صفحه 4 از 4 نخستنخست 1 2 3 4
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 35 , از مجموع 35
Like Tree46تشکر

موضوع: sony A200 یا nikon d40

كاربر ويژه QashQai آواتار ها
    تشکر کرده
    5125

پیش فرض پاسخ: sony A200 یا nikon d40

سلام بر شما دوست خوب آقای بهمن آبادی:

یکبار در همین زمینه( سوال شما) صحبتی در این تاپیک شد. شاید مطالب مطرح شده پاسخ سوال شما باشد.(از پست 22 به بعد)

http://www.akkasee.com/forum/showthr...3208#post83208

پ.ن: فکر کنم آف تاپیک شد در صورت رویت جناب بهمن آبادی صلاح میدانید پست جابجا گردد

كاربر جديد Sohrab.wizard آواتار ها
    تشکر کرده
    20

نقل قول نوشته اصلی توسط DELL نمایش پست ها
    بله.
    برای کار روز مره و آماتور 3 نقطه کافی است
    بله
    برای کار روزمره و آماتور اصلا نیازی به دوربین Slr نیست. دوربین های کامپکت 200 هزار تومنی هم برای کار روزمره کافی است.

نقل قول نوشته اصلی توسط DELL نمایش پست ها
    نظرات منطقی و قابل بیان
    منظور از نظر منطقی و قابل ارائه چیه؟؟

نظری که باب طبع همه دوستان باشه؟
    نظری که همه رو راضی کنه؟
    نظری توش از مزیت های هرچند به زعم دوستان جزئی یک دوربین نسبت به دوربین همرده و هم قیمت خودش صحبت نشده باشه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط JiNi نمایش پست ها
    دوست عزیز، دوستان به خوبی به برتری های A200 اشاره کرده اند و شما همه آن برتری ها را موارد جزئی دانسته اید که نمی تواند ملاک انتخاب قرار بگیرد. حالا لطف کرده و جدای این موارد جزئی، شما یک مورد برتری اساسی برای D40 ذکر کنید و اگر دیدید که چنین برتری مهمی وجود ندارد لطف کرده و اجازه بدهید سر جزئیات بحث شود! این اصلاً خوب نیست که در مقام مقایسه صرفاً گفته شود که فلان پارامتر مهم نیست یا تاثیر چندانی ندارد یا...اگر قرار است شما هم در این تصمیم گیری سهمی داشته باشید باید دلایل خود را ذکر کنید نه اینکه فقط برتری های یک دوربین را بی اهمیت جلوه بدهید.
    من فکر کنم جان کلام رو از پست های آقای دل دریافت کردم، مزیت D40 اینه که:
    1- مارک نیکون روش خورده،
    2- اصلا اهمیتی نداره که سونی A200 دوربین جدیدتریه و از تکنولوژی جدیدتری استفاده می کنه، یک دوربین نیکون در هر شرایطی برتر از سونی هستش.
    3- یک آماتور اصلا به 10 مگاپیکسل نیاز نداره، پروسس کردن 10 مگاپیکسل وقت زیادی می گیره (فکر کنم منظورشون از نظر منطقی و قابل بیان این بوده)
    4- نقطه فوکوس بیشتر کاربرد چندانی نداره

خداییش شما فهمیدی که برتری نیکون D40 کجا بود؟!؟

واقعا اگه به جای کوبیدن نظرات غیر منطقی و غیر قابل ارائه من، به چند مورد برتری D40 بجز اینکه ماله یک برند قدیمی تره و اسم نیکون روش حک شده آورده می شد، شاید منم قانع می شدم. ولی حیف که به جای این کار فقط از اینکه امکانات بیشتر دوربین A200 غیر ضروری هستند صحبت می شه.

درسته که اسم سونی تازه چند سالیه که توی دنیای dslrها شنیده می شه، ولی پشت سرش سابقه بسیار خوب مینولتا رو داره که سال ها slr و dslr ساخته.

تفاوت قیمت لنزها، فلاشها و ... بین سونی و برندهای مطرح دیگه آنچنان نیست که آدم صرفا به خاطر اینکه یه دوربین از کنون یا نیکون داشته باشه، امکانات خوب و قیمت مناسب سونی alpha200 رو مد نظر قرار نده.

من منتظرم که دوربین فول فریم سونی به بازار بیاد، ببینم که اونموقع نظر دوستان راجع به این برند و دوربین ها و امکاناتش چه تغییری می کنه.

هنوزم منتظرم یکی برتری های محسوس D40 رو که به خاطرش بشه از خیر A200 گذشت اینجا بیان کنه.

با تشکر از همه.
    Sony alpha200 - 18-70 Lens

كاربر بسیار فعال Amir Tavakoli آواتار ها
    تشکر کرده
    7229

دوست عزیز لطفا یکمی آرام تر
    اون بنده خدایی که این تاپیک رو زده ، هدفش این بوده که از اطلاعات دیگران استفاده کنه و با پولی که پس انداز کرده ، دوربین خوبی بخره.
    نه اینکه شاهد کل کل کردنهای ما باشه و بدتر گیج بشه.
    در مورد نقاط فوکوس منم با نظر آقای توسلی (DELL) موافقم. با وجودیکه دوربین قبلیم 9 نقطه فوکوس داشت و دوربین الانم 3 نقطه فوکوس داره ، کمبودی نسبت به قبل حس نکردم و همیشه از نقطه مرکزی استفاده کردم. اگه سوژه در اطراف هم بوده باشه خیلی راحت با کلید 4 جهته میشه نقطه فوکوسهای چپ و راست رو انتخاب کرد. در ضمن قفل فوکوس هم برای همین مواقع هست.
    البته منظورم این نبود که 9 نقطه فوکوس چیز بدیه!!!

دوست عزیز خیال نکن که من از d40 طرفداری میکنم. اگه پست سوم این تاپیک رو خونده باشید ، نوشته بودم که بدنه A200 از D40 سرتره.
    ولی همه چیز یعنی بدنه؟؟؟؟
    کسی که dslr میخره باید بفکر لنز و فلش و ... هم باشه.
    باید بفکر خرابی شارژر و باتری و ..... هم باشه.
    بنظر شما چند مغازه هستن که لوازم دوربینهای سری آلفا رو دارن؟؟؟
    آیا تمام افراد این فروم در تهران زندگی میکنن و به نمایندگی ها دسترسی دارن؟؟؟
    آیا نمایندگی ها مسئولیتی در برابر مشتری حس میکنن و لنزها و لوازم مورد نیاز رو دارن؟؟؟؟
    نه دوست عزیز.
    پس آدم مجبوره که نکته های زیادی رو در نظر بگیره و بعدا خریدش رو انجام بده.
    خیلی از لنزها و لوازم جانبی دو برند قدیمی کانن و نیکون هم در شهرستانها پیدا نمیشه. چه برسه به لوازم دوربینهای سونی که تازه اومده.
    پست شماره 44 این تاپیک رو هم بخونید ، بدک نیست:
    کد:
    http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=2740
    دوست عزیز چند روز قبل به سراغ نمایندگی نیکونگرش در شیراز رفتم. باور نمیکنی اگه بگم ریموت d60 که با d40 و d40x و d80 یکی هست رو نداشت و گفت که گیر نمیاد!!!!
    سراغ لنز 300-70 و 200 -55 رو گرفتم.
    ولی بهم جواب داد که ما فقط سفارش میگیریم!!!! شما باید بری مشخصات و عکس لنز رو تو اینترنت پیدا کنی و اگه خواستی سفارش بدی و پولشو پرداخت کنی تا برات بیارم!!!!!
    چند تا مغازه دیگه هم رفتم که حال و روزشون بهتر از نمایندگی نبود.
    JiNi تشکر می‌کند.

كاربر همراه
    تشکر کرده
    112

من فکر می کنم مهمترین مساله همان است که فرهادخان هم به آن اشاره کرده اند یعنی لنزها. من خودم اگر امروز قصد خرید داشته باشم اول لنزهایم را انتخاب می کنم و بعد سعی می کنم بهترین بدنه را انتخاب کنم.

اما امیرجان فکر نمی کنم تصور شما از سونی و خدمات و قطعات آن صحیح باشد. من خودم دل پری از سونی خاورمیانه دارم اما معنایش این نیست که مثلاً کنون و نیکون و وارد کنندگان و فروشندگان آنها(در ایران) بهتر هستند. دست کم سونی نمایندگی در هر استان دارد که در بدترین حالت از شما سفارش می گیرد و چند روز بعد قطعه مورد نیاز را تحویلتان می دهند اما در مورد برندهای دیگر چون نمایندگی درست و حسابی وجود ندارد وضع متفاوت است و ممکن است اصلاً موفق به خرید چیزی که دنبال آن هستید نشوید. در واقع از این جهت من فکر نمی کنم نیکون مزیتی داشته باشد...
    heiran تشکر می‌کند.
    آرش

Java Intelligent Network Infrastructure

كاربر همراه raffi آواتار ها
    تشکر کرده
    1142

با سلام به عزیزان
    بنده تمامی پستها رو خوندم و استفاده بردم البته بعضی از دوستان خیلی احساسی برخورد کردند و خوب کار را کمی
    دشوارمی کند البته بنده با این دو دوربین کار کرده ام با a200 کمتر در حد یک هفته و تجروبیاتی هم با کنون 400 و 350
    هم داشته ام باید عرض کنم که در این رنج entry level امکان ندارد که یک مدل را برتر از مدلهای دیگه به طور محض بدونیم و تقریبا 95% خروجی های مشابه دارند و عملکرد بدنه ها یکی است (البته نظر شخصی بنده از تجربیات شخصی)و برتری را در این رنج لنزها به وجود می اورند.
    در خصوص a200 باید بگم که هند گریپش با سایز دستهای من که معمولیه خوب بود و ویزور عالی داردکه از نیکون کمتر نیست و شاید در ویزور برتر هم باشه
    در مورد 9 نقطه فکوس به نظر من برتری محسوب می شود ولی عرض کنم که 3 نقطه بودن نیکون ضعف نیست .
    برتری سونی در فکوس فقط در سوژه های متحرک چرا محسوس است در تستی با دوستان از یک خودرو با سرعت 40
    کیلومتر با هم شات زدیم که از هز 10 شات در سونی 6 شات در فکوس عالی و بقیه خارج بود ولی در نیکون 4 شات وضوح عالی بود
    البته در خصوص خروجی عکسها باید عرض کنم که بنده جزئییات نیکون و رنگهارو بیشتر می پسندم البته این مورو کاملا مثل انتخاب رنگ ماشین شخصی است ولی اگر به سایتها هم مراجعه کنید در مورد کیفیت عکسهای d40
    خیلی تعریف کردن و بنظر من هم همینطور است ولی خیلی کم است.
    در مورد 6 مگ بودن هم باید عرض کنم که خودم بالای 5000 سات عکس گرفتم که شاید تا حالا 300-400 تاظاهر شده
    که 6 تا 35*40 بوده ولی باز میگم بوده که برای من هم باعث شک و دو دلی برای انتخاب است و اگر این کوچولو با 8 مگاپیکسل عرضه می شد خیلی حال می داد در کل دوست عزیز شما هر کدام رو انتخاب کنید چیز زیادی از دیگری نه بدست میاری و نه از دست می دی و در این رنج باید بیشتر دنبال لنزها و قیمت آنها باشی البته بدور از احساسی
    شدن زیاد
    Mashhadi Vahid و aseman550 تشکر می‌کنند.

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1 2 3 4