتر مد نظرم هست
در خاطردارم که روی دوربین دوستم حس کردم که رنگ های عکساش یکم انگار مرده هستن، و بعد متوجه شدم یه فیلتر UV روشه و برش داشتم ، آیا این فیلترم اینجوریه؟
میترسم 50 تومن رو هزینه کنم و مشکلاتی ایجاد کنه و نتونم استفاده کنم ازش و مجبورشم بذارم کنار
https://www.digikala.com/Product/DKP-143590/
درود بر شما
من شخصا هیچ اعتقادی به استفاده از فیلتر یو وی برای محافظت از لنز ندارم.خصوصا در مورد لنزهایی در این رنج قیمت.مطمئنا هر چقدر فیلتر خوبی خریداری کنید بازهم یک مانع در برابر نور ورودی ایجاد کردید و در مورد فیلترهای ارزان هم که خطاهای مختلف و ...مطرح میشه.
تا نظر بقیه دوستان چی باشه...
محافظت از چی ؟ اگه منظور به خط و خش و افتادن و شکستن اپتیک سطحی لنز هست که این لنز ( 50 ) فرو رفتگی داره و اپتیک داخله وصل کردن فیلتر یو وی برای محافظت به این منظور لازم نیست اگر هم بحث اثر انگشت و این موارد باشه که فرقی نمیکنه چه روی فیلتر باشه چه روی لنز باید تمیز بشن قبل عکاسی پس باز استفاده از فیلتر یو وی لازم نیست
ولی اگر لنزی داشتید که قیمتش چند میلیون بود و اپتیکش هم نزدیک سطح بود و احتمال شکستن و برخورد با موانع ! و این دست موارد بود استفاده از فیلتر محافظ منطقیست
مورد دیگه اینکه یو وی داریم تا یو وی! این یو وی های 20-30 تومنی عموما یو وی هم نیستن!
[QUOTE=Aier;446610]اندر احوالات حال کردن با لنز جدید
شرمنده که هر چهار تا رو در یک پست ارسال میکنم، با ارسال پست های پشت سرهم نمیتونم ارتباط برقرار کنم
مشخصات عکس ها: همه F1.8 لنز 50 میلیمتر و دوربین D3300
سلام میخواستم بدونم لنز رو چند وقته دارینش و شارپنس و بوکه لنز چطوره؟چون من قصد خرید لنز nikkor 50mm f/1.4G رو دارم.اگه کسی راجب لنز 50mm f/1.4G میدونه بگه که ارزش خرید داره؟من الان 85mm f/1.8G دارم و کاملا راضیم
شرمنده که هر چهار تا رو در یک پست ارسال میکنم، با ارسال پست های پشت سرهم نمیتونم ارتباط برقرار کنم
سلام میخواستم بدونم لنز رو چند وقته دارینش و شارپنس و بوکه لنز چطوره؟چون من قصد خرید لنز nikkor 50mm f/1.4G رو دارم.اگه کسی راجب لنز 50mm f/1.4G میدونه بگه که ارزش خرید داره؟من الان 85mm f/1.8G دارم و کاملا راضیم
دوست من تو تاپیک راهنمایی برای خرید لنز باید این سوال رو میپرسیدین از مدیر درخواست میکنم انتقال بده
واما در پاسخ به شما که من که هنوز یک هفته نشده که این لنز رو دارم و البته من نسخه f1.8 رو دارم
اما طبق راهنمایی اساتید این فروم، لنز 50f1.4 نیکون در تمام f ها از نسخه ی f1.8 شارپنسش کمتره با این وجود به نظر بنده خرید nikkor 50mm f1.8g خیلی منطقی تره چرا که هم ارزون تره هم شارپ تره و هم فوکسش سریع تره
اما شما که 85 رو داری دیگه 50 برای چی؟ 50 برای کسایی مثل منه که توان خرید 85 روبا قیمت 1600 ندارن و فقط با 750 تومن یه لنز پرتره میخوان (البته روی سنسور کراپ)
35mm فکر میکنم در کنار 85mm منطقی تر باشه، حالا باز اساتید نظر کامل تری بهتون خواهند داد
البته دو لنز سیگما 18-35 و 50-100 که قیمتشون سه میلیونه شارپنسشون از لنز های پرایم هم بیشتره که به نظرم خرید یکی ازونا منطقی تر از خرید دوتا لنز پرایم باشه! دیگه دردسر تعویض لنز هم نداریم!