کاوه جان، از پاسخت و وقت گذاشتنت برای آن بسیار ممنونم
من هم فکر می کنم شاید ایجاد تاپیک دیگری برای ادامه بحث مناسب باشد. به عنوان هماهنگ کننده این را می گذارم بر عهده شما تا اگر صلاح دیدید این بحثها را منتقل کنید.
باور کنید بیش از شما علاقه مندم که متقاعد شوم سونی انتخاب خوبی است و سرمایه گذاری خرید لنز بر روی این برند را زودتر شروع کنم بنابراین اگر سوالی می پرسم حقیقتا برای گرفتن پاسخ است و نه خدای نکرده برای بحث و طرفداری بیهوده.
بگذار با مثال صحبت کنیم. اگر کنون بخرم انتخابم برای لنزها این موارد است. (البته با توجه به زمینه کاریم)
حالت اول: (کم پولی) :(
1- یه لنز در رنج نرمال و کیفیت خوب مثل Canon EF-S 17-85mm USM که موتور فوکوس داره- حدود 430 هزار تومان
2- یه لنز ماکرو فیکس مثلا Canon EF 100mm Macro f/2.8 USM (حدود 600 هزارتومان) یا Canon EF 50mm Macro به قیمت حدود 300 هزار تومان یا حتی Sigma 150mm F2.8 APO EX Macro DG/HSM به قیمت حدود 600 هزارتومان
جمعا حدود 700 هزار تا یک میلیون تومان
حالت دوم: (پرپولی)
1- یه اولترا واید عالی مثلا Canon EF-S 10-22mm USM (حدود 700 هزارتومان) با موتور فوکوس (یا شاید هم 10-20 سیگما)
2- یه لنز عالی در رنج متوسط مثلاCanon EF 24-105mm F/4L IS USM که سری ال هست و نیازی به توضیح نداره (حدود 1100)
3- یه لنز تله خوب مثلا 100-400 باز هم سری ال (از اون لنزهایی که خیلی دوست دارمشون حدود یک و نیم میلیون) و البته گزینه ای مثل Canon EF 70-200mm f/2.8L IS USM که باز هم نیازی به توضیح نداره (حدود 1700)
جمعا حدود سه و نیم میلیون تومان
خیلی خوشحال می شم اگر شما برای آلفا توی این دوحالت لنزهای پیشنهادی رو بگی. این جوری بحث بهتر جلو میره.