من می خام این دوربین عکاسی کامپکت باشه و دارای فیلم بردای hd و دارای زوم نوری بیشتر از ده ایکس باشه و ترجیحا از مارک تجاری کانن باشه
من می خام این دوربین عکاسی کامپکت باشه و دارای فیلم بردای hd و دارای زوم نوری بیشتر از ده ایکس باشه و ترجیحا از مارک تجاری کانن باشه
farhad44 از پاسخ و پیشنهاد خوب شما متشکرم
فقط یه سوال آیا حداکثر گشودگی دیافراگم 3.5 این دوربین برای گرفتن عکس های پرتره مناسب هست و نسبت به دوربین دیگری با این مشخصات و دیافراگم 2.8 (sx20 is ) تفاوتی هم داره یا اینکه تاثیر بخصوصی نداره
اصلا میرزه بخاطر دیافراگم بزرگتر دوربین اس ایکس 20 ای اس از خیر دوربین پیشنهادی شما گذشت
سلام
ببينيد اومديد كه نسازيد
بعد از مدت ها يكي يك سوالي كرد كه فقط يك جواب داشت (بيشتر سوالاتي كه ميشه حداقل 6-5 تا جواب داره :)).
شما فرموديد:
كامپكت باشه
HD فيلم بگيره
زوم بالاي 10 برابر داشته باشه
كنن باشه
خوب اين تنها جوابش SX200 بود. حالا خودتون اومديد دبه كرديد و مي گيد SX20 ؟ :biggrin:
خوب اين كجاش كامپكته ؟ اين وزنش نزديك 3 برابر ( 600 گرم در برابر 220 گرم) و حجمش 4.1 برابر SX200 ئه
حالا باز كفشك فلاش SX20 رو بهونه كرده بوديد يه چيزي. يك استاپ ديافراگم بازتر در دوربين هاي كامپكت با اون سنسور هاي چزقليشون خيلي مهم نيست!
فرهاد حسيني
نه دوست من نمی خواستم باعث عذاب زحمت شما بشم فقط می خواستم یه چیزی به اطلاعاتم اضافه بشه
در ضمن من حتما دوربین پیشنهادی شما رو می خرم ازراهنمایی خوبتون هم بسیار ممنونم
سلام دوست عزیز.
من هم با جناب فرهاد موافقم.با توضیحاتی که شما دادید تنها انتخاب همون sx200 هست که با لوازم جانبی اعم از مموری و کیف و...حدود همون 400 تومان میشه.این در صورتیه که sx20 به تنهایی بیشتر از400 تومان قیمت داره.حالا سایر لوازم مورد نیاز به کنار....
البته این بخش مالی قضیه بود.
ویرایش توسط lamagra : Saturday 5 December 2009 در ساعت 03:09
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
یک نقطه ضعف در SX200 رو در نظر داشته باشید و اون عدم امکان زوم حین فیلمبرداری هست.
اینطور که از بعضی از کاربرا که sx20 رو خریدن شنیدم صدای لنز در حین زوم کردن توی فیلم ضبط میشه.حالا نمیدونم این مشکل برای همه دوربینها در این مدل وجود داره یا اونها بد شانس بودن...چون قرار بود لنزش بی صدا باشه.
ویرایش توسط lamagra : Saturday 5 December 2009 در ساعت 13:38 دلیل: اشتباه تایپی
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
تا اینجای گفتگو که عالی پیش رفت و من خیلی چیز هایی که نمی دونستم فهمیدم
اگه میشه دوستان عزیز یه دوربین با این رنج قیمت و با توجه به تجربه شما و بدون در نظر گرفتن این مشخصات معرفی کنید چون در خرید این دوربین دچار تردید شدم یا اصلا بهتر من رو راهنمایی کنید که دچار اشتباه در امر خرید نشم
چطور دوربینی باشه برای کسی که تا حالا دوربین دیجیتال نداشته و از خریدی که انجام می ده با این قیمت راضی باشه
پیشایش معذرت می خوام که دوستان حرفه ای رو با سوالاتم اذیت می کنم