سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید یک دروبین دیجیتال تا قیمت 200 هزار تومان دارم-من قصد یادگیری عکاسی ندارم فقط برای ثبت لحظات (اعم از مسافرت وتفریح و....)دارم-دوربینی می خواهم که کیفیت عکس عالی داشته باشدودر نور کم هم عکسی خوبی بگیرد وکیفیت فیلم مطلوبی داشته باشد من خودم چند مدل انتخاب کردم می خواهم بدانم نظر شما چی هست--
1-canon A1000 is
2-canon A720 IS
3-canon A590 is
4-fujifile J120
اگر شما پیشنهاد بهتری دارید ممنون می شوم-------
من منتظر جواب هستم------
حمید رضا مرادی
G12
متشکر----
در دوربین150w fujifilme می شود از مدلj120 نیز استفاده کرد که با اون مدل پیشنهادی شما تقریبا یکی است---
من خودم شخصا تاکیدم بروی a720 is وa590 is است---من الان قیمت a720 ia را نگاه کردم 225هزاز تومان بود(در مشهد)-که یکی برام زیاد است----حلا بین a590 is,nikon p60 ,fujifilme j120 کدام از هر لحاظ کیفیت عملکرد بهتری دارند-----متشکر
دوستان عزیز تازه وارد، تمام لینکها باید در تگکد باشند والا پست حذف میشود.
سلام--من چند روز دنبال خرید a720is گشتم ولی پیدا نکردم میگفتند که تولید ان متوقف شده اگر من انو بخرم مشکلی پیش نمی اید ---
در عوض اگر پیدا نکردم می خواهم یکa590is بگیرم-- توی مشهد قیمت ان 265 هزار تومان بود ولی من چند سایت فروش دوربین نگاه کردم 145 هزار تومان بود می خواهم چند سایت معتبر که امتحان خود را در زمینه فروش پس داده اند به من معرفی کنید تا شفارش بدهم برام بیارند------متشکر
آقایون اساتید من تاپیکو خوندم
اما خدا وکیلی بهم حق بدید که نه تنها راهنمایی نشدم بلکه گیج شدم
دوستان خواهش میکنم یکی یه جواب واضح بده اخه من چی بخرم؟
ا570 خوبه اما خوب وقتی که نیست از کجا بیاریم؟
بدش دوستان میتونید بگید چراa1000با 10mرا قیمتش اینقدر ارزونه؟
ویرایش توسط nmroshan : Sunday 22 March 2009 در ساعت 10:57 دلیل: اصلاح فونت
دوستان فکر کنم رفتند مسافرت----:biggrin:
همیشه یک چیزی برای یادگیری وجود دارد
سلام
این اولین پست من تو این فروم هست
میخواستم اینجا با کمک دوستان یک دوربین زیر 200 تومن انتخاب کنم برای مصارف خانگی و کل پست های این تاپیک رو خوندم ولی هنوز به نتیجه نرسیدم - از پست های دوستان متوجه شدم که دو مدل دوربین رو بیشتر از همه پیشنهاد کردند کانن 590 و یک مدل پاناسونیک
عکس های آ 590 رو دیدم عمق میدان رو بخوبی پوشش میداد و میشد گفت که از این نظر کارش خیلی خوب بوده ولی تو همه عکسها یک نکته منفی دیده میشه و اون اینه که لبه اجسام رو خوب در نمیاره و کلا تصاویرش شارپ نیستند انگار که از پشت شیشه دارید به تصویر نگاه میکنید یا با نرم افزار خواستید روی تصویر افکت بزارید با توجه به عکسهایی که با دوربین های آنالوگ گرفتم میتونم بگم که اونا یه سرو گردن از این بالاترند {تصحیح شد}
عکسهای پاناسونیک - فکر کنم مدلش lz8 بود - که لینکش تو پست یکی از دوستان بود رو هم دیدم - عکسها شارپ بودند و لبه های اجسام رو هم بخوبی در آورده بود ولی مشکل عمق میدان داشتند یعنی منظره پس زمینه عکس تار تر از موضوع عکس بود
ویرایش توسط Faratel : Sunday 12 April 2009 در ساعت 16:06