سلام
البته من نظري در مورد قيمت بالاي رينگ فلاش و اينكه آيا دو فلاش معمولي مي تواند جاي يك رينگ فلاش ( فلاش مكرو) را بگيرد يا نه ندارم ولي چيزي كه برام عجيب بود اين بود كه در ليست شما اسمي از لنز مكرو نيامده بود بنابر اين نياز به خريد اين نوع فلاش برام عجيب اومد.
نيكن رو نمي دونم ولي رينگ فلاشهاي كنن رو روي لنز هاي غير مكرو نمي شه بست ( ميشه ولي بايد احتياط كرد كه نيفتد) . لنز هاي مكرو كنن يك برآمدگي اضافه براي نصب رينگ فلاش دارند .
درسته ، لنز ماکرو تو لیست نیست همونطور که تو پست قبلی گفتم خرید فلاش اونهم از نوع رینگ (و یا دو تا فلاش 600 )از اولویتهای مرحله بعدی خریدم ( سه چهار ماه بعد) خواهد بود، در ضمن برای ماکرو از تکنیک لنز معکوس استفاده خواهم کرد، با FZ5 که نتایج خیلی خوبی گرفتم ، فکر میکنم بتونم رو D90 هم تعمیم بدم ;)
سلام
بالاخره چشم ما هم به جمال DSLR و البته از نوع D90 ای آن روشن شد.
پنجشنبه تو سفری که به تهران داشتم بدنه و کیت 18-105 رو به قیمت1220 (به همراه بیمه کارآفرین و گارانتی ایده آل ) و لنزهای 10-20 سیگما (520 تومن) و Nikon 50 1.4D خریداری نمودم.
از قدیما گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن، D90 دوربین خیلی خوبیه و کیفیت و عملکرد اپتیکی 18-105 هم در رده خودش خیلی عالیه (اصلا در حد کیت لنز نیست)و اما این لنز 50 با این کیفیت ساخت، سرعت و کیفیت اپتیکی عالیش واقعا منو مجذوب خودش کرده. زاویه دید 20-10 هم کمبودی رو که سالها با FZ5 احساس میکردم رو کاملا برطرف کرده ، فقط برای شرایط کم نور زیاد مناسب نیست و اینجاست که ضرورت استفاده از سه پایه رو احساس میکنم .
از تمامی دوستان و بزرگانی که منو در این انتخاب یاری کردن واقعا متشکرم. انشا ا... اگه مسیرتون این طرف ها افتاد خیلی خوشحال خواهم شد تا در خارج از فضای سایبر در خدمتتان باشم. فعلا بفرمایین تا سرد نشده :
[IMG]http://i44.*******.com/28l8cyh.jpg[/IMG]
دست پخت Nikon 50 1.4D تو F/2
سلام علی آقا
دوربین جدید و لنزها مبارک
ایشالا عکسهای خوبی باهاش بگیری و همیشه این دوربین در خانه شما چرت بزنه
دیدن عکس هم با شکستن ترشپاله امکان پذیر بود و تا رسیدیم چایی کمی یخ کرد!
اینم همون عکس علی آقا برای کسانی که ندیدند:
پ.ن: ترشپاله = آبکش = ف ی ل ت ر
امیر جان خیلی ممنون ،
مثل اینکه این ترشپاله = سوماخپالان (ترکی) = آبکش = ف ی ل ت ر تو ISP های مختلف متفاوته ، چون قبل از ارسال چک کردم مشکلی نداشت (من از صبانت استفاده میکنم)، ممنون که اصلاح کردین.
در ضمن این D90 ای که من دیدم باید حالا حالا ها فکر D400 رو از زهنت به در کنی ؛ فکر نکنم به این سادگی ها بشه ازش دل کند.
سلام
تبریک میگم مبارکه
اصولا ادم خجالتی هستم و برای همین در سایه تاپیکهای شما و جناب توکلی که با دیدن گالری ها و کارهای شما مطمعن بودم مسیر درستی را در مورد سیستم انتخواب کردید بنده هم از سیستم آلفای سونی خداحافظی کردم و
به کلوپ نیکون D90 انجمن عکاسی پیوستم در آخر از هر دوی شما و البته جناب وحید قدیری عزیز کمال تشکر را دارم .
فوتوبلاگ http://500px.com/ChristMelikianمجله رایگان عکاسی من https://flipboard.com/section/meliki...ne-cuts-bacQkF
جناب ملکیان تبریک میگم بقول معروف انشا ا... لنزش براتون بچرخه و بتونین زمینه های مورد علاقه و لحظه های خوش زندگیتون رو باهاش ثبت کنین.
هر روز که بیشتر با دوربین کار میکنم بهش بیشتر علاقمند میشم واقعا این تکنولوژی و امکاناتی که تو این دوربین (و البته هم رده هاش) بکار رفته به قدری بالاست که شاید ماهها (این مسئله رو در مورد خودم عرض میکنم) تلاش میخواد تا آموخت و از ظرفیتش بطور کامل استفاده کرد.