سلام من 450000 پول دارم . میخوام دوربین عکس بگیرم . از گزینه های خودم دوربین canon g9 از همه بهتره .اگه نظرتونو بگید ممنون میشم ...
سلام من 450000 پول دارم . میخوام دوربین عکس بگیرم . از گزینه های خودم دوربین canon g9 از همه بهتره .اگه نظرتونو بگید ممنون میشم ...
ویرایش توسط Amir Mohebi : Monday 19 January 2009 در ساعت 23:13 دلیل: تمام مطالب فورم با فونت معمولی نوشته شدهاست و کسی با آن مشکلی ندارد.
آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Panasonic LX3 بخرید.
پ.ن1: یک علامت سوال کافی است. اینجا چتروم نیست.
پ.ن2: آف-تاپیک نزنید. پست شما دیده خواهد شد. اگر کسی (1) مایل باشد، (2) پاسخ را بداند، جواب خواهد داد.
پ.ن3: وقتی سوال شفاف نیست محتمل است به جوابی غیر دقیق ختم شود. بنابراین باید نیاز عکاسی خود را بدرستی شرح دهید.
هادی هژیرآذر
سلام
اول از همه اینکه باید نیاز خود از عکاسی و اطلاعاتتون از این مقوله رو بگید تا بشه راهنمایی درست کرد
من خودم canon sx10 رو به جای g9 پیشنهاد میکنم :
برتریهای sx10 نسبت به g9
20x زوم اپتیکال
فیلمبرداری استریو
دکمه مجزا برای فیلمبرداری
lcd قابل چرخش
اما باز همون خط اول
ویرایش توسط tanhatanha : Wednesday 21 January 2009 در ساعت 13:04 دلیل: تایپ g10 به جای g9
Canon 5D MK II | Canon 24-105 F4 IS | Canon 70-200 f4 IS
Lowepro Slingshot 300 | Flash Canon 430 EX II |
خدایا نگهدار همه باش
سلام
چون هنوز نيازتون رو نميدونم شايد اشتباه كنم ولي به طور كلي نظر من اينه:
اگر داشتن زوم بالا براتون " حياتي " نيست و اصراري هم بر رنگ مشكي بدنه دوربين ندارين حتماً panasonic LX3 بخرين.
اولا از همه عذرخواهی می کنم.
دوما نیاز من به دوربین تماما حرفه ای نیست. بیشتر برای عکس های منظره ای استفاده می کنم.در ضمن زوم هم برام مهمه.از دوربین های آماتور هم خوشم نمیاد.
حالا چه پیشنهادی دارید؟
اگه دوربين تمام حرفه اي (فرض ميگيريم منظور slr است) نمي خواهيد و از دوربين آماتور(اگر منظورتان كامپكت است )هم خوشتان نمي آيد . بهترين گزينه براي شما SLR LIKE ميباشد لذا بنده هم canon sx10 رو پيشنهاد ميدم كه البته بايد با ابعاد و اندازه و وزن اوون و همچنين باطري هاي قلمي شارژي كنار بيايد.
نظرتون درباره ی همون پیشنهاد اول من یعنی G9 چیه ؟
سلام دوست عزيز
در مورد G9 هم در اين فروم و هم در ريوهاي مختلف سايتهاي معتبر بحث شده و تقريبا همگي بر اين عقيده بودند كه قيمت اين دوربين نسبت به ارزش آن بالاتر است. مواردي نظير ارگونومي نه چندان مناسب، نويز بالاتر نسبت به بعضي از دوربينهاي هم رده و همچنين دامنه نه چندان مناسب كه ممكن است شما را ناگزير به خريد مبدلهاي تله نمايد از امتيازات منفي اين مدل هستند كه بسياري G7 را به آن ترجيح ميدهند.
دليل ديگر نيز ورود مدلهاي جديدتر مانند G10 و Sx10 در برند كنون و همچنين دوربينهايي با امكانات به مراتب بهتر ولي در همين رنج قيمت در ساير برندها ميباشد.