-
انتخاب بین 50D و D90
با سلام.
قبل از هز چيز بگم كه يك ماهه تمام فروم ها رو خوندم اما هنوز نتونستم تصيم بگيرم.
براي من كيفيت خود دوربين مهمتره.چون بعدا ميشه لنز بهتر خريد اما دوربين رو به اين راحتي نميشه عوض كرد.
من كارم در /اتليه است و به بزرگ كردن عكسها خيلي اهميت ميدم.ولي در مقابل بحث نويز و ثبت جرئيات هم مهمه.مثلا ثبت دقيق و تفكيك شده تارهاي مو.
در كل كيفيت عكس مهمترين مسئله است . جنس دوربين ،شاتر،دافراگم،فيلم برداري،يا هر چيز ديگه اي اصلا برام مهم نيست.
در نمومه عكسها شارپي خاصي روي d90 ديدم.آيا اين مزيت d90 است؟
با در بعضي عكسها 50d سايه هايي در لبه ها ايجاد كرده بود با اينكه جزئياتي مثل برگهاي درخت را نشان نميداد.
اما به هر حال 15 مگاپيگسل براي بزرگ كردن عكس مزيت خوبي است.
دوستان منتظر نظر شما هستم.
-
پاسخ: انتخاب بین 50D or D90
هردو دوربین مناسب هستند، اما در این محدوده قیمت و برای استودیو من 40D را به هردوی اینها ترجیح میدهم.
شما در استودیو به پرفرمانس عالی ایزوی بالای D90 نیازی ندارید. (از طرفی دو دوربین دیگر هم در این زمینه خوب هستند)
از طرفی، با 50D در دیافراگمهای 8 و بستهتر (در استودیو بین 8 و 11 و گاهاً 16 گذر خواهید داشت) ممکن است با دیفراکشن دست و پنجه نرم کنید. با کم کردن رزولوشن (کاهش سایز عکس) این مشکل قابل پوشش است.
خوب من اگر بخواهم انتخاب کنم، 40D را که ارزانتر است میخرم (چون رزولوشن بالای 50D عملاً جز ایجاد مشکل کار با فایلهای بزرگتر ممکن است مزیت خاصی نداشته باشد) و یک لنز خوب مثل 105-24 تهیه میکنم.
اما اگر نمیخواهید لنز گرون بخرید،D90 انتخاب من خواهد بود چون نیکون لنزهای عالی و ارزانی مثل 105-18 برای استودیو دارد.
در مورد جزئیات و شارپنس، نگرانی خاصی در مورد هیچ یک از دوربینها وجود ندارد و همه عالی هستند.
در مورد 50D و بحثی که شد، صحبت بنده را به این معنی نگیرید که مشکل خاصی وجود دارد، تنها منظورم این است که شاید رزولوشن و قیمت بالاتر آن لزوماً و آنچنان که باید مزیت خاصی ایجاد نکند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_P
با سلام.
قبل از هز چيز بگم كه يك ماهه تمام فروم ها رو خوندم اما هنوز نتونستم تصيم بگيرم.
براي من كيفيت خود دوربين مهمتره.چون بعدا ميشه لنز بهتر خريد اما دوربين رو به اين راحتي نميشه عوض كرد.
من كارم در /اتليه است و به بزرگ كردن عكسها خيلي اهميت ميدم.ولي در مقابل بحث نويز و ثبت جرئيات هم مهمه.مثلا ثبت دقيق و تفكيك شده تارهاي مو.
در كل كيفيت عكس مهمترين مسئله است . جنس دوربين ،شاتر،دافراگم،فيلم برداري،يا هر چيز ديگه اي اصلا برام مهم نيست.
در نمومه عكسها شارپي خاصي روي d90 ديدم.آيا اين مزيت d90 است؟
با در بعضي عكسها 50d سايه هايي در لبه ها ايجاد كرده بود با اينكه جزئياتي مثل برگهاي درخت را نشان نميداد.
اما به هر حال 15 مگاپيگسل براي بزرگ كردن عكس مزيت خوبي است.
دوستان منتظر نظر شما هستم.
علیرضا جان سلام .
اول از همه باید این مسئله رو مشخص کنی که منظورت از بزرگتر کردن عکس چیه؟ آیا میخوای ابعاد چاپ رو بزرگ کنی یا اینکه صرفا میخوای که توی فوشاپ روش زوم کنی و به اصطلاح روزنه های روی پوست طرف رو بشماری؟ :biggrin:
برای گرفتن سایز پرینت بزرگ بله 50D خیلی خوبه . من خودم هم همین دوربین رو دارم و ازش کاملا راضی هستم. در مورد اینکه بخوای این دوربین رو انتخاب کنی ، میتونم بهت بگم که انتخاب خیلی خوبیه و مطمئنا از این انتخاب پشیمون نمیشی. جنس بدنه از منیزیوم هستش و خیلی هم خوشدسته . ( این مسئله خیلی مهمه و نمیدونم چرا برات بی اهمیته!! ) اگه دنبال فیلم برداری هم نباشی که دیگه مسلمه که میتونی اونو انتخاب کنی . بهت توصیه میکنم قبل از اینکه بخوای اقدام به خرید کنی ، حتما با یکی از بچه های همین فروم از نزدیک دوربین رو ببین و چندتا شات باهاش بزن، بعدا برو سراغ خریدش . فقط یه چیزی باید بگم و اونم اینکه برای یاد گرفتن کار با هر کدوم از این دوربینها خیلی باید وقت بزاری و حسابی با مطالعه پیش بری.
یه چیز دیگه هم اضافه کنم و اون اینکه منم یه مدتی بین این دوتا انتخاب مونده بودم و در نهایت کنون رو انتخاب کردم .:::love2:::
-
فکر نکنم برای کار در اتليه نیازی به بدنه ی منیزیومی باشد.هر دو دوربین در حدی هستند که بتوانند برای شما بی نقص کار کنند.دوستان در فوروم های مختلف که در رابطه با 50دی صحبت شده بود اشاره به این نکته اشاره کرده اند که برای 50دی باید از لنزهایی با کیفیت بالا استفاده شود.
اگر بخواهید اقتصادی تر خرید کنید دی90 گزینه ی بهتری است.
-
سلام دوست عزيز
مقايسه اين دو دوربين براي خريد را من نيز انجام داده بودم كه به انتخاب كنون با رزولوشن بالاتر - عكاسي تا ايزو12800در مقابل 6400 - توان عكاسي با سرعت 8000/1 در مقايسه با 4000/1 نيكون و بدنه محكم تر رسيده ام.
-
سلام
متاسفانه كسي به راهنمايي خيلي حرفه اي امير عزيز توجهي نكرد.
بنده هم تاكيد مي كنم براي آتليه 40D و حتا 30D كاملا مناسبند. اختلاف فاحش قيمت را مي توانيد خرج تجهيزات لازم ديگر بكنيد.
-
به نظر من هم دوربین ارزان تر با لنز بهتر رو بخرید به جایه دوربین گران با لنز بد
در مورد 40 دی و دی 90 منم هم موافقم
در اتلیه نیازی به ایزو 12800 و بدنه آلیازی ندارید
سرمایه خودتونو رویه لنز بذارید به جایه بدنه :)
م
-
سلام.
ممنون از شما كه وقت گذاشتيد.
مسئله اينجاست كه گاهي در آتليه بنا به درخواست مشتري من مجبور ميشم كه فرضا يك عكس تمام قد را كراپ كنم و يك كلوزآپ تحويل بدم (البته ميدونم كه كار درستي نيست اما چه كنم؟) و به همين دليل مسئله مگاپيكسل برام اهميت داره يا وقتي كه بايد يك عكس رو در ابعاد بالاي يك متر چاپ كنم.
مطمئنا اگر به مگاپيكسل فكر نمي كردم در انتخاب d90 شك نميكردم.در مورد 40d ده تگاپيكسل به نظرم يك ريسكه.(در مقابل 12 نيكون يا 15 كنون)
اما از اونجايي كه d90 سنسور بزرگتر و شارپنس بيشتر داره شايد بشه از كم بودن رزولوشن چشم پوشي كرد.
نظر دوستان چيه؟
راستي اگر از دوستان كسي اين دوربين ها رو داره و براش مقدوره يك قرار با هم بزاريم تا در صورت امكان من بتوتم با دوربينشون چند شات بگيرم.اين ميتونه خيلي كمك كنه.
با تشكر از همه دوستان.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_P
سلام.
مسئله اينجاست كه گاهي در آتليه بنا به درخواست مشتري من مجبور ميشم كه فرضا يك عكس تمام قد را كراپ كنم و يك كلوزآپ تحويل بدم (البته ميدونم كه كار درستي نيست اما چه كنم؟) و به همين دليل مسئله مگاپيكسل برام اهميت داره يا وقتي كه بايد يك عكس رو در ابعاد بالاي يك متر چاپ كنم.
مطمئنا اگر به مگاپيكسل فكر نمي كردم در انتخاب d90 شك نميكردم.در مورد 40d ده تگاپيكسل به نظرم يك ريسكه.(در مقابل 12 نيكون يا 15 كنون)
اما از اونجايي كه d90 سنسور بزرگتر و شارپنس بيشتر داره شايد بشه از كم بودن رزولوشن چشم پوشي كرد.
نظر دوستان چيه؟
راستي اگر از دوستان كسي اين دوربين ها رو داره و براش مقدوره يك قرار با هم بزاريم تا در صورت امكان من بتوتم با دوربينشون چند شات بگيرم.اين ميتونه خيلي كمك كنه.
با تشكر از همه دوستان.
خوب رفيق
به نظر من شما قبلا انتخابت رو كردي و فقط مي خواي دلت قرص بشه!
گفتنيها رو اساتيد گفتند...در صورت خريد 50D و نياز به استفاده حداكثر از رزولوشن اون، بايد به لنزهاي خوب و تقريبا عالي فكر كنيد...مي تونيد در اين مورد تحقيق هم بكنيد.
اما موضوعي كه در مورد شارپ تر بودن D90 گفتيد براي من جالب بود! اصولا شارپنس از مشخصات لنزها محسوب مي شه و در دوربينهاي ديجيتال، يك آيتم پردازشي است (تا حد زيادي) كه در دوربينهاي جديد مثل هر سه دوربين مورد بحث، قابل تنظيم است...فقط مقادير پيش فرض اونها با هم متفاوته و باز هم اصولا گرفتن خروجي مناسب براي چاپ بزرگ، كار شماست كه با عكاسي در فرمت Raw خواهد بود.
نمونه عكسهايي كه شما مي بينيد، فرمت Jpeg دارند كه توسط نرم افزار داخلي دوربين قبلا پردازش شده اند.
به هر حال...گفتنيها گفته شده (براي كار در آتليه)
موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_P
سلام.
سلام
والا من عکسهای دی 70 که شش مگاپیکسل هست هم در ابعاد یک متری دیدم که واقعا کیفیت خوبی داشته. البته اگه از لنز مناسب استفاده بشه و دستی به سر و گوش عکس کشیده بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_P
مطمئنا اگر به مگاپيكسل فكر نمي كردم در انتخاب d90 شك نميكردم.در مورد 40d ده مگاپيكسل به نظرم يك ريسكه.(در مقابل 12 نيكون يا 15 كنون)
اتفاقا خرید 40 دی اصلا ریسک نیست. مگه عکاسها تا چند مدت پیش که 50 دی و دی 90 و .... نیومده بود ، عکسهاشون در سایز بزرگ چاپ نمیشد؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_P
نظر دوستان چيه؟
با تشكر از همه دوستان.
رزولوشن دی 90 بهیچ عنوان کم نیست. تفاوت 12 و 15 مگاپیکسل رو در عکس زیر میبینید:
http://www.gigaimage.com/images/96tu...b4gywj5w1n.jpg
شما یه کاری بکن دوست عزیز.
در سایتهایی مثل دپریوو و ایمیج ریسورس ، عکسهایی که با هر دو دوربین از یک صحنه گرفته شده وجود داره. دو تا عکس مشابه (از یک صحنه با ایزوی مشابه) از 50 دی و دی 90 رو دانلود کن. هر دو عکس رو در لایه های جداگانه در فتوشاپ روی هم بذار و مقایسه کن.(از نظر اندازه)
اصلا همون عکس دی 90 رو ریسایز کن و به یک عکس 15 مگاپیکسلی تبدیل کن. بعدش بذار روی یدونه عکس 50 دی و اختلافها رو نگاه کن.
فکر کنم در تصمیم گیریت موثر باشه.
البته به هیچ عنوان قصد ندارم که بگم که تفاوت بین 15 مگاپیکسل و 12 مگاپیکسل وجود نداره.
منظورم اینه که تفاوت ناچیز هست و بهتره این فاکتور رو خیلی مهم نشماریم.
چون چیزهای خیلی مهمتری هم وجود داره.
-
نقل قول:
شما یه کاری بکن دوست عزیز.
در سایتهایی مثل دپریوو و ایمیج ریسورس ، عکسهایی که با هر دو دوربین از یک صحنه گرفته شده وجود داره. دو تا عکس مشابه (از یک صحنه با ایزوی مشابه) از 50 دی و دی 90 رو دانلود کن. هر دو عکس رو در لایه های جداگانه در فتوشاپ روی هم بذار و مقایسه کن.(از نظر اندازه)
اصلا همون عکس دی 90 رو ریسایز کن و به یک عکس 15 مگاپیکسلی تبدیل کن. بعدش بذار روی یدونه عکس 50 دی و اختلافها رو نگاه کن.
فکر کنم در تصمیم گیریت موثر باشه.
البته به هیچ عنوان قصد ندارم که بگم که تفاوت بین 15 مگاپیکسل و 12 مگاپیکسل وجود نداره.
منظورم اینه که تفاوت ناچیز هست و بهتره این فاکتور رو خیلی مهم نشماریم.
چون چیزهای خیلی مهمتری هم وجود داره.
[/QUOTE]
من تقريبا تمام عكسهاي اين سايت ها رو به علاوه سايت هاي ديگه كه اكثرا از همين سايت لينك شده بودند رو مطاله كردم.اما هيچ دو سايتي مثل هم نبود!!! مثلا در يك سايت عكيسهاي d50 در لبه ها سايه هاي زرد داشت اما تو سايت ديگه خيلي هم صاف و بدون ايراد بود!!!
بگذاريد يه جور ديگه به قضيه نگاه كنيم چون شايد اين بحثها در كل سايت خيلي زياد انجام شده : دوستان ؛بدون توضيح و دليل و ... فقط با توجه به بدنه دوربين، شما به كدوم راي ميديد؟canon d50 يا nikon d90 ؟
اين جوري از طريق آماري شايد به يه نتيجه اي برسيم///
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmooood
به نظر من هم دوربین ارزان تر با لنز بهتر رو بخرید به جایه دوربین گران با لنز بد
در مورد 40 دی و دی 90 منم هم موافقم
در اتلیه نیازی به ایزو 12800 و بدنه آلیازی ندارید
سرمایه خودتونو رویه لنز بذارید به جایه بدنه :)
م
من هم با شما موافقم و در ابتداي صحبتم هم همين رو گفتم.براي من فقط كيفيت عكس مهمه در سايز بزرگ - نه ايزو و شاتر و دافراگم و بدنه و سرعت و عكس متوالي و ............
-
واقعیت این است که در فاکتوری به نام کیفیت عکس تفاوتی میان هیچکدام از این دوربینها نیست. یا بهتر است بگویم فاکتوری به نام کیفیت عکس اصلا وجود ندارد بلکه همانطور که دوستان هم گفتند مسایلی مثل شارپنس و بوکه و CA ,.....که بسیار بیشتر به لنز مربوط است.
میماند خروجی دیفالت دوربینها و تفاوتشان با همدیگر که به راحتی میتوان با تغییر کوچکی در تنظیمات خروجی کنون را شبیه نیکون کرد و بر عکس.
میماند مسئله تفاوت در نویز سنسورها که ان هم در درجه اول تفاوت میان نویز دی90 - 40دی و 50دی بسیار کم است و در شرایط اتلیه که میتوان این مسئله را نادیده گرفت.
در این زمان صنعت دوربینهای دیجیتال به چنان پختگی رسیده است که توانایی دوربینها از بسیاری از عکاسان فراتر رفته است.
فکر میکنم همه دوستان موافقند که در عکاسی اتلیه هیچ کس نمیتواند ادعا کند که خروجی هر یک از این دوربینها بدون در نظر گرفتن فاکتور لنز از دیگری بهتر است.
فکر میکنم انچه ذهن بسیاری از ما را اشغال میکند مانند خرید یک اتومبیل از میان اتوموبیلهایی است که یکی با سرعت 250 کیلومتر و دیگری با سرعت 245 کیلومتر میتواند حرکت کند اما حداکثر سرعتی که میتوان در جاده راند 100 کیلومتر در ساعت است.
بدنه فلزی - سرعت یک هشت هزارم - توانایی فیلم برداری - رزولوشن بیشتر و.... همگی خوبند اما باید پولش را بپردازید. والا همه عالم یا 1ds3 یا D3X میخریدند.
پرینت در سایز بزرگ هم باید ببینید حداکثر سایز مورد نیازتان چقدر است و چند درصد عکسهایتان در سایز بسیار بزرگ است. من پرینت خروجی 40دی در سایز 90 در 60 سانتیمتر و با کیفیت بسیار خوب هم دیده ام اما در صورتی که نیاز به 15 مگاپیکسل دارید که پاسخ روشن است.
نکته دیگری که باید اضافه کنم اثر پست پروسس یا اموختن پست پروسس است که اثر ان در کیفیت عکسهایتان بسیار مهم است. اگر سری به وب سایت امیر محبی عزیز بزنید میتوانید ببینید که با یک لنز معمولی و دوربینی مثل دی70 چه عکسهایی میتوان گرفت.
گرچه فرمودید همه مقالات را مطالعه کردید و مطالب انها را میدانید اما بازهم تاکیدم بر اموختن تکنیکها و پست پروسس است که میتواند سهم تفاوتهای میان این دوربینها را بسیار کوچک کند.
-
دوست عزیز من انتخابم 50 دی بود
میتونستم 40 دی یا 30 دی بخرم
یا حتی دی 80
با لنزهای عالی
ولی به این نتیجه رسیدم که واقعا دلم نمیاد یک میلیون تومن پول لنز ال رو بدم ولی از بدنه 600 یا 900 تومنی 40 دی یا 30 دی بهره ببرم
شاید تفکرم کاملا غیر خرفه ای باشه ولی چه کنیم بچه بازاری هستیم دیگه
ترجیح دادم تا پول دستم میاد که لنز عالی میخرم یه بدنه خوب با یه لنز نسبتا خوب داشته باشم
در هر صورت من 50 دی دارم هفته دیگه اگر بخواین میتونیم یه قرار تنظیم کنیم اواسط هفته
موفق باشید
-
نقل قول:
میتونستم 40 دی یا 30 دی بخرم
یا حتی دی 80
با لنزهای عالی
ولی به این نتیجه رسیدم که واقعا دلم نمیاد یک میلیون تومن پول لنز ال رو بدم ولی از بدنه 600 یا 900 تومنی 40 دی یا 30 دی بهره ببرم
شاید تفکرم کاملا غیر خرفه ای باشه ولی چه کنیم بچه بازاری هستیم دیگه
ترجیح دادم تا پول دستم میاد که لنز عالی میخرم یه بدنه خوب با یه لنز نسبتا خوب داشته باشم
من نگران میشم که اگر همه دوستان این فروم چنین ایدهای رو راهنمای خرید خودشون کنن هنگامی که به لنز L و یا چه میدونم گلد رینگشون میرسن ۶۰ دی و ۷۰ دی و یا دی ۴۰۰ و دی ۵۰۰ و اینها هم آمده باشه و تمام این مدت هم با دوربین ۱۵ مگاپیکسلی و لنزهایی که مشکلاتی در ارایه تصویر مناسب به چنین سنسوری هستند عکاسی کنند. حجم فایل بالا از محتویاتی که وجود ندارد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Arash
من نگران میشم که اگر همه دوستان این فروم چنین ایدهای رو راهنمای خرید خودشون کنن هنگامی که به لنز L و یا چه میدونم گلد رینگشون میرسن ۶۰ دی و ۷۰ دی و یا دی ۴۰۰ و دی ۵۰۰ و اینها هم آمده باشه و تمام این مدت هم با دوربین ۱۵ مگاپیکسلی و لنزهایی که مشکلاتی در ارایه تصویر مناسب به چنین سنسوری هستند عکاسی کنند. حجم فایل بالا از محتویاتی که وجود ندارد!
canon 28-135 is EFبنظرتون این لنز مشکل داره در ارایه تصویر و حجم بالایی از بی محتوایی هست "؟
مدل 40 دی حد اقل مال 2 سال پیشه حالا تا 60 دی بیاد 2 سال مونده این دوستمون هم تا 6 ماه دیگه یه لنز با محتوی میخره ولی تا سال دیگه یه دوربین رو دستش نمیمونه که مال 3 یا 5 سال پیش باشه(40 دی و 30 دی)
در ثانی تفاوت 300 تومنی بین 40 دی و 50 دی اونقدر نیست که یه حرفه یا که آتلیه داره نگران اون باشه و بجاش بخواد صرفه حویی کنه ولی لنز میلونی بخره
-
یکی از دوستانم بهترین عکاس شهرستان ساوه است.هنوز هم بهترین و گران قیمت ترین و ... عکاس آنجا است و کسی هم یارای رقابت با ایشان را ندارد!ماشالله کاسبی اش هم خوب است و حداقل 4 تا 5 آلبوم در هفته برای چاپ به تهران می آورد!
اصول ویرایش و پردازش را می داند.
مدت ها است دوربین اش یک SLR Like به نام Sony R1 رحمته الله علیه است!از خروجی هایش می توان ایراد فنی گرفت ( از نگاه یک حرفه ای و نه مردم عادی ! )
حداقل 30 تا 40 برابر پول این دوربین را از آن درآورده است.مدت ها است به او می گوید آپدیت کن بابا این دیگه واسه کار شما جوابگو نیست.حرفه ای نیست!
می گوید ایشالله ماه دیگه.ایشالله دو ماه دیگه!
فعلا که هر ماه 4 تا 5 عروسی دارد ( هر قرارداد هم حدود 1 تا 1.5 میلیون تومان )
چون پردازش می داند.
چون اصول را می داند مشکل اش بسیار بسیار اندک است.
شما اگر پردازش بدانید از یک سنسور 6 مگاپیکسلی یک خروجی 100در70 بگیرید بدون کمترین مشکلی!
این داستان های دو مگاپیکسل و 3 مگاپیکسل بیماری است.درد است!
دوستی که یک بدنه 1500 هزار تومانی می خرد و یک لنز 300 تومانی به آن می بندد در اشتباه است.
خروجی را دوربین شما خلق نمی کند.شما خلق می کنید.
لنز شما کمک می کند برای ثبت بهتر!
یک دو جین عکاس سراغ دارم در آتلیه 40دی دارند و خروجی هایشان معرکه است.
کسی که اولویت را به بدنه بدهد و لنز را بسپارد برای فردا دید و نگاه حرفه ای ندارد.باید دیدتان را عوض کنید.
-
من به صحبت شما به عنوان یک استراتژی خرید نگاه کردم.
بحث خرید این دوستمون رو هم میشه جداگانه پیگیری کرد و در موردش صحبت کرد.
ولی به نظر من ساده ترین کار تعویض بدنه است!
و در زمانه فعلی اشتباه رایج مهم کردن بدنه نسبت به لنز است.
الان خروجی بسیاری از بدنهها بسیار خوب است و اختلافها هم در وضعیت نوری مناسب بسیار بسیار ناچیز.
حالا اگر به وضعیت نوری نا مناسب بریم؟ اختلاف بدنه بهتر؟ با بدنه ضعیفتر چیزی در حد ۵ درصد خواهد بود.
اما با انتخاب لنز بهتر شما میتوانید به اختلافی در حد ۱۰۰ درصد برسید!
اما این انتخابها برای هرکسی میتواند متفاوت باشد.
یعنی استراتژی خرج برای تجهیزات عکاسی برای مدت مشخص آینده و پروژههای عکاسی آینده چیست؟
وزن قابل تحمل برای عکاس چقدر است.
و مسایلی از این قبیل.
اما در پاسخ سوال شما
به نظر من شما با انتخاب لنزی مانند ۲۴-۱۰۵ و دوربینی مانند ۴۰ دی عکسهای بهتری نسبت به ۵۰ دی و ۲۸-۱۳۵ داشتید.
-
دوست دیگری هم دارم که ماشالله او هم در کارش استاد است ( به شهادت بسیاری از اساتید همین فروم )
دو بدنه دارد یک 350 دی و یک 40دی!
یک لنز 24-70 و یک 70-200 ( دیگه اسم اش لو رفت !:::love2:::)
خلاصه دو لنز اش رو هم 2500 ارزش دارند و دو تا دوربین اش رو هم 1 میلیون هم ارزش ندارند!
همیشه 70-200 را به 350 می بندد هم به دلیل سبک تر بودن و هم راحتی حمل و نقل!
عکس ها را که مشتری می خواهد انتخاب کند اغلب همان ها هستند که با 70-200 و کانن350دی ( دوربین 5 سال پیش که دیگر عتیقه است به نظر دوستانlol)
آقا جان وقتی کانن 5دی را مثل باقلوا می خرند ( دوربین 3 سال پیش است!!!! دیگر آشغال است لابد! ) یک لنز خوب ( حدود 1 تا 2 میلیونی ) برایش انتخاب کنید تا 1000 سال دیگر هم 100در70 چاپ کنید مشکلی ندارد ( بنده ضمانت می دهم! )
مگر همین 5 سال پیش با دوربین 6 مگاپیکسلی عکس 100در 70 چاپ نم یشد>
حالا هم با 21 مگاپیکسل و 25 مگاپیکسل همان ابعاد چاپ می کنند.
تو را به خدا نظرات عالمانه ندهید!
-
با سلام
اول از هر چیز از همه دوستان ممنونم که برای جواب وقت میگذارند
و تشکر مخصوص از آقای haj amir.من متاسفانه 10-12 روزی بود که دسسترسی به اینترنت نداشتم.
راهنمایی دوستان در مورد لنز بسیار خوب و به جا بود.اما در مورد اون دوست اهل ساوه و دوربین sony .واقعا من نمیدونم ایشون چه کار میکنند ولی میدونم که دوربین های سونی تا مدل آلفا 100 (خود آلفا 100 هم جزوشه!) برعکس کیبیتی که در فصای باز میدهند در شرایط آتلیه گریه آور هستند.(این رو به استناد تجربه 8 ساله شخصی خودم که با sony 717 شروع کردم و بعد sony 828 و تجربه همکارانم که تعدادشون کم هم نیست میگم).
اما در مورد دوست دیگری که کانون 350 دارند.زمانی که ایشون این بدنه را خریدند آیا جزو بدنه های به روز بازار نبوده؟
به هر حال اکثر دوستان یک یا دو بدنه با تعداد بیشتری لنز دارند . و قاعدتا این لنزها هستند که هر بار بهینه میشوند و حتی از دید بازاری هم هنگام تبدیل یک لنز ضرر خیلی کمتری متحمل میشویم تا تعویض بدنه.تازه عادت به منوال های بدنه و قلق های خاص هر دوربین هم هست.
پس آیا بهتر نیست اول به فکر خرید بدنه ای باشیم که حداقل تا 8-10 سال خیال ما را راحت کند و بعد به فکر تهیه لنز مناسب؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_P
با سلام
اول از هر چیز از همه دوستان ممنونم که برای جواب وقت میگذارند
و تشکر مخصوص از آقای haj amir.من متاسفانه 10-12 روزی بود که دسسترسی به اینترنت نداشتم.
راهنمایی دوستان در مورد لنز بسیار خوب و به جا بود.اما در مورد اون دوست اهل ساوه و دوربین sony .واقعا من نمیدونم ایشون چه کار میکنند ولی میدونم که دوربین های سونی تا مدل آلفا 100 (خود آلفا 100 هم جزوشه!) برعکس کیبیتی که در فصای باز میدهند در شرایط آتلیه گریه آور هستند.(این رو به استناد تجربه 8 ساله شخصی خودم که با sony 717 شروع کردم و بعد sony 828 و تجربه همکارانم که تعدادشون کم هم نیست میگم).
اما در مورد دوست دیگری که کانون 350 دارند.زمانی که ایشون این بدنه را خریدند آیا جزو بدنه های به روز بازار نبوده؟
به هر حال اکثر دوستان یک یا دو بدنه با تعداد بیشتری لنز دارند . و قاعدتا این لنزها هستند که هر بار بهینه میشوند و حتی از دید بازاری هم هنگام تبدیل یک لنز ضرر خیلی کمتری متحمل میشویم تا تعویض بدنه.تازه عادت به منوال های بدنه و قلق های خاص هر دوربین هم هست.
پس آیا بهتر نیست اول به فکر خرید بدنه ای باشیم که حداقل تا 8-10 سال خیال ما را راحت کند و بعد به فکر تهیه لنز مناسب؟
با سلام و عرض پوزش بسيار
هرچند 2 ماه گذشته ولي...
100 درصد مخالف هستم
1- سوني عالي است بخصوص در شرايط آتليه.
2- دقيقا بر عكس اين لنزها هستند كه ميمانند و بدنه ها ميروند.
3- فكر ميكنم بايد ابتدا به خريد لنزها فكر كنيد بعد بدنه.( لنزها را با نوع كاربرد انتخاب كنيد ( در اينجا برند هم مهم ميشود)، بعد بدنه ).
-
كانن 50 دی یا نیكون دی90
دوستان عزیزم من تصمیم گرفتم سونی h50 رو بفروشم و یه slr حسابی بگیرم حالا فکر میکنید کانن 50d بهتره یا نیکون d90 ..در ضمن اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم یگید...راستی کدوم مارک لنزاش ارزون تره:::big grin2:::
-
فکر میکنم در حالت کلی قیمت لنزهای هم رده تو برندهای کنون و نیکون نزدیک به هم باشه و تفاوت محسوسی نداشته باشه!مثلا (البته فکر میکنم)لنزی مثل 18-200 لرزشگیر دار تو هر دو برند حدود 600-700 هزار تومان و لنز 50mm f1.8 در هر دو برند حدود 120 هزار تومان هستش!
ولی تنوع لنز در رنجهای مختلف در دو برند کنون و نیکون فکر میکنم کمی متفاوت باشه!
نیکون در رده لنزهای ارزون،لنزهای متنوع و با کیفیت تری داره
ولی کنون در رده لنزهای تله تنوع بیشتری از لنز رو در محصولاتش داره!
مثلا فقط در سری لنزهای L کنون چهار مدل 70-200 هست که قیمتهاشون از 700 تومان تا 1800 هزار تومان هستش ولی تو این رده نیکون فقط یه مدل 70-200 داره با قیمتی کمتر از دو ملیون!
و یا فلاشهای نیکون از کنون ارزونتر و کاملتر هستن!
فکر میکنم اگر بفرمایید که آیا در آینده قصد گسترش لوازم عکاسی رو دارید و یا نه و به چه نوع از عکاسی علاقه مند هستید بشه بهتر راهنماییتون کرد!
البته فکر میکنم اگر قصد مقایسه 50دی رو با یک دوربین نیکون دارید باید اون رو با دی 300 مقایسه کنید،نه دی 90!
-
مبین عزیز راستش من از دوربینم پول در نمی یارم....اما عاشق عکاسی هستم بعدا هم میتونم پول بزارم ....حالا چی پسشنهاد می کنید راستی d300 رو چی میگی؟ یه 5d mark1 هم بود سالم اونم میگفت 1300
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezab
مبین عزیز راستش من از دوربینم پول در نمی یارم....اما عاشق عکاسی هستم بعدا هم میتونم پول بزارم ....حالا چی پسشنهاد می کنید راستی d300 رو چی میگی؟ یه 5d mark1 هم بود سالم اونم میگفت 1300
تقریبا اکثر دوستانی که اینجا هستند از عکاسی هیچ درآمدی ندارند و فقط برای علاقه شخصی عکاسی رو پیگیری میکنن!
قطعا همه این دوربینها،دوربینهای بسیار خوبی هستند!
قطعا اگه بفرمایید در مجموع چه مقدار و برای چه کاری میخواهید عکاسی کنید بهتر میشه راهنماییتون کرد!
در بین دوربینهایی که نام بردید اگر من بودم به شخصه 5d mki رو میگرفتم!
البته با خرید اون به خاطر نداشتن فلاش سر خود هزینه خرید یه فلاش هم بهتون تحمیل میشه
-
دوست عزيز تا حدود 1500و1600 ميتونم بزارم.اما بايد h50 رو بفروشم بيشترم براي عكاسي از منظره ميخوام ..راستي اين h50 رو چند ميخرن با لنزاي تله و وايد و تمام لوازمش .....حدود 2500 شات زده ..نظرت رو هم درباره d300 نگفتي ... نظرت درباره دست دوم چه؟ ...ببخشيد خيلي سوال شد ....اما چه كار كنم جز به بچه هاي اين سايت رفرنس ديگه اي ندارم:redface:
-
در مورد d 300 که بهتره دوستان نیکونی نظر بدن ولی فکر میکنم این دوربین بین طرفدارن عکاسی از طبیعت به خاطر سرعت بالای عکاسی و سیستم فکوس و تعداد بالای نقاط فکوس طرفداران زیادی داره!
برای عکاسی از منطره فکر میکنم دوربین فول فریم برای شما مناسبتر باشه!چون دیگه سنسور شما کراپ نداره از رنج واید لنز شما کم نمیشه!
دیگه به خرید فلاش هم برای عکاسی از منظره احتیاج ندارید!(البته اگر فلاش نخرید تو عکاسیهای دیگه محدود میشید)
برای لنز هم میتونید یه Canon EF 17-40mm f/4L USM که حدود 800 تومان هست رو بخرید!
این مجموعه یعنی یه دوربین فول فریم و یه لنز L کنون میتونه بهترین نتیجه رو برای شما داشته باشه!ولی هزینه اش از اون چیزی که شما گفتید یه مقدار بیشتر میشه!
و یا اگر نخواستید دوربین دست دوم بخرید میتونید یه 40دی و یا 50 دی با یک 10-22 بخرید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezab
دوست عزيز تا حدود 1500و1600 ميتونم بزارم.اما بايد h50 رو بفروشم بيشترم براي عكاسي از منظره ميخوام ..راستي اين h50 رو چند ميخرن با لنزاي تله و وايد و تمام لوازمش .....حدود 2500 شات زده ..نظرت رو هم درباره d300 نگفتي ... نظرت درباره دست دوم چه؟ ...ببخشيد خيلي سوال شد ....اما چه كار كنم جز به بچه هاي اين سايت رفرنس ديگه اي ندارم:redface:
البته جناب مبین جواب شما رو داد
اما منم یه کوشولو نظر میدم
شما الان میگید میخوام عکس منظره بندازم و دوستان هم لزن های اولترا واید 10 22 رو پیشنهاد دادن
اما شما مطمئن باشید وقتی از اچ 50 به اس ال ار کوچ میکنید این رنج لنز یا یه لنز 17 40 روی فول فریم ارضاتون نمیکنه
نظر شخصی من اینه یه 40 دی یا 50 دی بگیرید با یه لنز 17 85 که رند بازاره و همیشه پوله
بعد از یک مدت خودتون دستتون میاد چه لنزی نیاز دارید اون موقع هم انشا الله میتونید بهتر تصمیم بگیرید و پول بی زبون رو بریزید تو حلقوم دوربین و لنز
البته انتخاب من 50 دی بود
الان بعد از یه سال تازه دارم میفهمم چه لنزایی رو نیاز دارم و دنبال جور کردنشونم البته اگر جیب اجازه بده
موفق باشید
-
شما درست ميفرماييد از 50d هم خوشم آمده ....نظرتون راجب لنز 18-200 چيه ؟ راستي اگه يه دو سه ماهي صبر كنم چقدر قيمت مياد پايين؟ بعد فكر ميكنيد اين h50 رو چند ميتونم بفروشم......
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezab
شما درست ميفرماييد از 50d هم خوشم آمده ....نظرتون راجب لنز 18-200 چيه ؟ راستي اگه يه دو سه ماهي صبر كنم چقدر قيمت مياد پايين؟ بعد فكر ميكنيد اين h50 رو چند ميتونم بفروشم......
50 دی هم دوربین خوبی هست!البته ظاهرا تو این چند روز قیمت جهانیش 100$ بالا رفته!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezab
والا متوجه نشدم از شما منظورتون من بودم یا مسعود آقا
من 18 200 کیت رو خریدم همونجا دادم به دوستم و 28 135 رو برداشتم
دوستم هنوز میگه هر وقت خواستی 28 135 رو رد کنی خودم برمیداردم(انشا الله در صورت پرواز زود هنگام به سمت 24 105)
من با 18 200 کار کردم ولی جدا از رنج عالی چیزی بیشتر از 18 55 با رنج بیشتر پیدا نکردم توش
هرچند به گفتی یکی از دوستان ساختار عدسی خوبی داره اما من باهاش حال نکردم
شما دورین رو به سمت پایین که میگیری خود لنز در میاد
نمیدونم ولی مورد پسند من نبود
28 135 با این قیمتش شاهکاره دهنه 72 سرعت خوب فکوس
بازم اساتید باید نظر بدن:::blushing:::
-
منظورم تاييد فرمايشات هردو عزيزان بود اما من ميخام لنزي رو كه ميخرم رنجش تا ميشه باز باشه چون تا چندوقتي نمي تونم دور لنز بگردم ....خوب بحران اقتصادي جهاني ديگه!! بعدشم بابا اين h50 هم عقده اي شد بگيد بالاخره چند بفروشم خوبهlol
-
من اصلا نمیدونم H50 چی هست که بخوام بگم چند میشه فروختش!:::big grin2:::
ولی در بهترین حالت و اگر سالم باشه میتونید 70% قیمت نوش،اون رو به مصرف کننده بفروشید!
تجربخ شخصی من این هست که در مورد لنز نباید صرفه جویی مالی کرد!
درسته قیمت لنزها برای ماها که نمیخوایم باهاش کار کنیم بسیار بالا هستش!
ولی بعد از یه مدت که با یه لنز معمولی و کار کردیم و یه خورده توقعمون رفت بالا میبینیم که دیگه جواب نمیده و به یه لنز بهتر با کیفیت تر فکر میکنیم و باید لنز قبلی رو با کلی ضرر بفروشیم!
در مورد 18-200 هم فکر میکنم یک لنز با کیفیت معمولی و رنج عالی هستش!
من خودم در موقع خرید اولین لنز بین این لنز و 28-135 مردد بودم ولی آخر به این نتیجه رسیدم که 28-135 رو بخرم!
البته الان هم دارم به فروش 28-135 و خرید یه 70-200 F4 IS و بعد از مدتی TAMRON 17-50 فکر میکنم!
شما میتونید برای شروع کار همون 18-200 رو بخرید و با اون تجربه به دست بیارید و بعد از مدتی اگر راضیتون نمیکرد با توجه به اینکه خیلی لنز گرون قیمتی هم نیست اون رو بفروشید و لنزهای دیگه ای بخرید!
-
دوست عزيز
سلام
من نيز گير انتخاب اين دو دوربين بودم و مابه التفاوت قيمت نيز قابل توجه بود.
تا بالاخره هر دوربين را در يك فرصت در دست گرفتم و تعدادي عكس گرفتم.
سرعت پياپي بالا (5/6 فريم در ثانيه ) و از دست ندادن يك حركت يا نمايش سريع يا ايزو بالا كه واقعاً كمك حال ارزشمند در زمان هاي كم نوري است و اين سري كه در عسلويه بودم در هنگام غروب با فاصله 10 ثانيه با فلاش چند فريم گرفتم وبعد بدون فلاش و با ايزوي 6400 و 12800 چند فريم گرفتم و اگر توضيح داده نشود قبول اينكه با اين فاصله زماني ازيك موضع و محل عكس گرفته شده است سخت مي باشد و با فلاش حالت تاريكي بر محيط حاكم است و بي فلاش هنوز تداعي روز را مي نمايد.
50 دي دوربين فوق العاده اي مي باشد .سرعت فوكوس با لا و بدون خطا است. لرزش گير عالي عمل مي نمايد.
منو ساده و يوزر فرندلي است.
در حالت raw كه يك دنيا امكان براي تصحيحات بعدي در اختيار داريد تا به مشخصات مورد نظر برسيد.
ضمنا لنز 200*18 نيز كمك بزرگي براي تحقق موارد برشمرده مي باشد.
البته كيفيت 15 مگا نيز قابل گذشت نمي باشد و با طيب خاطر خريد مي نماييد.
خيلي ساده در ترديدي كه الان داري من به 50 دي رسيدم ولي شايد در مورد جنابعالي صدق نكند .
به حس خودت در انتخاب برند و دوربين نيز توجه كن و تصميم بگير.
-
سلام
فوکوس و لرزه گیر از خصوصیات لنز میباشد و چندان با بدنه ارتباطی ندارد.البته در دوربین های نیکون موتور در بدنه تعبیه شده که از آن به عنوان یک مزیت این برند یاد میشود چرا که در مواردی از جمله قیمت لنز تاثیر گذار است.اما در برند کنون این گونه نیست.
در مورد فرمت raw نیز این مسئله بستگی به برند ندارد و کلا این وسعت میدان ویرایش به خود فرمت raw مربوط میشود و نه نوع دوربین.
مگا پیکسل نیز مسئله چندان تعیین کننده ای در انتخاب دوزبین نیست.به خصوص در این دو دوربین که اختلاف تنها 3 مگا پیکسل است.و اتفاقا این تراکم بالای پیکسل در دوربین 50دی را عده ای از نقاط ضعف دوربین دانسته اند چرا شما را محتاج به استفاده از لنزهای با کیفیت سری L میسازد و باعث تحمیل هزینه بالایی به شما میشود.
موضوع عکسهایی هم که با فلاش و بی فلاش گرفته شده همگی مربوط به نوع عکاسی شما و تنظیماتی که برای آن عکسها اعمال کردید میشود و در هر دو مدل قابل دستیابی است.
البته من قصد تائید و یا رد کردن مدلی را ندارم.منظور کلی من این است که برای انتخاب مشخصه های جدی تر و تاثیرگذارتری را باید بررسی کرد.
-
من هم موقع خرید بین این دو دوربین گیر کرده بودم بالاخره هم بعد از مدت زیادی 50d کنون رو خریداری کردم و فکر کنم اگه زمان دوباره به عقب برگرده دوباره کنون 50d رو بخرم
اما بنظر من مزیت نیکون نسبت به کنون تعداد لنزهای سری ارزان هستش-و الا در سری لنزهای عالی فکر می کنم کنون هم بهتره و هم قیمتش پایین تره-ولی در لنزهای ارزون نیکون یه 18-200 جدیدتر هم معرفی کرده که بزودی به بازار عرضه میشه
اگه جنس بدنه براتون مهمه 50d ساختار فیزیکی بهتری داره
ولی نیکون دی 90 در ایزوهای بالا نویز کمتری نسبت به 50 دی داره
اما 50 دی کنون مگاپیکسل بالاتری داره و شاید این موضوع برای شما مثل من که کار تبلیغاتی میکنم مهم باشه چون ابعاد عکستون بزرگتر خواهد بود.
اگه عکاسی در شب انجام میدید کنون بطور کلی موفق تر از نیکون بوده
شارپنس نیکون دی 90 بیشتره
سرعت 50دی بالاتره
دی90 فیلمبرداری داره ولی 50دی نداره
و...یه سری تفاوت های این چنینی،
در نهایت فکر می کنم جدای از این موضوعات و بحث ها با توجه به تعلق خاطری که نسبت به یک برند دارید انتخاب کنید. مطمئن باشید پشیمون نمیشین. این دو مدل تفاوتهاشون واقعا نا محسوسه و فراتر از نیازهای ماست. من کسی رو ندیدم که دی90 داشته باشه یا 50دی داشته باشه و ناراضی باشه
-
پاسخ: انتخاب بین 50D و D90
سلام.
... البته 14 بیت 50D در مقابل 12 بیت D90 مسئله ای نیست که هنگام انتخاب مورد توجه کاربر قرار نگیره.
-
تا حالا چقدر از تصویر ۱۴ بیت استفاده کردید؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hesamjm
اما بنظر من مزیت نیکون نسبت به کنون تعداد لنزهای سری ارزان هستش-و الا در سری لنزهای عالی فکر می کنم کنون هم بهتره و هم قیمتش پایین تره-ولی در لنزهای ارزون نیکون یه 18-200 جدیدتر هم معرفی کرده که بزودی به بازار عرضه میشه
.
از چه جنبه اي فكر مي كنين كه بهتر هست؟
-
من تو روز مختلف هر دوی این دوربین ها رو امتحان کردم. البته 50D رو توی فروشگاه(مرکزی آفومار) بود. باطری نداشت و من فقط یه کم دستم گرفتم.
چیزی که به نظرم عجیب بود این بود، که حداقل به دست من 50D+ 18-200 خیلی سبکتر از D90+18-05 بود. در حالی که 50D بدنه منیزیومی داره. نمیدونم لنزهاشون چقدر تفاوت وزن دارتن. ولی با حساب dpreview نیکون باید 150 گرم سبکتر باشه. اما به نظر من با لنزاشون d90 نیکون حداقل 300 گرم سنگینتر بود.
یه جیز جالب و عجیبی هم توی معرفی دوربین نوشته بود این عین جمله بروشور دوربینه:
"ذخیره عکسها روی کارت حافظه CF و حافظه نامحدود خارجی با اتصال USB از طریق WFT-E3"
دوستانی که 50D دارن تا حالا از این امکان "حافظه نامحدود خارجی" استفاده کردن؟چیکار میکنه؟
توی فروشگاه از اونجایی که کاملا از همه جزییات دوربینها مطلع بودن، کمکی نتونستن بکنن. من خودم به این نتیجه رسیدم که یعنی میشه حافظه USB بهش وصل کرد و دوربین مستقیما رو اون ذخیره کنه.(مثلا هارد اکسترنال
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sam5154
من تو روز مختلف هر دوی این دوربین ها رو امتحان کردم. البته 50D رو توی فروشگاه(مرکزی آفومار) بود. باطری نداشت و من فقط یه کم دستم گرفتم.
چیزی که به نظرم عجیب بود این بود، که حداقل به دست من 50D+ 18-200 خیلی سبکتر از D90+18-05 بود. در حالی که 50D بدنه منیزیومی داره. نمیدونم لنزهاشون چقدر تفاوت وزن دارتن. ولی با حساب dpreview نیکون باید 150 گرم سبکتر باشه. اما به نظر من با لنزاشون d90 نیکون حداقل 300 گرم سنگینتر بود.
لنز کنون 180 گرم سبک تر از لنز نیکون است. یعنی دو ترکیب بدنه و لنزی که نام بردید تقریبا هم وزن هستند.
احساس سبکی بدنه 50دی به خاطر جنس بدنه است. یعنی پوسته خارجی بدنه که با دست در تماس است احساس سبک بودن به شما می دهد. در حالیکه دی90 اینطور نیست.
-
خیلی ممنون
اون حافظه نامحدود خارجی رو هم میدونین معنیش چیه؟ من الان که بقیه بروشور رو خوندم دیدم که 1D , 1Ds و 5D هم این قابلیت رو دارن.
-
سلام
یعنی اینکه شما میتوانید هنگام عکاسی ، عکس ها را مستقیما در یک حافظه خارجی مثل هارد ذخیره کنید و نیازی به حافظه داخلی دوربین نداشته باشید.از طریق کابل ویا ریموت این کار امکان پذیر هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ATalebi
لنز کنون 180 گرم سبک تر از لنز نیکون است. یعنی دو ترکیب بدنه و لنزی که نام بردید تقریبا هم وزن هستند.
احساس سبکی بدنه 50دی به خاطر جنس بدنه است. یعنی پوسته خارجی بدنه که با دست در تماس است احساس سبک بودن به شما می دهد. در حالیکه دی90 اینطور نیست.
سلام
البته من نمیدانم دوستمان چجوری احساس کردند کیت دی 90 سنگینتر است, من که اینطوری احساس نکردم, از آن گذشته لنز 200-18 کنن سنگینتر از 105-18 نیکون است (که طبیعی هم هست)
طبق گفته دیپرویو 200-18 کنن 150 گرم سنگینتر است.
کد:
http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_18-200_3p5-5p6_is_c16/
http://www.dpreview.com/news/0808/08082701nikkor_18-105lens.asp
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
البته من نمیدانم دوستمان چجوری احساس کردند کیت دی 90 سنگینتر است, من که اینطوری احساس نکردم, از آن گذشته لنز 200-18 کنن سنگینتر از 105-18 نیکون است (که طبیعی هم هست)
کد:
http://www.dpreview.com/lensreviews/canon_18-200_3p5-5p6_is_c16/
http://www.dpreview.com/news/0808/08082701nikkor_18-105lens.asp
منم خودم برام عجیب بود. به نظرم باید دستم رو ببرم کالیبره کنن lol
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
... از آن گذشته لنز 200-18 کنن سنگینتر از 105-18 نیکون است (که طبیعی هم هست)
درسته آقا وحید . اشتباهی نوشتم (یعنی جابجا نوشتم و حساب کردم) . :::blushing:::
یعنی در مجموع ترکیب 50D+18-200 نسبت به D90+18-105 حدود 270 گرم سنگینتر است.
ولی جالبه که دوستمون عکس این نتیجه ، احساس کردن.
ترکیب 50D+sigma17-70 نسبت به D90+18-105 حدود 200 گرم سنگینتر است و من بارها اونها رو پشت سر هم توی دستم امتحان کردم. ولی فارغ از هر ملاحظه برندی و ... ، کنون اصلا سنگین تر نمی نماید!
البته مطلب قابل توجه اینکه وقتی دوربین سنگین تر باشد، مرکز ثقل بدنه+لنز به بدنه نزدیکتر می شود و تعادل دوربین بیشتر و نگه داشتن دوربین در دست راحتتر می شود.
(بلا تشبیه ، مثل اینکه می گویند انسان وقتی میمیرد سنگینتر می شود که چنین نیست و دلیلش عدم هوشیاری و عدم حفظ تعادل ناخودآگاه انسان و انتقال وزن بدن به طرفین است. البته بلا نسبت دی 90 :biggrin: )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sam5154
من هم باید چشمهام رو کالیبره کنم.:biggrin:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sam5154
سلام:
البته گهگاهی این مورد میتواند یک خطا انسانی باشد. داستان آن هم مربوط به تفاوت نیرو در واحد سطح خواهد بود و ....
-
راهنمايي براي خريد NIKON D90 + 18-200 يا CANON 50D +18-200
با سلام خدمت تمامي كاربران انجمن.
از شما صاحبنظران درخواست كمك و راهنمايي براي خريد دوربين دارم.
نظر شخصي من اين است كه بدنه 50D بهتر از ِD90 است و همچنين لنز 18-200 نيكون بهتر از 18-200 كانن ميباشد.
خواهش من اين است كه نظر شخصي شما عزيزان راجع به دو تركيب فوق چيست؟ كدام يك عكسهاي با كيفيت تري از نظر شما دارد.
براي من شارپ بودن تصوير در درجه اول اهميت قرار دارد.سپس يكنواختي كيفيت در وسط و گوشه هاي عكس.
ضمنا استفاده من آماتور و علاقه من بيشتر landscape و tele photo ميباشد.
يك دنيا ممنون ميشوم كه از راهنمايي هاي شما بزرگواران بهره مند شوم.
با تشكر.
علي فرزام.
-
پاسخ: راهنمايي براي خريد NIKON D90 + 18-200 يا CANON 50D +18-200
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با سلام خدمت تمامي كاربران انجمن.
از شما صاحبنظران درخواست كمك و راهنمايي براي خريد دوربين دارم.
نظر شخصي من اين است كه بدنه 50D بهتر از ِD90 است و همچنين لنز 18-200 نيكون بهتر از 18-200 كانن ميباشد.
خواهش من اين است كه نظر شخصي شما عزيزان راجع به دو تركيب فوق چيست؟ كدام يك عكسهاي با كيفيت تري از نظر شما دارد.
براي من شارپ بودن تصوير در درجه اول اهميت قرار دارد.سپس يكنواختي كيفيت در وسط و گوشه هاي عكس.
ضمنا استفاده من آماتور و علاقه من بيشتر landscape و tele photo ميباشد.
يك دنيا ممنون ميشوم كه از راهنمايي هاي شما بزرگواران بهره مند شوم.
با تشكر.
علي فرزام.
در خصوص اینکه کدامیک خروجی بهتری دارند باید گفت که هیچ کدام باجی به هم نمیدهند یعنی با کمی تغییر تنظیمات پیش فرض میشود خروجی 50دی را شبیه دی90 کرد و بالعکس یعنی نمیشود دو دوربین را روی مد اتو گذاشت بعد خروجی ها را مقایسه کرد چون اصلا فلسفه خرید اس ال ار این نیست که هیچ تنظیمی عوض نشود. مهمترین مسئله در خروجی این دو تسلط عکاس بر تنظیمات این دو و به طریق اولی اموختن عکاسی است.
اگر بدنه فلزی و طبعا سنگینتر را نیاز دارید 50دی را انتخاب کنید اگر سبکی و قیمت ارزانتر را میخواهید دی90 را انتخاب کنید.
البته در خصوص تفاوت قیمت دو ترکیب اطلاعی ندارم اما فکر کنم بدنه دی90 حدود 150 تومان ارزان تر است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Persian
در خصوص اینکه کدامیک خروجی بهتری دارند باید گفت که هیچ کدام باجی به هم نمیدهند یعنی با کمی تغییر تنظیمات پیش فرض میشود خروجی 50دی را شبیه دی90 کرد و بالعکس یعنی نمیشود دو دوربین را روی مد اتو گذاشت بعد خروجی ها را مقایسه کرد چون اصلا فلسفه خرید اس ال ار این نیست که هیچ تنظیمی عوض نشود. مهمترین مسئله در خروجی این دو تسلط عکاس بر تنظیمات این دو و به طریق اولی اموختن عکاسی است.
اگر بدنه فلزی و طبعا سنگینتر را نیاز دارید 50دی را انتخاب کنید اگر سبکی و قیمت ارزانتر را میخواهید دی90 را انتخاب کنید.
البته در خصوص تفاوت قیمت دو ترکیب اطلاعی ندارم اما فکر کنم بدنه دی90 حدود 150 تومان ارزان تر است.
کاملا صحیح است.
ضمنا به نظر من برای بهره مندی از بیشترین کیفیت 50D ، بهتر است هزینه بیشتری را برای یک لنز با کیفیت مثل 105-24 در نظر بگیرید.
ولی ترکیب D90 و 105-18 هزینه بسیار کمتر و خروجی بسیار مطلوبی برای شما دارد.
-
منم یکی دوتا سوالی داشتم.
- D90 اتوفوکوس 11 نقطه ای داره در برابر 9 نقطه ای 50D. به نظر دوستان اون 2 تا نقطه خیلی اهمیت داره؟
اینم آرایش نقاط اتوفوکوس دوتا دوربین (برای تصویر بزرگتر کلیک کنید روی عکس)
http://www.img98.com/images/46iuytv6...ne9r_thumb.jpg
- تفاوت سیستم 14 بیتی با 12 بیتی چیه؟ چقدر توی کیفیت بازسازی رنگها تاثیر میذاره؟
این دو مورد در کنار رزولوشن و امکان فیلمبرداری به نظرم مهمترین تفاوتهای این دو بدنه میرسه.(البته اون مورد خنده داری که قبلا گفته بودم بماند :::blushing:::)
یه سوالی هم که خیلی در ارتباط با این مقایسه نیست. نیکون هنوز به تولید لنزهایی که موتور اتوفوکوس ندارن ادامه میده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sam5154
D90 اتوفوکوس 11 نقطه ای داره در برابر 9 نقطه ای 50D. به نظر دوستان اون 2 تا نقطه خیلی اهمیت داره؟
در عمل تقریبا هیچ اهمیتی ندارد.
نقل قول:
تفاوت سیستم 14 بیتی با 12 بیتی چیه؟ چقدر توی کیفیت بازسازی رنگها تاثیر میذاره؟
بحث در مورد تفاوتهای این دو سیستم چه روی کاغذ و چه در عمل خیلی مفصل است. در تاپیک هیستوگرام صحبتی شده بود که معنای این 12 و 14 بیت و تفاوت این دو سیستم روی کاغذ توضیح داده شد:
http://www.akkasee.com/forum/showpos...0&postcount=63
اما در عمل بین 50D و D90 ، حساسیت نسبت به روشنایی ها و رنگ ها (نه کیفیت بازسازی آنها) در D90 بیشتر است.
نقل قول:
این دو مورد در کنار رزولوشن و امکان فیلمبرداری به نظرم مهمترین تفاوتهای این دو بدنه میرسه.
اتفاقا به نظر بنده حقیر 3 مورد از این 4 مورد جزء کم اهمیت ترین تفاوتهای این دو دوربین است. درباره موارد 1 و 2 که صحبت شد. در مورد رزولوشن هم آن چه که از آزمایش ها و ریویو های دقیق و معتبر برداشت میشود این است که رزولوشن بالای 50D بیشتر ضرر به همراه داشته تا مزیت (سری به dxomark.com بزنید.) همچنین برای اینکه آن تفاوت 3 مگاپیکسلی به افزایش جزییات منجر شود، همانطور که دوستان اشاره کردند احتیاج به یک لنز بسیار خوب دارید.
فیلمبرداری D90 هم گرچه بعضی مواقع کار راه انداز است، اما دست و پا شکسته است و نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید.
نقل قول:
یه سوالی هم که خیلی در ارتباط با این مقایسه نیست. نیکون هنوز به تولید لنزهایی که موتور اتوفوکوس ندارن ادامه میده؟
باید دید در لنزهای جدید چه میکند. لنزهایی هستند که موتور ندارند و کماکان تولید میشوند. اگر انوش جان چپ چپ نگاه نکند lol در سایت شایعات نیکون و همچنین پیش بینی های کن راکول و تام هوگان گفته شده که نیکون کم کم موتور را روی تمام لنزهای جدید قرار خواهد داد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
اتفاقا به نظر بنده حقیر 3 مورد از این 4 مورد جزء کم اهمیت ترین تفاوتهای این دو دوربین است. درباره موارد 1 و 2 که صحبت شد. در مورد رزولوشن هم آن چه که از آزمایش ها و ریویو های دقیق و معتبر برداشت میشود این است که رزولوشن بالای 50D بیشتر ضرر به همراه داشته تا مزیت (سری به dxomark.com بزنید.) همچنین برای اینکه آن تفاوت 3 مگاپیکسلی به افزایش جزییات منجر شود، همانطور که دوستان اشاره کردند احتیاج به یک لنز بسیار خوب دارید.
فیلمبرداری D90 هم گرچه بعضی مواقع کار راه انداز است، اما دست و پا شکسته است و نباید انتظار زیادی از آن داشته باشید.
خواهش میکنم. چرا بنده حقیر؟شما جای استاد ما هستن :::blushing:::. اتفاقا خیلی خوشحال میشدم که نظر شمارو هم میدونستم. چون توی این پست ندیدم جایی کسی تفاوتهاشونو باهم بیان کرده باشه و بیشتر بحث رو رزولوشن بوده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arash1988
باید دید در لنزهای جدید چه میکند. لنزهایی هستند که موتور ندارند و کماکان تولید میشوند. اگر انوش جان چپ چپ نگاه نکند lol در سایت شایعات نیکون و همچنین پیش بینی های کن راکول و تام هوگان گفته شده که نیکون کم کم موتور را روی تمام لنزهای جدید قرار خواهد داد.
دلیل پرسیدن این سوال این بود که یکی از مزایای نیون در این مقایسه قیمت لنزها بیان شده. ولی با دانش نصفه نیمه خودم فکر میکنم اگه قرار باشه دو تا لنز نیکون و کانن از کیفیت اپتیکی مساوی و مشخصه های یکسانی برخوردار باشن. باید قیمت تقریبا مساوی داشته باشن. مگر اینکه نیکون بخواد موتور رو از روی لنزش برداره. و اگه قرار باشه لنزهاشو همه با موتور بزنه به نظرم این مزیت نه تنها از بین میره بلکه تنوع بالای کانن این مورد رو به نفع کانن برمیگردونه.
-
نقل قول:
اگه قرار باشه دو تا لنز نیکون و کانن از کیفیت اپتیکی مساوی و مشخصه های یکسانی برخوردار باشن. باید قیمت تقریبا مساوی داشته باشن
لزوما این مسئله صادق نیست یعنی مواردی یافت میشود که اینطور نباشد. سیاست های قیمت گذاری تابع مسایل زیادی است که یکی از انها بهای کالای رقیب است. باید توجه داشت که برای مثال لنز 50 1.8 کنون رقیب مستقیم لنز 50 1.8 نیکون نیست چون هر یک از انها در سیستم متفاوتی قرار دارند که قیمت گذاری ممکن است تحت تاثیر سیاست کلی باشد. برای مثال در دوربینهای کنون (تاکنون) به خاطر اینکه کنون تعداد بیشتری دوربین وارد بازار میکند اپشنها هم یک جورهایی قطره چکانی اضافه میشدند. نیکون چون امکانات تولیدی کنون را ندارد میکوشد که بیشتر تکنولوژی هایی که در ان زمان قابل اضافه کردن به ان رده خاص باشد را در دوربین اضافه کند که این مسئله تا مدتی جواب میدهد یعنی چی؟ یعنی اینکه در زمان معرفی ممکن است دوربین اپشن های بیشتری از رقیب کنونی داشته باشد اما با توجه به اینکه کنون به سرعت رده بعدی را وارد بازار میکند با توجه به تکنولوژیهای قابل دسترس در زمان خودش چند قدم جلو می افتد و دوباره این بازی ادامه میابد. سیاستهای این دو شرکت با توجه به امکانات قابل دسترس هر کدامشان سیاست درستی است.
این مسئله را در افت قیمت دوربینهای کنون و عدم افت قیمت نیکون ها میبینیم. کنون میتواند در عین حال چندین دوربین اس ال ار با رده های مختلف را وارد بازار کند و بنا براین میتواند قیمت مدل قدیمی را که هنوز تولید میشود کاهش دهد اما نیکون مجبور است تولید قبلی را متوقف کند تا بتواند دوربین جدید را جایگزین کند بنابراین کسی شاهد افت قیمت دی300 نبود بلکه یک باره از بازار ناپدید شد.
در مورد لنزها شدت این تحولات کمتر است مثلا کنون 4 تا 200-70 دارد که از 700 تومان تا 2 میلیون قیمت دارند اما نیکون یک 200-70 2.8 دارد (البته ورژن 2 چون ساخت ورژن 1 متوقف شده است) که قیمتش 2.5 میلیون تومان است.
یا نیکون 2 عدد 50 1.4 دارد که 350 و 550 قیمت دارند و نسخه کنونی 450 تومان است.
-
(كدام تركيب؟) 50D+ 18 -200 يا D90 + 18 -200
با تشكر از آقايان عليرضا غفاري و علي طالبي.
با توجه به آماتور بودن بنده و بودجه يك ميليون توماني براي خريد لنز.
اگر 50D با 24-105 بگيرم: اولا 1200,000 هزينه 24-105 ميباشد يني بيش از دو برابر لنز 500 هزار توماني 18-200 (البته در صورت خريد به صورت لنز كيت 50D ) .دوما چون 24-105 وايد انگل و تله را پوشش نمي دهد مجبورم مثلا يك 100-300 sigma يا 70-300 canon براي تله و يك 10-20 sigma براي وايد بخرم. و بيش از دو برابر بودجه من براي لنز بايد هزينه كنم. البته از كيفيت لنز رويايي 24-105 كه آرزوي هر كانن سواري هست آگاهم.
1. با توجه به بهترين كيفيتي كه ميتوان با اين بودجه صاحب شد از دوستان تقاضاي راهنمايي جهت خريد دارم.
2. در ضمن ترتيب انتخاب شما گراميان در لنز هاي زير چيست؟
sigma 18-200
nikon 18 -200
canon 18 -200
sigma 18 -250
sigma 18 -125
tamron 18-270
tamron 18 -250
sigma 17-70 + canon 70-300
در صورت چيدمان ترتيب كيفيت لنز هاي فوق توسط دوستان كمك شاياني به من جهت انتخاب D90 يا 50D ميكنند.
با تشكر بي پايان.
فرزام.
-
نقل قول:
. در ضمن ترتيب انتخاب شما گراميان در لنز هاي زير چيست؟
sigma 18-200
nikon 18 -200
canon 18 -200
sigma 18 -250
sigma 18 -125
tamron 18-270
tamron 18 -250
در مورد 200-18 های کنون و نیکون میتونم بگم نیکون به مراتب لنز با کیفیت تری نسبت به کنون هست (البته با عرض معذرت خدمت کنونی ها:::happy:::) ، که اگر بعدا بتونید یک 24-12 یا 22-10 (هرکدوم پولتون رسید) هم بهش اضافه کنید محدوده رنج گسترده و با کیفیتی خواهید داشت اما بقیه رو نمیدونم ولی مطمئنا این دوتا در ابتدای لیست خواهند بود.
اینو در مورد نیکون بخونید:
http://www.kenrockwell.com/nikon/18200.htm
و در مورد کنون:
http://www.the-digital-picture.com/R...ns-Review.aspx
-
درود بر عزیزان.
ضمن تشکر از آقای M.R.MIR .
تفاوت LIVEVIEW دو دوربین D90 و 50D چیست؟
اینکه یکی از دوستان در یکی از فرومها گفته که liveview دوربین D90 سه مرحله ای است و بیشتر به اسباب بازی شبیه است(عین فرموده دوست گرانقدر) یعنی چه؟
آیاAF در liveview هیچکدام از دوربینها فعال است؟
کلا اگر محبت کنید توضیحی کامل در مورد LIVEVIEW ارائه دهید ممنون میشوم.
با سپاس فراوان.
فرزام.
-
با درودي ديگر.
در ادامه سوالم liveview دو دوربين به شرح زير است.اگر دوستان لطف كنند تفاوت اين دو را شرح دهند ممنون ميشوم.
D90
Contrast Detection
3 AF-area modes: Face Priority, Wide and Normal Area;
One-touch Live View activation by button
50D
1) Quick mode: Phase-difference detection
2) Live mode, Face detection live mode: Contrast detection
3) Manual focusing (5x / 10x magnification possible
همچنين تفاوت Scene Recognition System در دو دوربين چيست؟
D90
Scene Recognition System enables face detection. Face Detection System: Information from the 420-pixel RGB sensor is used to recognize the subject or scene conditions prior to capture. The results are then reflected in auto exposure, autofocus, and auto white balance for highly accurate control. Face Detection System information from the sensor is applied to AE, AWB, face priority AF (Live View), and zoom playback
50D
N\A
با تشكر فراوان.
فرزام.
-
من 2 تا پيشنهاد دارم جناب فرزام
يكي اينكه قبل از خريد اين 2 تا دوربين رو تو دست بگيري و با بدنه اونها آشنا بشي.روز خريد نه.قبل از اون.
دوم اينكه به لنزها و فلاشهاي آينده هم فكر كن. مخصوصا اينكه دوربيني فلاش كامندر داشته باشه مثل 7D.
البته فكر كنم D90 هم داره. لنزهاي nikon ناياب تر و گرانتره بطور كلي .
نكته : تكنولوژي live view در slr هاي canon و nikon مثل آتاري در مقابل play station هست در عكاسي.
تو قضيه تصوير برداري قضيه فرق داره. اگه video برات مهم نيست اصلا بهش اهميت نده.
آف : چه حالي داشت آتاري.:redface:
اميدوارم انتخاب خوبي داشته باشي اما هر دوتاشو تو دست بگير.handling خيلي مهمه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandi
لنزهاي nikon ناياب تر و گرانتره بطور كلي .
البته در رده لنزهای با کیفیت و گرانقیمت تر.(مثل 200-70)
در مورد لنزهای ارزان قیمت قضیه تا حدودی برعکس است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_P
سلام.
نظر دوستان چيه؟
با تشكر از همه دوستان.
سلام .
فکر کنم این جالب باشه http://www.kenrockwell.com/Images/jp..._1409-1200.jpg
چاپ 1 متری یک عکس با نیکون دی 40 .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandi
من 2 تا پيشنهاد دارم جناب فرزام
يكي اينكه قبل از خريد اين 2 تا دوربين رو تو دست بگيري و با بدنه اونها آشنا بشي.روز خريد نه.قبل از اون.
دوم اينكه به لنزها و فلاشهاي آينده هم فكر كن. مخصوصا اينكه دوربيني فلاش كامندر داشته باشه مثل 7D.
البته فكر كنم D90 هم داره. لنزهاي nikon ناياب تر و گرانتره بطور كلي .
نكته : تكنولوژي live view در slr هاي canon و nikon مثل آتاري در مقابل play station هست در عكاسي.
تو قضيه تصوير برداري قضيه فرق داره. اگه video برات مهم نيست اصلا بهش اهميت نده.
آف : چه حالي داشت آتاري.:redface:
اميدوارم انتخاب خوبي داشته باشي اما هر دوتاشو تو دست بگير.handling خيلي مهمه.
درود
فکر میکنم قبل از اینکه به دیگران راهنمایی تخصصی ارائه دهید ، لازم باشه خودتان در این مورد اطلاعاتتان صحیح باشد.
موفق باشید
انوش
-
با درودی دیگر.
برای من فیلمبرداری اصلا و ابدا اهمیت ندارد و به نظر بنده آماتور عیسی به دین خود موسی به دین خود.فیلمبرداری در DSLR ها نوزادی نو پاست و در تاریخ نوشتن این پست(برای آیندگان) برای فیلمبرداری باید دوربین تخصصی فیلمبرداری تهیه کرد.وقتی که فیلمبرداری 1,400,000 frame per second وجود دارد 24fps D90 !!!!!!!!!؟؟؟؟؟
البته یک مزیت و کار را بنداز است.ولی من دوربین حرفه ای عکاسی میخوام.فقط و فقط.
دوربین فعلی من canon EOS 3000 N analog است و برای ورود به دنیای دیجیتال از شما DSLR داران تقاضای کمک دارم.
خواهشا دوستان محبت کنند تفاوت LiveView دو دوربین(در فیلمبرداری مهم نیست) را به تفصیل و تشریح ارائه دهند.
420-pixel RGB sensor در برند نیکون چه نقشی در LiveView دارد؟
اگر مکانیسم LiveView دو دوربین و تفاوت آنها و نقش mirror lock up در LiveView را توضیح دهید راهنمایی بزرگی نموده اید.
با سپاس فراوان.
فرزام.
-
نقل قول:
وقتی که فیلمبرداری 14,000,000 frame per second وجود دارد 24fps D90 !!!!!!!!!؟؟؟؟؟
ببخشید من متوجه این قسمت نشدم. مدل دوربین مربوطه را قید می فرمایید؟
-
با درود بر آقای سیامک سلیمانی.
Phantom v710 با یک میلیون و چهارصد هزار فریم بر ثانیه.(تصحیح شد)
خواهشا گرامیان جواب سوال مرا بدهند.
با تشکر.
فرزام.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درودی دیگر.
برای من فیلمبرداری اصلا و ابدا اهمیت ندارد و به نظر بنده آماتور عیسی به دین خود موسی به دین خود.فیلمبرداری در DSLR ها نوزادی نو پاست و در تاریخ نوشتن این پست(برای آیندگان) برای فیلمبرداری باید دوربین تخصصی فیلمبرداری تهیه کرد.وقتی که فیلمبرداری 1,400,000 frame per second وجود دارد 24fps D90 !!!!!!!!!؟؟؟؟؟
ا
فرزام.
اگر اشتباه نکنم در مجله فتوژورنالیست(کنت کوبر،جلد یکم چاپ اول) راجب فیلمبرداری در دوربین های حرفه ای مطلب جالبی نوشته بود ،اینکه عکاسان خبری دارن به سمتی میرن که از یک صحنه خبری فیلمبرداری میکنند و بعد با نرم افزارهایی خاصی که دارنداز فیلم عکس میگیرن و میبرند...
به نظرم در آینده فیلمبرداری در دوربین های حرفه ای (مخصوصا برای عکاسان خبری)تبدیل به یک مورد مهم خواهد شد.
در کل کوبر یک حسن دانسته مد فیلمبرداری را(یا اینکه کلا عکاسان خبری در اینده از دوربین فیلمبرداری استفاده میکنند!)
عذر بابت اف تاپیک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Anoosh-Pro
درود
فکر میکنم قبل از اینکه به دیگران راهنمایی تخصصی ارائه دهید ، لازم باشه خودتان در این مورد اطلاعاتتان صحیح باشد.
موفق باشید
انوش
نقل قول:
تكنولوژي live view در slr هاي canon و nikon مثل آتاري در مقابل play station هست در عكاسي
سلام - جناب انوش من قصد مقايسه نيكون با كنون رو ندارم. منظورم تكنولوژي اينها نسبت به مثلا livemos يا از اون بهتر دوربينهاي فيلمبرداري بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandi
سلام - جناب انوش من قصد مقايسه نيكون با كنون رو ندارم. منظورم تكنولوژي اينها نسبت به مثلا livemos يا از اون بهتر دوربينهاي فيلمبرداري بود.
دوست عزیز livemos ارتباط خاصی با live view نداره. livemos اسم تکنولوژی سنسوری هست که پاناسونیک و به طبع اون لایکا برای ساخت سنسوریهای دوربینهای عکاسی جدیدشون از اون استفاده می کنن.اگه بخواین با چیزی مقایسهاش کنین, باید با CCD و CMOS مقایسهاش کرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ali_farzam
با درودی دیگر.
خواهشا دوستان محبت کنند تفاوت LiveView دو دوربین(در فیلمبرداری مهم نیست) را به تفصیل و تشریح ارائه دهند.
420-pixel RGB sensor در برند نیکون چه نقشی در LiveView دارد؟
اگر مکانیسم LiveView دو دوربین و تفاوت آنها و نقش mirror lock up در LiveView را توضیح دهید راهنمایی بزرگی نموده اید.
با سپاس فراوان.
فرزام.
دوست عزيز
قابليتهاي Live View در اين دو برند و در اين رده مورد نظر شما، اختلافاتي دارد كه شما به مهمترينشان اشاره كرديد...يعني Mirror Lock up يا همان MLU.
به طور خلاصه در D90 شما امكان استفاده از MLU رو همزمان در مورد Live View نداريد و براي اين كار بايد ابتدا از LV خارج شويد...كاربرد قابليت مذكور، خصوصا در عكاسي ماكرو است.
براي توضيحات دقيق تر و بيشتر اين اختلافات، لينك زير رو حتما مطالعه كنيد:
http://www.juzaphoto.com/eng/article...or_lock_up.htm
اما بايد ببينيد اين قابليت و تكنيك چه قدر براي شما كاربردي است و در مقابل مزايا و معايب ديگر اين دو بدنه براي شما، چه امتيازي خواهد گرفت.
موفق باشيد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mandi
سلام
مثل اینکه متوجه نشدین ، من به قصد شما کاری ندارم مواردی را که قرمز رنگ کرده بودم، غلط هستند.
خواستم خلاصه گفته باشم. دقیقا راجب همان مباحث بررسی بفرمایید.
موفق باشید
انوش