با سلام
میلاد عزیز دوربین ixus 980 به علت سنسور بزرگتری که دارد کیفیت عکس و عمق میدان بهتری دارد همینطور نویز این دوربین خیلی کمتر از sx200 است .
موفق باشی
شناسی
با سلام
میلاد عزیز دوربین ixus 980 به علت سنسور بزرگتری که دارد کیفیت عکس و عمق میدان بهتری دارد همینطور نویز این دوربین خیلی کمتر از sx200 است .
موفق باشی
شناسی
ویرایش توسط saman_as : Saturday 3 April 2010 در ساعت 02:34
با سلام
دوست عزیز بنده با توجه به اینکه دوربینهای حرفه ای نیکون را بسیار زیاد قبول دارم اما متاسفانه این نظر را در مورد لایکها و کامپکتهای این شرکت ندارم
البته این موضوع بخاطر خاطره بسیار بد من از خرید دوربین لایک P90 بود که واقعا در مقابل هم رده های خودش در سایر برندها عملکرد بسیار ضعیفی داشت بنده هم که خوشحال بودم که در کنار D90 یک لایک از همان برند و با نام P90 گرفته ام و جنسم حسابی جور شده با مقایسه عکسهای آن با دوربینهایی مثل SX10 یا S5is حسابی از کرده خود پشیمان شده و با 40 هزار ضرر بعد از 3 هفته دوربین را پس دادم و از خیر دوربین لایک هم تا به امروز گذشته ام
من به شخصه انتخاب دوربین از برند کنون و فوجی و یا حتی سونی را بیشتر به شما پیشنهاد میکنم
موفق باشید
ممنون از نظرتون اتفاقا یکی از دوست های بنده که در دانشگاه هنر تهران عکاسی میخونه همین نظر شما رو داشتن
پس با این حساب با این پول من فکر کنم canon sx200 بهترین گزینه باشه نه؟
sx200 گزینه خوبیست که بسیاری از امکانات را یکجا به شما میدهد و جزو دوربینهای خیلی خوب در بین کامپکتها مطرح است
در بین کامپکتها بخاطر لزوم جمع و جور بودن و قیمت مناسب در آنها معمولا وقتی مزیتی در یک دوربین گذاشته میشود یک خصیصه خوب از آن حذف میشود و حدودا یک دوربین از هر نظر تکمیل در این نوع دوربینها نمیتوانید بیابید شما از گزینه خوبی اسم بردید بنده هم این دوربین و دوربین w300 سونی را در رنج زیر قیمت 350 هزار به شما توصیه میکنم البته اگر بودجه بیش از این باشد (در حدود 450 تا 550 هزار ) گزینه های بهتری نیز میشد پیشنهاد داد .
موفق باشید .
دوستان دوربین کامپکت یا slr like تا 300 تومان چه پیشنهادی دارید؟
خودم به sony H20 & canon sx200 is & Fujifilm FinePix S2500HD رسیدم
برای استفاده کننده کیفیت عکس بیشتر مهمه تا اینکه بیشتر اتومات باشه
وحید بیگدلی
سلام
دوست عزیز هر سه تای دوربین هایی که ذکر کردی تقریبا در یک اندازه هستن(از نظر کیفیت ولی از نظر اندازه SX200 کوچیکه) بجز چند تا قابلیت کم و زیاد که اگر همه رو یک جا جمع کنی برتر بودن SX200 رو خواهی داشت و دقیقا جواب شما در پاسخهای کامل جناب shenasi هست با وجود اینکه SX200 به خاطر بدنه کوچیکش کار کردن باهاش کمی سخت تره و من به شخصه از کار باهاش لذتی نبردم و برای دوربین کامپک از SX120 استفاده کردم اما بجز این مشکل هیچ عیبی توش ندیدم اگر از بین این سه تا انتخاب کنی بهتره SX200 رو انتخاب کنی
موفق باشید
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
سلام دوستان عزیز
من یه دوربین تو قیمت 300 هزار تومن میخام
1- با دوربین دیجیتال آشنایی ندارم
2 - برای کارهای گرافیکی میخام ، عکاسی ، ترکیب عکس ها با تصاویر دیجیتالی
3- با توجه به اینکه طرح های سه بعدی رو با تصاویر ویدیویی ترکیب میکنم (match move) کیفیت فیلم برداری خوبی داشته باشه ، (به خاطر علامت گذاری روی صحنه ها)
4 - در کل از منظره و ... زیاد عکس میگیرم
قبلا این کارها رو یه بابایی که نمیدونم دوربینش چی بود برام انجام میداد اما الان بنا به دلایلی مجبورم خودم عکس و فیلم بگیرم .
حالا اگه شما بودید چی میخریدید؟
من یه دوربین تو قیمت 300 هزار تومن میخام
1- با دوربین دیجیتال آشنایی ندارم
2 - برای کارهای گرافیکی میخام ، عکاسی ، ترکیب عکس ها با تصاویر دیجیتالی
3- با توجه به اینکه طرح های سه بعدی رو با تصاویر ویدیویی ترکیب میکنم (match move) کیفیت فیلم برداری خوبی داشته باشه ، (به خاطر علامت گذاری روی صحنه ها)
4 - در کل از منظره و ... زیاد عکس میگیرم
قبلا این کارها رو یه بابایی که نمیدونم دوربینش چی بود برام انجام میداد اما الان بنا به دلایلی مجبورم خودم عکس و فیلم بگیرم .
حالا اگه شما بودید چی میخریدید؟