صفحه 4 از 16 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 152
Like Tree411تشکر

موضوع: انتخاب بین 50D و D90

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    96

پیش فرض پاسخ: انتخاب بین 50D or D90

نقل قول نوشته اصلی توسط rezab نمایش پست ها
    شما درست ميفرماييد از 50d هم خوشم آمده ....نظرتون راجب لنز 18-200 چيه ؟ راستي اگه يه دو سه ماهي صبر كنم چقدر قيمت مياد پايين؟ بعد فكر ميكنيد اين h50 رو چند ميتونم بفروشم......
    والا متوجه نشدم از شما منظورتون من بودم یا مسعود آقا
    من 18 200 کیت رو خریدم همونجا دادم به دوستم و 28 135 رو برداشتم
    دوستم هنوز میگه هر وقت خواستی 28 135 رو رد کنی خودم برمیداردم(انشا الله در صورت پرواز زود هنگام به سمت 24 105)
    من با 18 200 کار کردم ولی جدا از رنج عالی چیزی بیشتر از 18 55 با رنج بیشتر پیدا نکردم توش
    هرچند به گفتی یکی از دوستان ساختار عدسی خوبی داره اما من باهاش حال نکردم
    شما دورین رو به سمت پایین که میگیری خود لنز در میاد
    نمیدونم ولی مورد پسند من نبود
    28 135 با این قیمتش شاهکاره دهنه 72 سرعت خوب فکوس
    بازم اساتید باید نظر بدن
    ویرایش توسط haj_amir : Friday 14 August 2009 در ساعت 21:11

كاربر آشنا rezabeigi آواتار ها
    تشکر کرده
    36

منظورم تاييد فرمايشات هردو عزيزان بود اما من ميخام لنزي رو كه ميخرم رنجش تا ميشه باز باشه چون تا چندوقتي نمي تونم دور لنز بگردم ....خوب بحران اقتصادي جهاني ديگه!! بعدشم بابا اين h50 هم عقده اي شد بگيد بالاخره چند بفروشم خوبه

Forum Moderator M.Mobin آواتار ها
    تشکر کرده
    13646

من اصلا نمیدونم H50 چی هست که بخوام بگم چند میشه فروختش!
    ولی در بهترین حالت و اگر سالم باشه میتونید 70% قیمت نوش،اون رو به مصرف کننده بفروشید!
    تجربخ شخصی من این هست که در مورد لنز نباید صرفه جویی مالی کرد!
    درسته قیمت لنزها برای ماها که نمیخوایم باهاش کار کنیم بسیار بالا هستش!
    ولی بعد از یه مدت که با یه لنز معمولی و کار کردیم و یه خورده توقعمون رفت بالا میبینیم که دیگه جواب نمیده و به یه لنز بهتر با کیفیت تر فکر میکنیم و باید لنز قبلی رو با کلی ضرر بفروشیم!
    در مورد 18-200 هم فکر میکنم یک لنز با کیفیت معمولی و رنج عالی هستش!
    من خودم در موقع خرید اولین لنز بین این لنز و 28-135 مردد بودم ولی آخر به این نتیجه رسیدم که 28-135 رو بخرم!

البته الان هم دارم به فروش 28-135 و خرید یه 70-200 F4 IS و بعد از مدتی TAMRON 17-50 فکر میکنم!
    شما میتونید برای شروع کار همون 18-200 رو بخرید و با اون تجربه به دست بیارید و بعد از مدتی اگر راضیتون نمیکرد با توجه به اینکه خیلی لنز گرون قیمتی هم نیست اون رو بفروشید و لنزهای دیگه ای بخرید!
    ME تشکر می‌کند.
    مسعود مبین علی

about.me
    instagram

كاربر آشنا aseman550 آواتار ها
    تشکر کرده
    139

دوست عزيز
    سلام

من نيز گير انتخاب اين دو دوربين بودم و مابه التفاوت قيمت نيز قابل توجه بود.
    تا بالاخره هر دوربين را در يك فرصت در دست گرفتم و تعدادي عكس گرفتم.
    سرعت پياپي بالا (5/6 فريم در ثانيه ) و از دست ندادن يك حركت يا نمايش سريع يا ايزو بالا كه واقعاً كمك حال ارزشمند در زمان هاي كم نوري است و اين سري كه در عسلويه بودم در هنگام غروب با فاصله 10 ثانيه با فلاش چند فريم گرفتم وبعد بدون فلاش و با ايزوي 6400 و 12800 چند فريم گرفتم و اگر توضيح داده نشود قبول اينكه با اين فاصله زماني ازيك موضع و محل عكس گرفته شده است سخت مي باشد و با فلاش حالت تاريكي بر محيط حاكم است و بي فلاش هنوز تداعي روز را مي نمايد.
    50 دي دوربين فوق العاده اي مي باشد .سرعت فوكوس با لا و بدون خطا است. لرزش گير عالي عمل مي نمايد.
    منو ساده و يوزر فرندلي است.
    در حالت raw كه يك دنيا امكان براي تصحيحات بعدي در اختيار داريد تا به مشخصات مورد نظر برسيد.
    ضمنا لنز 200*18 نيز كمك بزرگي براي تحقق موارد برشمرده مي باشد.
    البته كيفيت 15 مگا نيز قابل گذشت نمي باشد و با طيب خاطر خريد مي نماييد.
    خيلي ساده در ترديدي كه الان داري من به 50 دي رسيدم ولي شايد در مورد جنابعالي صدق نكند .
    به حس خودت در انتخاب برند و دوربين نيز توجه كن و تصميم بگير.
    Canon 50 ِ18-200
    sony U520

كاربر همراه a_pendar آواتار ها
    تشکر کرده
    201

سلام
    فوکوس و لرزه گیر از خصوصیات لنز میباشد و چندان با بدنه ارتباطی ندارد.البته در دوربین های نیکون موتور در بدنه تعبیه شده که از آن به عنوان یک مزیت این برند یاد میشود چرا که در مواردی از جمله قیمت لنز تاثیر گذار است.اما در برند کنون این گونه نیست.
    در مورد فرمت raw نیز این مسئله بستگی به برند ندارد و کلا این وسعت میدان ویرایش به خود فرمت raw مربوط میشود و نه نوع دوربین.
    مگا پیکسل نیز مسئله چندان تعیین کننده ای در انتخاب دوزبین نیست.به خصوص در این دو دوربین که اختلاف تنها 3 مگا پیکسل است.و اتفاقا این تراکم بالای پیکسل در دوربین 50دی را عده ای از نقاط ضعف دوربین دانسته اند چرا شما را محتاج به استفاده از لنزهای با کیفیت سری L میسازد و باعث تحمیل هزینه بالایی به شما میشود.
    موضوع عکسهایی هم که با فلاش و بی فلاش گرفته شده همگی مربوط به نوع عکاسی شما و تنظیماتی که برای آن عکسها اعمال کردید میشود و در هر دو مدل قابل دستیابی است.
    البته من قصد تائید و یا رد کردن مدلی را ندارم.منظور کلی من این است که برای انتخاب مشخصه های جدی تر و تاثیرگذارتری را باید بررسی کرد.
    Mashhadi Vahid، Halalzadeh، ashkan 78 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    ...سكوت سرشار از ناگفته هاست...

كاربر آشنا hesamjm آواتار ها
    تشکر کرده
    261

من هم موقع خرید بین این دو دوربین گیر کرده بودم بالاخره هم بعد از مدت زیادی 50d کنون رو خریداری کردم و فکر کنم اگه زمان دوباره به عقب برگرده دوباره کنون 50d رو بخرم
    اما بنظر من مزیت نیکون نسبت به کنون تعداد لنزهای سری ارزان هستش-و الا در سری لنزهای عالی فکر می کنم کنون هم بهتره و هم قیمتش پایین تره-ولی در لنزهای ارزون نیکون یه 18-200 جدیدتر هم معرفی کرده که بزودی به بازار عرضه میشه

اگه جنس بدنه براتون مهمه 50d ساختار فیزیکی بهتری داره
    ولی نیکون دی 90 در ایزوهای بالا نویز کمتری نسبت به 50 دی داره
    اما 50 دی کنون مگاپیکسل بالاتری داره و شاید این موضوع برای شما مثل من که کار تبلیغاتی میکنم مهم باشه چون ابعاد عکستون بزرگتر خواهد بود.
    اگه عکاسی در شب انجام میدید کنون بطور کلی موفق تر از نیکون بوده
    شارپنس نیکون دی 90 بیشتره
    سرعت 50دی بالاتره
    دی90 فیلمبرداری داره ولی 50دی نداره
    و...یه سری تفاوت های این چنینی،
    در نهایت فکر می کنم جدای از این موضوعات و بحث ها با توجه به تعلق خاطری که نسبت به یک برند دارید انتخاب کنید. مطمئن باشید پشیمون نمیشین. این دو مدل تفاوتهاشون واقعا نا محسوسه و فراتر از نیازهای ماست. من کسی رو ندیدم که دی90 داشته باشه یا 50دی داشته باشه و ناراضی باشه
    ویرایش توسط hesamjm : Tuesday 18 August 2009 در ساعت 23:27 دلیل: حذف یه نکته غلط در مورد لرزشگیر نیکون
    aseman550 تشکر می‌کند.

كاربر همراه KHAKSAR آواتار ها
    تشکر کرده
    7261

پیش فرض پاسخ: انتخاب بین 50D و D90

سلام.
    ... البته 14 بیت 50D در مقابل 12 بیت D90 مسئله ای نیست که هنگام انتخاب مورد توجه کاربر قرار نگیره.

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

تا حالا چقدر از تصویر ۱۴ بیت استفاده کردید؟
    Hajiabadi، Kaveh Ghobadi و BEN تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر فعال yasin-m آواتار ها
    تشکر کرده
    4861

نقل قول نوشته اصلی توسط hesamjm نمایش پست ها
    اما بنظر من مزیت نیکون نسبت به کنون تعداد لنزهای سری ارزان هستش-و الا در سری لنزهای عالی فکر می کنم کنون هم بهتره و هم قیمتش پایین تره-ولی در لنزهای ارزون نیکون یه 18-200 جدیدتر هم معرفی کرده که بزودی به بازار عرضه میشه
    .
    از چه جنبه اي فكر مي كنين كه بهتر هست؟
    Persian، Amir Tavakoli، Navid7h و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    یاسین محمدی

Nikon D700 / 70-200 vr / 24-70 N / 85 f 1.8D / 14-24 N / ٍSB 800 /Manfrotto 190MF4 / CompuRover AW /MC-36 Remote

كاربر آشنا Sam5154 آواتار ها
    تشکر کرده
    48

من تو روز مختلف هر دوی این دوربین ها رو امتحان کردم. البته 50D رو توی فروشگاه(مرکزی آفومار) بود. باطری نداشت و من فقط یه کم دستم گرفتم.
    چیزی که به نظرم عجیب بود این بود، که حداقل به دست من 50D+ 18-200 خیلی سبکتر از D90+18-05 بود. در حالی که 50D بدنه منیزیومی داره. نمیدونم لنزهاشون چقدر تفاوت وزن دارتن. ولی با حساب dpreview نیکون باید 150 گرم سبکتر باشه. اما به نظر من با لنزاشون d90 نیکون حداقل 300 گرم سنگینتر بود.

یه جیز جالب و عجیبی هم توی معرفی دوربین نوشته بود این عین جمله بروشور دوربینه:
    "ذخیره عکسها روی کارت حافظه CF و حافظه نامحدود خارجی با اتصال USB از طریق WFT-E3"
    دوستانی که 50D دارن تا حالا از این امکان "حافظه نامحدود خارجی" استفاده کردن؟چیکار میکنه؟
    توی فروشگاه از اونجایی که کاملا از همه جزییات دوربین‌ها مطلع بودن، کمکی نتونستن بکنن. من خودم به این نتیجه رسیدم که یعنی میشه حافظه USB بهش وصل کرد و دوربین مستقیما رو اون ذخیره کنه.(مثلا هارد اکسترنال
    ویرایش توسط Sam5154 : Wednesday 25 November 2009 در ساعت 22:16 دلیل: اضافه کردن 3 پاراگراف آخر

صفحه 4 از 16 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... آخرینآخرین