چند وقته که دارم سعی میکنم دوربین ها مو بفروشم و یک دوربین درست حیابی بخرم و باز هم سر دو راهی موندم .
canon 5d یا nikon 300d
چند وقته که دارم سعی میکنم دوربین ها مو بفروشم و یک دوربین درست حیابی بخرم و باز هم سر دو راهی موندم .
canon 5d یا nikon 300d
SONY dvd 803
SONY T9
CANON 400D
FUJIFILM S100FS
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
آقا مهدی جان به سخنان آقای قبادی عزیز گوش فرا بده که حرف حق رو زدند.
من جای شما باشم به 400d دست نمیزنم و پولها رو صرف خرید لنز خوب میکنم.
از امضاي شما معلومه كه در تمام رده ها يك دوربين ديجيتال داريد بنظر من هم زياد مقرون بصرفه نيست كه اين دوربينها رو با قيمت خيلي كمتر بفروشيد و يه دوربين ديگه كه اوونم تا چند ماه ديگه رو بورس هست رو بگيرين . تازه با توجه به اينكه 400d داريد چنانچه قصد خريد نيكون رو داشته باشيد بايد لنزهاتون رو (كه نميدونم چند تاهستند) با ضرر بيشتر رد كنيد بره
سلام مهدی جان
با توجه به اینكه دی 300 هم دوربین خوبی هست اما 5دی كانن با اون سنسور فول فریم چیزه دیگه ای هست . در ضمن یاده هزینه هم باشید. شما برای 5دی یك لنز خوب احتیاج داریدكه اونوقت قیمت خیلی بالاتر از 300d در میاد اگر مشكل مالی ندارید به نظرم 5 دی یك دوربین عالی میتونه باشه گرچه احتمال اینكه برای نمایشگاه فوتوكینا CANON 5D MK II ( یا هر اسمی که بخواد روش بزاره شاید 6D) معرفی بشه هم هست پس اگر میتونید صبر کنید یه کوچولو:::big grin:::
ویرایش توسط nejadi : Tuesday 1 July 2008 در ساعت 20:48
سلام دوستان
از اونجا که من در شهرستان زندگی می کنم میتونم دوربین ها با قیمت بالا تری بفروشم و زیاد ضرر نکنم مثلا 400d رو با فیلتر و رم 2 گیگ و کیف 700 فروختم و t9 رو هم 200 دادم رفت . فقط s100fs فوجی مونده که هنوز فروش نرفته .
در مورد 400d برام خیلی جالبه که با اینکه دوربین عالی هستش ولی تو رده بندی کنون یک دوربین آماتور محسوب میشه . به همین دلیل میخواستم تا مزه واقعی یک دوربین حرفه ای رو بچشم . مزه ای که شاید 2 نومن واسم آب بخوره .
البته من لنز منز کنون هم هیچی ندارم و مساله فروختن لنز های کنون و خرید لنز های نیکور برام مهم نیست
راستی اگه کنون یا نیکون رو پیشنهاد میکنید قیمت یک لنز با رنج حدود 15-150 چقدره ؟
SONY dvd 803
SONY T9
CANON 400D
FUJIFILM S100FS
همش 2 تومن؟؟؟؟!!!!...میخواستم تا مزه واقعی یک دوربین حرفه ای رو بچشم . مزه ای که شاید 2 نومن واسم آب بخوره ...
ویرایش توسط Halalzadeh : Thursday 3 July 2008 در ساعت 00:21