پاسخ: با 15.000.000 چی بخرم ... ؟؟؟
دوستان بالخره ما هم از این سرگردونی (چی بخرم) در اومدیم
40 دی همراه 17-85 رو گرفتم
تا ببینیم چی پیش میاد
مهرداد عزيز
نظر من هم بيشتر روي 40d است.....18-55 بين 30 تا50 تومان قيمت دارد و فكر كردم موقت از 18 اون استفاده كنم...راستي شما از 24-105 راضي هستي
مرسي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sama01
من از همه دوستان ممنونم.
من سه ماه کامل با 30D عکاسی کردم. البته با دو لنز 70-300 و 18-55 که نیاز به توضیح ندارند.
اصلا راضی نیستم. از نورسنجی گرفته تا wb. لااقل من نتونستم به هیچ شکلی با این دوربین کنار بیام. LCD هم که دیگه در نوع خودم مشکلات داره.
با اجازه دوستان، دیشب، دلم رو به دریا زدم و دوربین خریم. اول میخواستم یه D80 دسته دو سالم بگیرم با لنز 18-200 یا ترکیب 18-70 و 70-300. ولی به دلایلی، در یک اقدام انتحاری! دلم رو به دریا زدم و D80 با گارانتی نیکو.. گرفتم که لنز کیتش هم 18-135 هست.
چند شاتی که طی چند ساعت گذشته و در شرایط مختلف زدم، واقعا رضایت بخش بود. فقط حیف که VR نداره (البته میشه به این موضوع از دید مثبت هم نگاه کرد که کاری به آن ندارم) و دیگر اینکه فعلا از دنیای فوق العاده 200 یا 300mm محرومم.
چند شاتی هم تعمدا با ایزوی بالا گرفتم که نویزش رو تست کنم. نمیدونم چرا از نویزش خوشم اومد.:eek: چارهای نیست. باید خوشم بیاد.!
به قول برخی از عزیزان، گاماس گاماس.
باز هم از تمامی دوستان تشکر میکنم.
اقا مبارکه !
واقعا D80 دوربین ردیفیه...ما رو هم تو حال کردنتون شریک کنید...
جناب سعيد تبريك ميكم و موفق باشيد...به جه قيمتي خريدين؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
BANIPALL
جناب سعيد تبريك ميكم و موفق باشيد...به جه قيمتي خريدين؟
ممنون دوست عزیز
canon 40d با 85-17 با كیف و مموری 2گیگ وسه پایه با بیمه وگارانتی 15 ماهه قیمت خرید 1.630
اقا سعید با گارانتی آفومار خریدین؟
درسته که قیمتشو 1,400,000 گذاشته آفومار؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
qavemm
اقا سعید با گارانتی آفومار خریدین؟
درسته که قیمتشو 1,400,000 گذاشته آفومار؟
خیر
با گارانتی نورنگار
قیمت آفومارو نمیدونم میتونی به سایتش مراجعه كنی.
قیمت بدنه در نورنگار 1.150.000 بودش
مبارکه...
قیمتشم خوبه با گارانتی (مخصوصا که با گارانتی افومار 1,400,000 قیمت داشتم 2 هفته پیش)...
منتظر عکس های زیبا از شما هستیم
1 فایل پیوست
من امروز دم غروب رفتم بیرون تا اولین عکسهام رو با این دوربین بگیرم.
این عکس هم عصارهی عکاسهایی که گرفتمه. یه ویرایش سریع هم انجام دادم و نتیجه این شد که میبینید.
من که از دوربین خیلی راضیم.
درود
از همه دوستان ممنونم كه اطلاعات خودشون رو دریغ نمی كنند.
همچنین تبریك می گم به جناب سید مصطفی آهنگرها و اقا سعید
برای اینكه بلاخره تونستند تصمیم بگیرند
من هم تقریبا همین مقدار بودجه رو برای خرید در نظر دارم و تا قبل از عید ترجیح می دم خرید كنم و متاسفانه بین همین دو مدل سرگردونم
نیكون دی 80 و كنون 40 دی در ضمن الفا 700 روهم به خاطر رنگهای طبیعی و داشتن لرزش گیر بهشون اضافه كنید در صورتیكه با مشاهده نمونه های تصویری بسیار از رنگ های عكس هایی كه با دوربین های المپیوس و پنتاكس گرفته شده لذت می برم
با این حل فكر نمی كنم بعد از خرید دوربین و تجهیزات با این مبلغ تا 3 ماه بتونم برای خرید لنز های جانبی اقدام كنم.
به عكاسی حرفه ای علاقه بسیار دارم و دوربینی كه مدت 7 ساله باهاش كار می كردم نیكون اف ام 10 بوده و جسارتا جایزه بین المللی هم داشتم:::blushing::: . اما الان می خوام با خرید دی اس ال ار وارد دنیای دیجیتال بشم لطفا كمكم كنید.
امیر