همه هستند ولي شما شرايطي را اعلام كرده بوديد كه جمع نقيضين بود ( قيمت و ويزور و باتري ليتيومي و مكرو خوب !) كه در هيچ دوربيني جمع نمي شود. اگر كمي قيمت رو بالا ببريد و از باتري ليتيوم بگذريد Canon SX10 IS انتخاب اصلح خواهد بود ( البته ويزورش الكترونيك است و P80 هم ويزور الكترونيك دارد).
يا گر به دوربين سوپر زوم نيازي نداشته باشيد بنده Canon G9 رو كه هم ويزور اپتيكال دارد و هم باتري ليتيوم پيشنهاد مي كنم.
فرهاد حسيني
دوست عزيز
اولا...اينجا با عجله جواب نمي گيريد.
دوما...كمي دقت كنيد...P80 هم داراي ويزور است، ولي از نوع الكترونيكي و كاملا هم قابل استفاده است...اون مشخصات رو از كجا خونديد؟ (حدس من: سايت ديجيكالا)
با قيمتي كه اين دوربين الان داره (حدود 330 هزار تومان)، به نظر من انتخاب خوبيست.
موفق باشيد
كيوان نعمت اللهي
تجهيزات من
دوربین رو برای خودم نمی خوام ! چون امروز می خوام بگیرم عجله داشتم
البته فوجی اس 100 و پاناسونیک اف زد 18 در مقایسه با این چطوره ؟
فقط ویزور الکترونیک من نفهمیدم چیه اما همین که ویزور داره خوبه دیگه
الان به نظرتون از کدوم بگیرم نورنگار بهتره یا ایده ال
سلام دوستان
چند تا سوال دارم:
اول اینکه من الان یه Olympus FE-320 دارم 8 مگاپیکسل، احساس می کنم عکساش تاره!
می خواستم بدونم آیا کلا این مارک دوربین دوربین خوبی نیست یا من بد عکس میندازم.
دوم اینکه آیا لازم دوربینم رو عوض کنم و مثلا یه Nikon Coolpix L100 یا یه Canon Powershot E1 یا یه همچین چیزی بخرم.
و سوم هم اینکه کلا بین این سه مارک یعنی Olympus , Canon , Nikon به نظر شما کدوم بهتره؟
خیلی ممنون!
در ضمن دوستان اگه پیشنهاد بهتری برای خرید دوربین تا حدکثر 250 - 300 هزار تومان دارین ، ممنون میشم بگین!
با همین 300 - 350 یه دوربین slr like (فقط کنون) چی پیشنهاد میکنین؟!!!
sx10 چنده؟!!
حمید رضا مرادی
G12
با سلام
من می خوام دوربینی در رنج 300 تا 400 بخرم.ضمنا خیلی حرفه ای نیستم و توی اینجور موارد بیشتر به زوم اهمیت می دم.
دیروز با یه فروشنده توی پایتخت صحبت می کردم.چند تا گزینه مد نظرمه:
Canon sx200
Nikon p80
Nikon s100
فروشنده به شدت sx200 رو پیشنهاد میکرد.می گفت که تمام قابلیتهای اینارو داره،ضمنا کامپکته و توی یه کیف کوچیک جا میشه.در ضمن خیلی از فیلمبرداری HD تعریف میکرد.
لطفا نظرتونو بگید.اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید.و اینکه توی یه رم مثلا 8گیگی چند دقیقه HD میشه ضبط کرد.یعنی همه این حرفا واسه مثلا 20 دقیقه فیلم نباشه.
ممنون می شم راهنماییم کنید.
یه چیز دیگه با گشتن توی وب گزینه هایی از پاناسونیک هم اضافه شد:
Panasonic FZ28
Panasonic DMC ZS3
برام خیلی جالبه که خیلی از دوستان توی این فروم ها به پاناسونیک خیلی اشاره کردن، ولی بیرون وقتی سوال می کنم اصلا پاناسونیک رو توی قضیه دوربین به حساب نمیارن و فقط می گن کانن و نیکون.
آیا کیفیت پاناسونیک در مقایسه با این دوتا خوبه؟