خب تا اینجا كه تاییدحرف من بود
چون منم گفتم اون قدیم كه این لنزای با كیفیت نبود عكاسا با همون لنزای به اصطلاح دوستان بی كیفیت عكسای خوبی گرفتن و الان موجوده
اینجا هم باید بگم كه سوتفاهم شد
چون من كه منظورم 55-200 سیگما نبود
من منظورم 55-200 كانن یو اس ام تو بود
شاید دوست دیگه ای منظورش این لنز بوده
چون من اصلا به این لنز فكر نكرده بودم چون اصلا این لنز رو ندیده بودم
و بعد از گفتن شما رفتم دیدم و عكسا و ریوییوشم دیدم
ولی جالب نبود
من در مورد 55-200 كانن پرسیدم كه یكی از دوستان بهم جواب داد و خیالمو راحت كرد
اینكه شما می فرمایید در تصمیم گیری خودتون مختارید یه كم بوی خشونت و عصبانیت میاد ازش
بابا چرا عصبانی و ناراحت می شید
اصلا این فروم ها كارشون و مبنای شكل گیریشون اینه كه بچه ها بیان با هم صحبت كتتد تبادل نظر كنند مشورت كنند و به یك نتیجه خوب برسن
ماها مسلمونیم
اسلام میگه و امرهم شوری بینهم
مشورت رو برای همین گذاشتن دیگه تا افراد از تجربه دیگران استفاده كنند و بی گدار به آب نزنند دیگه
وگر نه كه ما اصلا به این سایت نمیومدیم تا از صحبتای بچه ها استفاده كنیم
فوری می رفتیم یه چیزی می خریدیم و ضرر هم می كردیم و پشیمون هم می شدیم وخودمونو سرزنش می كردیم كه وقتی یك همچین جایی هست چرا ازش استفاده نكردیم
حالا هم خوشحالیم كه همه دوستان بی تكلف و بدون هیچ چشم داشتی نظراتشون رو بیان می كنند
البته صحیحش هم همینه میگن هر چیزی زكاتی داره و زكات علم و دانایی نشر و گسترش اون هست كه شما و دیگر دوستان دارید همین كار رو انجام می دید
باور كنید ثواب می كنید و ما تازه واردا كه هیچ اطلاعی نداریم كاملا رایگان از اطلاعات و تجربیات شما استفاده می كنیم
موضوع نهایی اینه كه هر چقدر پول بدی آش می خوری
كسی كه داره میره خوبشو می خره
كسی هم كه نداره نمی تونه بی لنز بمونه كه بالاخره باید یك چیزی بخره و این لنزای پایین قیمت و به قولی بی كیفیت بهترین گزینه براش می تونه باشه
البته بازم بگم كه باید دقت كرد كه این لنزا خیلی هم بی كیفیت نیست چون یه روزی تاپ ترین لنزای بازار بوده و عكاسای زیادی ازش استفاده كردن
حالا به علت پیشرفت تكنولوژی لنزای جدیدو با كیفیت و البته با قیمتهای جدید و بالا اومده كه لنزای قدیمی اخ و پیف شده برای بعضی ها كه مایه دار ترن
به قول معروف نو كه میاد به بازار كهنه میشه دل آزار
در مورد این جملتونم (و مسلما با همین لوازم ارزان قیمت هم میتونید از تواناییهای خودتون استفاده کنید) باید بگم:
دقیقا موضوع همینه و من كاملا با شما موافقم
درسته كه ابزار مهمه ولی بعضی ها با لنزای خیلی عالی هم عكسای خوبی ندارن و برعكسش هم صادقه وقتی عكسای خیلی زیبا و جالب رو می بینیم و متوجه می شیم كه با چه لوازمی تهیه شده و دهنمون باز می مونه
در مجموع بحثای خیلی خوبی توی این سایت عظیم الشان میشه كه واقعا در بین سایت های آموزشی فارسی باید گفت كم نظیر و حتی بی نظیره و در حقیقت باید گفت شان ایرانی اجل از اینهاست و باید سایتهای با این موضوعات و به صورت فارسی بیشتری تولید و ایجاد بشه
دوستان باید بیشتر یاری كنند
بازم ممنون
یا علی مدد